AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Adam daha Konuşmaktan aciz be. Kelime dağarcığı kıt. Hayır bok gibi para yiyip reklam almaktan başka ne biliyor da temsil edecek. Arkasında ajans var yoksa bi tık yok
Gençleri değil de çocukları diye düzeltelim onu biz 😏
Haklısın gençliği temsil edicek... Bitmiş gençliği :(
oldum olası bu adama karşı ciddi antipati beslemişimdir. bakalım ne getirecek.
Vay güzel ülkem vay. Israrla içine s*çmaya devam ediyorlar.
5-10 yas aralığında yeğenlerim dolasıyla tanıdığım karakter. 23 Nisan çocuk Bayramları etkinliklerinde daha etkili olur
Ulan ben uzayda mı yaşıyorum acaba kim bu Enes Batur ilk defa görüyorum. Vay arkadaş ya milyonlarca insan takip ediyormuş birde ben nasıl görmedim hiç
hayır cünkü önceden sindirecekler zaten cocugu aba altından sopa göstercekler.. eneste olucak yumurcak
Vah başımıza gelenler bu kim hangi sıfatla gençleri temsil edecek vay anasını başka temsilci kalmamışmı harbiden çok enteresan ülkeyiz
Enesi tanıyorum ilkokul ve lise arkadaşım. Çok aklı başında ne istediğini bilen ve temiz kalpli birisi. Uzun süredir iletişim halinde değilim ama birinin hamuru kolay kolay değişmez. Hala öyle birisi olduğunu düşünüyorum. Gençleri de temsil edebilir
amacı temsil etmek fikirlernii söylemek değil ki bilgisini istiyorlarmış gidip mecliste milletvekili olacak hali yok :D
Enes iyi çocuktur okey ama beence tabi Oğuzhan uğur dinlenmeli bu konuda en iyi temsil edecek olan odur.
Gençliği enes olarak nasıl görebilirler? Bunların amaç belli nerde çokluk varsa ordan oy alma kaygısı.
Şaka olmasını umut ediyorum ama genç dediği kesim ergen ise olabilir
Hiç izlemedim kendilerini. İlgimi çekmiyor fazla çocuksu
Devlet aklı zaten yokdu hepten zırvalamaya başladılar. Z kuşağını tavlamaya çalışıyorlar.
Yok artık daha neler olmadı tüm YouTube toplansın yetmez😒😒😒😡😡
Aleyna tilkiye danışsaymışlar ya enfes batarız az gelir 🤦♂️
Görüş ve fikir alınabilir ama asla temsil etmemeli çünkü çok cıvık terbiyesiz kendini bilmez vs vs.
Çok yükleniyorsunuz çocuğun üstüne ne yanlışını gördünüz?
Yav bu nasıl ülke ya ya bize girmedik y.. rrak bırakmayacaklar anlaşılan
Gençler değil çocuklar takip ediyor bu yüzden gençleri temsil etmesi çok anlamsız olur.
Alfaaa
Yok artık ya. Meclis gerçekten bunu mu yapıyor. Pes...
Gram Umrumda Değil Burnu Havada İnsanları Dinleyecek Halleri Yok Gençlerin
Meclis milletin meclisi değil ki halkı temsil eden birini dinlesinler.
köydeki bir genç temsil olması daha makul hiç olmazsa ihtiyaçları söylerdi
TBMM den bir de Danla Biliç daveti bekliyoruz. Bu ne saçma bir davettir, başka adam mı kalmamış.
Meclis te bulunmasını isteyen kişi de ortaya çıkmış CHP Li bir vekil miş..
10 ile 17 yaş altı gençleri temsil edebilir tabii ki 💁♂️
Ne etmesi abi saçma sapan içerikler bunu da başımıza çıkardılar ya
Ne vizyonsuz ülkeyiz arkadaş ya kafayı yiicem :D Tiktokçuları da bakanlıklara atasınlar tam olsun.
En son kötü örnek oluyor diye dava açılmıştı, ne kadar hızlı değişiyor herşey bu ülkede
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Meclisi (!) bu adamı mı dikkate alacak şimdi?
2 üniversite bitirip is bulamayan açlıktan intihar eden gençlerin yerine oturduğu yerden ne yaptığı belli olmayan milyonlar kazanan birini dinlemek çok daha mantıklı bravo alkışlar bu zekaya👏👏👏👏
Ciddi misin sen? Yazıklar olsun o zaman. umarım bu yanlıştan bir an önce dönerler. Enes batur kim ya? Vasfı nedir bunun. Umarım twitterda bir hastag başlatılır. bunu protesto etsinler
Türkiye de cocuklarin yani +14 ve altinin
takip ettigi Siradan bir insan bos bir insan bu kadar.
10 numara temsil eder.
Gençler de mal bu da mal tam kendileri gibi birini bulmuşlar işte 😃
Gün geçmiyorki güzel ülkemde saçma sapan bir olay olmasın
Dinlemekte sıkıntı yok belkide bunu dinleyip ne yapmayacaklarına karar verirler :)
Parlamentodaki millet vekilleri birbirlerini dinlemekten aciz uyukluyor veya hakaretler savuruyorlar ne Enes temsil edebilir nede onlar dinler gereksiz işe yaramaz bir aktivite olur ancak
Doğru düzgün olumlu yorum yokda kim fenomen yaptı bunu o halde 😂😂
Evet gençlerin kanaat önderi Enes Batur. Ne diyeyim ki daha fazla.
Yandık ya Bilal Hancı sen nerdesin uşağım sen yapsaydın be.
Ülke oraya nereye gidiyoruz acaba çok merak ediyorum
Enes kardeşim genç girişimci iş adamı daha ne olsun hakkını verir o yaptığı için
Hahahaha bi kaçı dışında meclisteki adamlardan farkı yok zaten iyi anlaşırlar yani
Kendisini pek sevmem ama keşke Jahrein temsil etseydi.
Ne konuda fikir alacaklarmış bence daha yetenekleri ile ön plana çıkmış birilerini davet etselerdi
enes'in türkiye gençliğinden çok farklı bir hayatı var. umalımda iyi temsil edebilsin.
Daha çok çocuk kesimine hakim o.
Gençleri anlayacaklarsa berivan güvene danışmalılar
*berkcan sgsfa
Gençlere hakarettir bu ya. Gençleri Efe Aydal, Jahrein, Erlik temsil etsin.
ne kadar şuurlu insanlar var bize önderlik eden pehh..
Gençleri temsil edemez lakin you tube ve youtuber olarak durumları beyan edebilir
Meclis YouTube acipta Sedat Peker i dinlesin neler neler söylüyor kimseden ses çıkmıyor
Herkesten görüş alınmalı ama Tabiki araştırılıp dünüşülüp müzakere edip karar verilmeli
Barış Özcan - Murat Şen - Mesut Çevik - Hakkı Alkan - İbrahim Akman varken...
Gençleri mi hangi genç izliyor olum bunu söyleyin de instaya girip engelliyim
Maalesef kardeşim bende senin gibi merak edip baktım çoluk çocuk takip ediyor, hep küçük çocuklar genelde. Çocukların beynini nasıl yikadiysa yazık
@-MAYK zaten hep öyle benim yeğenlerde izliyor 3-5 yaşında
Yazık vallahi kardeşim ne günlere kaldık 🙄
@-MAYK tr burası kasma fazla beterini görücez daha yakınmak için erken bu ülkeden umut gitti
Gerçekten öyle umut kalmadı
Hiç şaşmadım valla, orjinal olmayan videoları, sürekli paylaşım yasağı yemesi falan tam olmuş.
Enes batur kendi derdinde genclik felan hijaye yani gundemde kalmak bir şekilde
enes abi ne diyorsa doğrudur
enes abi doğrusunu bilir
enes abi büyüksün abi