Meclis, Dijital Mecralar Komisyonu çerçevesinde Enes Batur'u dinleyecek ve fikir alacakmış. Türkiye'de milyonlarca gencin takip ettiği bir fenomen fakat Türk gençliğini ne denli temsil edebilir bilemiyorum. Sizin fikirleriniz neler?
Cevabın nedir?
Mehmet Burak Torun Takip Et
Sosyal Medya - https://www.dailymotion.com/video/kxFzkFKdAnM3bNwUJAL40 Yorumla
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Meclis bir de bir yandan aile bir yandan sınav stresiyle cebelleşen öğrencileri, gençleri dinlesin ya?
Hayal kurup hedeflerle ilerlemesi gerekirken sokakta çöplerden kağıt toplayan gençleri dinlesin? Neden? Olmuyo mu? Doğru. Biz meclisin fiyakasını bozarız değil mi?Geçen Recep Tayyip Erdoğan canlı yayınında bir genç kız dedi ki "boşkonom böz gönçlörön yopobölöcöğö böşöy vor mo?(!)" Ne? Şok oldum. Ne demek biz gençlerin siz için yapabileceği bir şey var mı ne demektir ya? Tam tersi olmamalı mıydı? Bunu devlet büyüklerinin gençlere söylemesi gerekmez miydi? Ama yoooooook. Welcome to Törkiy! Aha da kanıtı;
Meclis, YouTube fenomeni Enes Batur'u dinleyecek! Enes Batur gençleri temsil edebilir mi?20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Gençleri rahat para kazanan çocuklara küfürlü video içerikleri hazırlayarak ünlü olmuş ajans ne iş verirse onu yapan 1.5. Milyon TL'lik araca binen bir ergenden değil, kaliteli okullardan mezun ya da öğrenci gençlerin çoğu gibi gelecek kaygısı taşıyan gençlerden dinleyin. Üniversitelerden tamamen rastgele 19 20 yaşında gençler seçin, bakalım kendi seçmenini gözünde düşeceğiniz durumu göze alabilecek misiniz?
40 Yorumla
- +1 yıl
gidecek zırvalayacak gençler deyip duracak ama teknik bir işlem işe yarar bir kanun düzenlemesinden bahsetmeyecek 🤣 daha önce gidenleride gördük hatta tuttular milletvekili yaptılar şov olsun diye ama çıkıpta çalışma kanunu düzeltmek olsun şu olsun bu olsun teknik projeler olsun tek kelime konuşan olmadı, gençler hayatta daha çok yer edinmek istiyor gibi genel geçer içi boş laflar ediyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
seçim zamanı habire gençler diyen imamoğlundan randevu talep ettim neredeyse diğer seçim gelecek hâla cevap yok, teknik projelerle alakalı kıccı kırık belediye başkanıyla bile görüşemiyorsak bu tipler mecliste konuşma yapabiliyorsa vay bu ülkenin haline sonra neden yurt dışına gitmek istiyorsunuz derler , madem öyle bundan sonra vicdan yok çeşitli ülkelere çeşitli projelerden tutta , israile silah projesi dahi sunacağım memleketin önemli makamları şovenistlerin maskara yerine dönmüş
- +1 yıl
Fazla takipçisi var bilinen biri diye bu adamdan konuşma istemişler işte.
Enes Batur izlemem ama Aleyna Tilki'nin örnek genç seçildiği bir ülkede Enes Batura geçmek bir başarı çok ciddiyim :D
Aleyna bildiğin MAAALLLL
Enes en azından normal bir türk erkeği.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
187Cevap
- +1 yıl
İşte şimdi Türkiye Cumhuriyeti'nin yükseliş zamanı.
97 Yorumla- +1 yıl
Eksi veren 5 arkadaş ya söylediğimi ciddiye aldı ya da büyük Enes Batur hayranı :D :D
- +1 yıl
@Mavitüylükelebek Gördüm seni, saklanma
- +1 yıl
Geldimi bildirimler
- +1 yıl
@Mavitüylükelebek 35 tane geldi, ne oluyor dedim birden :D
- +1 yıl
Vay şu an keyfim yerine geldi birini dürtme için bunu kullancam
- +1 yıl
baturcu sayısı sekize çıkmış 🤣
- +1 yıl
9 eksi vermişler ya pepewrpewptgfewrtp
Türk gençliğini bir youtube fenomeni temsil edecek ahahah :) komediye bak, aslında ağlanacak hale gülmek ya neyse. bu çocuğun bilgi birikimi nedir de türk gençliğini temsil ediyor, yani türk gençliği demek bu youtuber demek mi, şaka gibi. ne hallerde bu ülke, başarılı burslu bir öğrenci, veya sanatçı sporcuyu dinleselerdi keşke.
40 Yorumla- +1 yıl
Eski çocuksu hareketleri pek yok, son zamanlarda biraz daha olgunlaştı bence. O yüzden neden olmasın. En azından doğal
70 Yorumla Tipik bir Ortadoğu ülkesinin meclisine yakışır bir seçim olmuş.
Haluk Tatar, Evrim Ağacı, Barış Özcan, Ayhan Tarakçı ve şu an hatırlamadığım son derece kaliteli kanallar varken gidip Enes Batur'u seçmek, hem de bu seçimi ülkeyi yönetenlerin yapması ne durumda olduğumuzu gözler önüne seriyor malesef...
Vizyonsuzluk diyeceğim ama, bu daha da acayip bir şey...30 Yorumla- +1 yıl
Enes Batur'u dinlemek yerine günde 12 13 saat çalışıp, haftada 1 gün izin kullanabilen asgari ücretli bir genci ya da uzun zamandır iş bulamayan ve ailesinin verdiği parayla geçinmek zorunda kalan bir genci dinselerdi keşke. En azından o zaman halktan birinin sesini ve yaşadıklarını, yaşadıklarımızı duymuş olurduk.
31 Yorumla- +1 yıl
Alfamisin
Enes Batur kim ya allah aşkına meclis dinleyecek başka bişi mi bulamadı iş bulamayan bebeğine bez mama bisiklet okul harçlığı veremeyen işsiz ay başını nasıl getircem bugün ne yiyecegim diyenleri önce meclise oturtup dinlesinler herkez YouTube da video mu çekmeli
20 YorumlaBen kolay yoldan para kazanan/ünlü olan insanların kimseyi temsil etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar boş videolar çektigini düşünsem de takipçi sayısı fazla bu sayede büyük paralar kazanıyor. Ama kaç genç bu kadar para kazanıyor?
Enes Batur, yıllarca istediği bölümü kazanamayan, maddi imkansızlıktan okuyamayan, iş bulamayan bir kitlenin nasıl temsilcisi olabilir ki?10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 875 cevap paylaştı. Şimdi hükümet ve meclis kendisi gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen, eğitimsiz ve kültürsüz birisini getirmekle her zaman ki gibi hata yapmış.
Bu adam ticaret yapıyor para kazanıyor ve takipçisi var. Ayrıca takipçileri gençler değil 18 yaş altı çocuklardan oluşuyor.
Kendisine dürüst olsa hangi mecrada neyi dile getirebilirim diye düşünse bir şey yapamayacağını bilir.
Öyle bir ülke olduk ki atılan her adım nasıl yanlış olur anlam veremiyorum.11 YorumlaÇok doğru bir karar
Bu kadar Akademisyenleri, Öğretmenleri, Gazetecileri, İlim İnsanlarını, Savcısını, Polisini bunlar için İçeri tıktık.
NİYE
Bunun gibiler, Ülkemize Yön Versin, Muasır Medeniyete Ulaştırsın, Bilim de çığır açalım diye. En son birisi canlı yayında kağıttan uçak yapıp atmıştı. Dünyaya meydan okuyacağız çok şükür.
O kadar ilerledi ki Ülkemiz nereye gittiğini göremiyorum. Bu kadar ilerlemek iyi birşey...00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Bunlar kendilerini iyice şaşırdı. Ayrıca milyonlarca gencin takip ettiği değil ergen ve çoluk çocuğun takip ettigi hiç bir halta yaramayan papucumum fenomeni bu. Turkiye de dinlenmesi gereken o kadar aklı başında gençler var ki derdimizi anlatmak buna mı kalmış bu halden ne anlar saçmalığın dibi resmenn.
30 Yorumla - +1 yıl
Ülkenin ne kadar içler acısı halde olduğunu kanıtlayan bir diğer olay daha...
İşleri güçleri parayı bulmuş tiplerle... Belki de bu yüzden gelecekten umudu kalmayan, torpilli atamalarla ezilen, işsiz gezen gençlerin sorunlarına çare bulmuyorlar.40 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Meclis çocuk haklarını savunmak için bu adamı dinlesin. Biz gençlerin derdi çok açık, vergiler, eğitimsizlik, torpil, adam kayırma, dolar kuru, adaletsizlik, taciz ve tecavüzler, atanamamak, asgari ücret ile evi geçindirememek, siz o şaşalı koltuklarınızda oturup 15er lira maaş alırken sizin vekili olduğunuz halk bir kilo çileğe 15 lira verip 45 liraya bir kilo kıyma zor alıyor. Siz de 3-4 liraya mecliste 3 kap et yemeği yiyin.
10 Yorumla - +1 yıl
Gençleri temsil edebilecek bir adam değil. Gençleri temsil edecek adamlar, okulunu bitiripte garsonluk yapan, inşaatlarda çalışan adamlar. Atanamayan insanlar.
41 Yorumla Meclisin davet etme sebebi
Çocukların neden onu neden bu kadar çok beğendiği, izlediği ve Enes Batur'un bu duruma bakış açısı, nasıl kısa sürede izleyiciyi kendine çekip 15M'ye ulaştığını falan konuşacaklardır gibime geliyor.20 Yorumla- +1 yıl
Eğer bu haber ciddi ise enes batur'u dinlemeleri değil de dinlemek için enes batur'u seçen kişiler, beni daha çok üzüyor ve ürkütüyor. Enes batur başarılı ama bana göre doğru kişi değil.
20 Yorumla - +1 yıl
Adam yok sanki anasını satayım. Sayın vekiller, kanalıma abone olmayı unutmayın falan der artık bu da
26 Yorumla- +1 yıl
@KateRAF Yav bırak allahaşkına, Youtube'da gerizekalılık'' yaparak çoluk çocuğa malolmuş bir tip bu, hangi konuda hangi birikimi var? Ürettiği içeriklerin de alayının çalıntı olduğu defalarca ispatlandı zaten.
- +1 yıl
@KateRAF O kadar da değil, o vekillerin arasında hukukçusu, ekonomisti, sosyologu falan var. Akp'nin kurşun askerlerinden ibaret değil alayı
- +1 yıl
@KateRAF Hepsini geçtim, vekiller değil meclis esastır. İnan en çöp vekil bile Enes Batur'un yanında Allame-i cihan kalır
Barış Özcan varken cidden hiçbir vasfı olmayan, boş içerik üreten, konuşmayı dahi bilmeyen birini mi seçtiniz cidden?
50 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bilmem belki bir çok insana danışır belli bir grup kurulup bunların fikirlerini ortaya atabilir en azından bunu yapabilir sanırım, benim düşüncem ise, sosyal medya platformlarından kazanılacak kazançların vergilendirilmesinde, şirket kurulmasına ihtiyaç olmaması, gelir vergisi ise kazancın üzerinden banka hesabına gelince (bu mecralardan) direk olarak verginin kesilmesi.
Yoksa şirket kurarsan ooooo...00 Yorumla - +1 yıl
Muz cumhuriyetinin ciddiyetsiz meclisinde bir sirk gösterisinde temsil edebilir tabi neden olmasın, sirklere karşı değilim. Ne olacakmış peki cambaz olarak mı temsil edicek?
30 Yorumla - +1 yıl
Ne rezillikltir ya 😅 abi bu herifin vasfı ne Allah'a aşkına. Bu lolipop çocuğu. Anca video çekip parayı kırma peşinde. Eğer gençleri birisi anlatacaksa bu kişi Enes Batur değil. Daha netelikli herhangi başka bir gençtir ❗❗
10 Yorumla - +1 yıl
Gençlik derken kaç yaş aralığını tam olarak? Ondan önce daha kaliteli ve hakkıyla, özgün içeriklerle video paylaşan insanlar var. Sadece takipçi sayısı göz önüne alınarak bu şahıs seçildiyse 0-12 yaş arası için uygun bir seçim olmuş 🤚🏼
10 Yorumla - +1 yıl
Vasfi ne küfür ederek böğürerek birde formaliteden kaza yaparak mi temsil edecekmiş gençleri.
40 Yorumla gençleri parayı vurmuş hiçbir kaygısı olmayan birinden duymak garip olur, siz bir de üniversiteye hazırlanan ve gelecek kaygısı çeken gençlerden, harıl harıl iş arayan ve bulamayan üniversite mezunu gençlerden, atanamadığı için intihara kalkışan genç öğretmenlerden dinlemeyi deneyebilirsiniz tabii gerçekleri kaldırabilirseniz. buzdağının görünen kısmı ve görünmeyen kısmı arasında çok fark var :) ben anlatmaya da talibim bu arada✋
20 Yorumla- +1 yıl
Nedense ünlüleri hiç sevmiyorum ya. Tiktokçular, rap yaptığını sanan fenomenler, youtuberlar vs vs. gerçekten hiçbiri şu an ki konumlarında olmayı haketmiyor bence.
20 Yorumla - +1 yıl
İşte bir show daha... Niyette samimiyet yok hep gösteri algısı yaratmanın peşindeler...
İki lafından biri küfür olan bir fenomen bizleri temsil edecek aman ne şahane20 Yorumla - +1 yıl
Bu kim? Eğer bir genç dinlenecekse gece geç saatlere kadar çöp toplayan eli kir içinde olan sıcak yemeği unutmuş çocuklar dinlenmeli. Bu tarz kişiler ne diye dinlenecek anlamıyorum. Saçma sapan içerik üreten biri ülkenin gidişatını mı belirleyecek? Çektiği videoları izleyen mutlaka vardır argo konuşan biri kendisi bir de meclis bunu mu dinleyecek? Belki izleyici kitlesi fazla olabilir ama benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
20 Yorumla - +1 yıl
...
20 Yorumla En büyük kanal onda sanırım, en fazla parayı kazanan da o herhalde bu mecrada. Benim veya bir başkasının o büyüklükte bir kanalım olmadığına göre tabi ki en büyük kanal sahibini dinleyecekler bu işler böyle yapılır zaten.
00 Yorumla- +1 yıl
tabiki edemez neden hep hakiki temsil etsin diye vxask bir ünlü zengin seciliyir ki gerçek bir genç ünsüz kisleri dinleeinler çalışanı nu bu hükümet ne de gelecek hükümet hiç birin de umut yok tek amaçları var maaslarina kasalarına girecek para
00 Yorumla Enes Batur u severim tamam ama bu bizi temsil edemez. Biz doların euronun üniversite mezunu olup işsiz kalmanın dayımız amcamız torpilimiz olmadan iş bulmanın dertlerindeyiz bu adama saygımız var evet başarılı ama bu adam youtuber.
00 Yorumla- +1 yıl
Fenomenliğine zarar gelmesin diye gençlere ters bir şeyler söylediğini sanmıyorum. Mantıklı bir yandan bence, çünkü milyonlarca insan öylesine mi takip ediyor? Hayır, seviyorlar. Umarım işe yarar şeylere parmak basar.
00 Yorumla Seçim yatırımıdır, ülkede bu kadar sıkıntı varken, uğraştıkları şeye bak, Sedat PEKER'i çağırsınlar ve dinlesinler.
30 Yorumla- +1 yıl
Temsil ettiği kesim;
https://i.hizliresim.com/dy7lssm.12 Yorumla- +1 yıl
Bunun yerine bir oyuncu koltuğu ya da masa örtüsü temsil etseydi daha etkili olabilirdi bence
- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle
Okadar piril piril gencler varken zeka seviyesi tavan yapmis cocuklar varken bu soytariyami kalmis gencleri temsil etmek kessin akp yalakasidir yazik bu ulkeye
10 YorumlaEnes'i bizzat izleyin onun bunun yorumlarıyla değerlendirmeyin. İsteseniz de istemeseniz de sevseniz de sevmesenizde YouTube Türkiye'nin başındaki isim bu 😊
10 YorumlaBula bula bunu buldular zaten. Bundan daha iyileri de çıkar. Youtube'u saçma sapan içerikleriyle meşkul ettiği yetmedi şimdi meclisi meşkul ediyor. Saçmalık.
10 Yorumla- +1 yıl
Gençlerin değil, ergenlerin takip ettiği birisi. Bu bırak gençleri, kendi kendini bile temsil edecek nitelikte değil.
10 Yorumla Açıkçası saçma sapan hareketleri olsa da özgür düşünceli biri bu benim gözümde artı. Ha temsil edebilir mi, hala emin değilim.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Bok yesin ya. O kim. turk. gencligine yön verecek nesi var örnek ne yapmış yaw.
40 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Enes baturun tek temsil edeceği yaş grubu 4-12 yaş arası...
Gençler için youtube abone sayısından çok 2kelimeyi bir araya getiren anlamlı cümleler kurabilen donanımlı biri getirilse daha çok değer kazanmış olurdu. Saçma sapan işlerde todayyyy20 Yorumla - +1 yıl
oldum olası bu adama karşı ciddi antipati beslemişimdir. bakalım ne getirecek.
20 Yorumla Vay güzel ülkem vay. Israrla içine s*çmaya devam ediyorlar.
20 Yorumla- +1 yıl
Jahreinin kafa yapısı veya mantıksal konuşmasına okeyim ama bu embesil gider meclise seçilir yok bizi temsil ederse ülkeden gitemyen en adi şerefsizdir. Bu kadar mı popülerite köpeği oldu bu insanlar
00 Yorumla - +1 yıl
Etse etse bu saçma sapanlıkla ancak ergenleri temsil eder gençleri değil. Bunun yerine Kerimcan gitseydi daha iyiydi yani O hiç olmazsa üçüncü cinsi de temsil ederdi orada
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı. Madem bu işteki kişilerden görüş almak istiyorsunuz neden sadece Enes bir sürü kişi var çağırın oturun fikirlerini alın sadece bir kişi olması çok saçma
00 Yorumla- +1 yıl
Adam 15 milyon olmuş dünya sıralamasına girmiş birşeyler biliyor ki bu kadar başarılı olmuş ama sadece enesi almak hata olur farklı görüşlere de başvurulması lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Abi gerçekten kötü giden durumu daha da kötüye sokan kararlar alan bu adamlar yani ne diyeyim ben bunlara ya milletin gencin sesi böyle insanlar olmamalı
00 Yorumla - +1 yıl
Ya bence bizim toplum sevince çok seviyor gömünce de hiç acımıyor... Üzülüyorum. Tamam elbette daha iyi temsil edecekler kişiler vardır illa ki. Çalışmaları vs ile anladığımız ama seçilmiş yani.. O kişide bir şeyler yapıyor kendi alanında sevelim ya da sevmeyelim.. Sadece fikir alınacakmış.. Bunda bile neden böyle kırıcıyız ki :/
00 Yorumla Konuk edilebilir, gençleri temsil etti diyelim; istediği şeyler, öngördüğü neler olursa ne zamana dikkate alınır bilmem..
*Torunlarımız göremez.00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ancak kendi gibi hayati olanlari temsil edebilir, ne anlasin bu 18 yasindaki YGS ye hazirlanan genci ne anlasin KPSS ye hazirlanan genci. Keske bizden biri olsaydi..
30 Yorumla - +1 yıl
Bunun temsilciliğinden ne olur.
Dinleyecekse halkın içinden birini dinlesin. Bunun tuzu kuru.36 Yorumla- +1 yıl
Bu da bir zamanlar halkın içindeydi zaten
- +1 yıl
@Patatesdekiçamurum Olabilir.
Halkın içinden olsa ne olur? Aklı havada bunun. Abuk subuk videolar, değişik davranışlar. Bu zevzek mi temsil edecek Türk gençliğini? - +1 yıl
@Patatesdekiçamurum bir zamanlar birinin parmağında da yüzükten başka değerli bir şey yoktu. Anlıyor mu peki bizi?
- +1 yıl
Demek ki halkın içinden olmasına gerek yok, olandan bir yarar görmediğini iddia ettiğine göre?
- +1 yıl
@Patatesdekiçamurum bence öyle. Mansur yavaş gibi aklı selim biri olmalı.
- +1 yıl
Haklısın, evet
- +1 yıl
Z kuşağını kendi yörüngesine çekmek için ellerinden geleni yapan siyasetçilerle oturup Gta 5 oynarlar artık😂
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yahu bu mu beni temsil edecek?
Geçen bir sokak röportajinda seyyar satıcı konuşuyordu. Meclis onu dinlesin bu fenomenin neyini dinleyip de gençliği temsil ettiğini düşünecek?10 YorumlaTürkiye'de gençleri gerçek anlamda temsil edecek kişi arıyorlarsa fenomen olanları değil fenomen olmayanları dinlesinler.
10 Yorumla- +1 yıl
Yok artık daha memeler? 😳Beni dinleseler ya? İşsizim param yokönümü göremiyorum a.. q bunun nesi yok?
10 Yorumla Edemez. Ya bunların kendilerine hayır ney ki bize olsun. Açıkçası para uğruna saçma videolar çeken kimseyi ciddiye alamıyorum.
10 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarin %90'ı tepki icerikli.
Neden kızıyorsunuz.
Öve öve bitirilemeyen Z kusağı ' Enes Batur'un videoları ile büyüdü.10 Yorumla Yaw arkadaşım ben bu adamın konuşmasından birşey anlamıyorum ki bizi yönetsin.
Gitsin uzakta çüküyle oynasın yaw hahahah güleceğim yoktu.10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Meclisi (!) bu adamı mı dikkate alacak şimdi?
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu bizim halimizden ne anlar ya. Kendisi zenginin en önde gideni. Biz yıllarca okuyup okuyup işsiz kalıyoruz. Asıl aramızdan birini çıkarmaları daha iyi olurdu.
20 Yorumla - Devamını Gör (237)
Devamını Gör(292)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Meclis, YouTube fenomeni Enes Batur'u dinleyecek! Enes Batur gençleri temsil edebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi