Buradakilerin çoğu PUBG'dir yüksek ihtimal. Şu an bilgisayarım olmadığı için hikayeli oyunları yayıncılardan izleyerek öğreniyorum. Daha keyifli oluyor. Yani hikayesi olan her oyun ilgimi çeker😊
Bırakalı çok olmadı ama eski Dota 2 oyuncusuyum çok oynayan olmadığı için buraya eklememeni anlayabiliyorum 😄 ama gamer kar da bı nevi moda takip eder Twitch de YouTube ne oynanitorsa onu moda kabul edip onu oynarlar. Online oyunlar bağımlılık yaptığı için bıraktım single kar tercihim artık. İçimde tek ukte kalan eve online oldu. Ona da başlamaya gözüm korktu açıkçası hem iyi ingilizce lazim hemde çok detaylı oyun öğrenmek oynamak baya zaman alır diye 😄👍
World of warcraft’ı ankete dahil ettiğin için oyundan anladığını düşünüyorum gamerları bilmem ama world of warcraft hepsine tek atar mmorpg 😏 8 yıldır oynuyorum 😻
Openworld ve korku oyunlarını seviyorum. Şimdiye kadar favorilerim GTA, AC origins/odyssey/rebellion, Watch dogs, death stranding, the witcher 1/2... outlast 1/2, until dawn, dead by daylight, observer, little nightmares 1/2, limbo, The last of us😍😍😍
@Rawad_dem önce brotherhood, black flag, unity birini seçip oynicam sonra valhalla. Resident evil'e sıra gelmedi hahahah favorim değil ama oynicam onu da yaz tatilinde.
öyle yapma bence serinin bir oyununu bitirdikten sonra diğerine başlamak sıkar önce en iyisi olan valhala oyna sırayla oynamaktan hayır gelmez benden söylemesi
@Rawad_dem en iyisi valhalla değil bence.. yani stealth seviyorsan origins en iyi. grafik açısından odyssey. valhalla navy tabi ki, pek navy fanı değilimdir. Kişiye göre değişiyor en iyisi. Sırayla gitmedim ben de aralarından hoşuma gidenleri oynuyorum😊😊 kopamadım bayadır ACden hahahah
uzunca bir donem cs takildim, yolluya donunce biraktim. at izi it izine karisti 😆 sc2 takiliyorum uzun suredir. gayet medeni ve adil bir ortam mevcut. :)
Pupg oynamayanı dövüyorlar. Mmorpg olarak Neverwinter oynuyorum. 2012 yılından beri de Skyrim'i ağlayarak oynuyorum. Ulan bu oyun için can alır can veririm.
İşten güçten vakit bulursam csgo, warzone, dota2 aktif şekilde oynuyorum. Bazen de pubg, valo, pummel party, among us, age of II, portal 2, dead by daylight giriyorum.
Beyin kullanmayı bilmeyenler popüler yaptı dota ciddi emek isteyen abim uzun süre dota oynadı sonra lol geçti demir 4 veyahut daha üstünde idi (dereceleri bilmiyorum ama en üstler de) sorduğumda lol velet dedi dota ya geçti 😂
@TevfikKOLAYLI Sadece alfa kitlenin bulunduğu bir moba oyun Dota. Bunu inkar edemem. Ama kitle yoğunluğu bakımından hepsini de kapsayan LoL. Dolayısıyla LoL daha çok rağbet gördü. Sonuçta ortada velet dolu olsa bile istatistikler yine de bunu gösteriyor. Dota ise velet olmayan, alfa takılan azınlık bir kitlenin oynadığı bir oyun. Bu nedenle daha az rağbet görüyor.
Çok b*ktan olmadıktan sonra tüm online oyunlar oynanır önemli olan partner ve ortam o da bende yok erkek kız farketmez bana yazarsanız tüm oyunlarda uyum sağlarım
Diğer insanlar gibi sinir krizine girmiyorum ama çok mantıksız olaylar dönebiliyor. Trollüyormuş gibi rezalet oynayanlar da oluyor, tüm bunlar oyunun keyfini kaçırabiliyor.