YouTube videodan para kazanmayla ilgili kurallarını değiştirdi ve YouTube içerik oluşturucuları bundan memnun değil. Esasen, Google artık içerik oluşturucuları reklam istemese bile tüm videolarda reklam gösterecek ve içerik oluşturucular bir YouTube'dan para alamayacak.
Çok teşekkür ediyorum sesli yorumunuz için, YouTube ekosistemini ve YouTuber olmak isteyenlere güzel ve bilgilendirici yorum olmuş, sorularımında ve Bencelerimde sizi daha çok görmek isterim. Değerli katkınız için tekrar teşekür ederim.
Ben zaten premium kullanıcısının ilk günden beri. Diğer insanlarıda zorunlu bir teşvik ile premium kullanmaya yönlendirmeye çalışıyorlar demekki. Papara saolsun ilk günden beridir neredeyse %50 iade uyguluyor. Eğer o yüzde 50 olmasaydı muhtemelen Spotify 'e geçerdim. You tube o paraya değmez bence.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Platforma para veriyorlar Sunucuları, dataları kullanan hesap sahibi bedavaya kullanıyor İzleyicisinden almalı mantıken Mantıklı bir karar Üyelik sistemini güçlendirmek istiyorlar Artık 2 reklam çıkıyor,1 dakikayı buluyor Baya sıkıcı bir durum, haliyle premium hesap almak mantıklı geliyor insanlara
İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Böyle böyle bitirecek kendini Youtube efendi. Yarın daha cazip tekliflerle bir video platformu geliştirirler, tıpkı Spotify gibi, Netflix gibi sonradan gelip piyasaya çökerler, devri kapanır Youtube'un. Aferin, kim yönetiyorsa çok doğru karar almış.
Yaklaşık iki yıldır premium kullanıcısıyım. Bazen başka bir bilgisayarda veya telefonda YouTube girince inan hemen farkı hissediyorum. Premium olmadan YouTube iğrenç. Ama Premium olunca YouTube un üstüne platform tanımam Özellikle- müzik harici konularda (siyaset-felsefe-gündem-haber-ekonomi-tarih-spesifik) ne ararsan var
Google istediği gibi YouTube'da at koşturur. Ben zaten artan reklamlardan dolayı Premium kullanıyorum. Spotify vs artık satın almıyorum, direkt YouTube premium alarak YouTube Müzik de alınıyor ve bu yönden güzel oluyor.
Amaç milleti premiuma itmek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu ne demek biliyor musun? Hepiniz bizimle irtibata geçin demek. 100 yıllık telif hakkı olmayan müziğe de videoya da çökmedi demek. Başka açıklaması yok. Mafya taktiği bu, çökmek!
İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı.
Ya onlar yine bir yol bulur kaldi ki bizim ülkemizde. İsim vermiycem de bazıları boş beleş insanlar sıfır bilgi sıfır donanım milyonlar kazanıyor. Bizim avanak halkımızda prim veriyor bunlara.
İnternet & Teknoloji konusunda 986 cevap paylaştı.
İyice sıktılar reklamlar ile. Rahat vermiyorlar. Müzik dinleyecem ya da dizi izleyecem sürekli ortasında reklam. Ayıptır hani. Zorla premium almak için de dayatma yapıyorlar.
Eee tabi her şeyin bir ömrü var. Bunlar Youtube'un ölümünün ciddi sinyalleri olmasa da zamanla işlerin para yönünde kalıcılıktan uzak amaçlarla yönetileceğini gösteriyor. Bunun gibi alternatifi olmayan dev bir platform belki de uzun yıllar sonra çökecek :/
İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı.
youtube premium aldım öğrenci hesabından idare ediyorum seneye yine yenilerim. 9 tl aylık, spotify iptal ettirdim, belki youtube premiumu da iptal ettiririm bilemiyourm
Kendi kendilerini yok ettiklerini düşünüyorum whatsapp güvenlik problemi nedeniyle telegrama nasıl bıraktiysa youtube de başka bir mecraya birakicak bokunu cikarmasinlar
Çok teşekkür ediyorum sesli yorumunuz için, YouTube ekosistemini ve YouTuber olmak isteyenlere güzel ve bilgilendirici yorum olmuş, sorularımında ve Bencelerimde sizi daha çok görmek isterim. Değerli katkınız için tekrar teşekür ederim.