- İnternetteki "Olumlama Sekans Bilinçaltı Temizliği gibi Meditasyon videolarını denedin mi? Eğer denediysen sonuç aldın mı? Bunlar hakkında ki görüşlerin nelerdir?

Bir dönem enerji merkezlerini öğrenmeye merak salmıştım ve doğru olabileceğine inancım da vardı. O ara birçok videodan konunun en azından temelinde bize vermek istediği öğretiyi öğrenmeye çalıştım ancak sürekli dinginlik, huzur peşinde olmaya çıktı yollar.
Tabii ki bunlar son derece önemli saygım var, ancak ben biraz daha duygusal çeşitliliği de öğrenebileceğimi düşünmüştüm. Yani düşünceleri okumayı, sınıflamayı ve yönlendirebilme isteğim vardı. Ya ben doğru şeyler görmedim ya yeterli araştırma yapmadım ya da konu benim aradığım soruların yanıtı değildi; herhangi biri olabilir bilmiyorum. O nedenle başaramadım ve vazgeçtim diyebiliriz.
Güzel abicim şu hintlileri özenmeyi bırakın artık yahuu. Sorsan adam elhamdülillah müslümanım der ama gider meditasyon yapar. Sen tek bir çakranı açmak için saatlerce ommm dersim, biz 7 letaifimizi (çakra) tek bir Namazla aynı anda açarız heyy gidi.. Şu kundalini açmak için saatlerce yerde oturuyonuz bak onun içinde İslamda tahret diye bişe var denemesi bedava 😉
Şahsen enerjisel konularda hassasımdır. O nedenle bilinçaltı odaklı internetteki hiçbir frekans müziğine, videosuna veya ritüeline doğrudan aldırış etmem. Yalnızca araştırıp emin olduklarım ve rehberimin önerdiklerini takip ederim. Uzun zamandır düzenli olarak meditasyon yaptığımdan herhangi bir kaynağa pek ihtiyaç duymuyorum fakat olumlamaların ciddi etkileri olabiliyor. Tavsiyem; bilmediğiniz frekans müzikleri veya materyal kullanılan ritüelleri uygulamamanızdır. 🍃
Cevap
3Cevap
:)
Bi ara dinliyim dedim de 2. dakkadan sonra sıkıldım ve o 2 dakkadan da fayda görmedim ne yazık ki😂
denedim ruhuma iyi geliyor meditasyon ama biinçaltı temizliği yapmadım
denedim bilgisayar zihnimi temizleyemeden çöktü demek çok vahim şeyler yatıyormuş zihnimde
Yok ben namaz kılıyorum.
Her türlü temizlik ve yenilenmenin tek gerçek yolu.
Ciao🦇🍀
Evet denedim lakin hepsinin frekansı dogru değil belirli kanallar dinlenmeli bence.
Boş işler bunlar insan namaz kılarakta rahatlaya bilir dua ederek
He yaww 😂😂
Denemedim
Bence onların hepsi boş
Hayır hiç denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?