İnternet & Teknoloji Sosyal medyada gördüğünüz olumsuz davranışları şikayet eder misin? Deniz Unay Takip Et Sosyal Medya Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sosyal Medyada gördüğünüz olumsuz davranışları şikayet eder misin? Sosyal medyada gördüğünüz olumsuz davranışları şikayet eder misin? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. Sosyal medyalarda şikayetler, ksdeki gibi dikkat edilmiyor. 1 0 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Burdan fena alıştım ınstagram da hakaret yorumlari sikayet ediyorum ama hic bir sey olduğu yok 😄 1 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Önce uyarırım, uyarımı dikkate almıyorsa derhal şikayet ederi... 0 0 Yorumla
Raccoon Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Birkaç kez ettim ama ne yapıldı bilemiyorum, artık engelliyorum geçiyorum delilere laf anlatamam. 0 0 Yorumla
nyanya1384 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl davranışa bağlı. zarar verme potansiyeli varsa ederim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sosyal medyalarda şikayetler, ksdeki gibi dikkat edilmiyor.
Burdan fena alıştım ınstagram da hakaret yorumlari sikayet ediyorum ama hic bir sey olduğu yok 😄
Önce uyarırım, uyarımı dikkate almıyorsa derhal şikayet ederi...
Birkaç kez ettim ama ne yapıldı bilemiyorum, artık engelliyorum geçiyorum delilere laf anlatamam.
davranışa bağlı. zarar verme potansiyeli varsa ederim.
ederim de işe yaramıyor
evet edebilirim
Evet şikayet etmişliğim var.
Ediyorumm
Ederdim 😐
Evet ediyorum.
Aşırı ise evet
Hayır zaman kabı
ederim