Kimle konuşsam "youtube video aticam, kanal açıcam, abone olur musun" gibi şeyler diyorlar.
Peki ama neden?
Peki ama neden?
Boşluktan oluyor hep bunlar işte... İş, güç yok ondan... Bazıları da bir anlık hevesle başlıyor, bırakıyorlar.. Yotuber olacağım deme ile olunmuyor ki. İçerik üreteceksin, ekipmanların çok iyi olacak, iyi edit ve montaj programları kullanacaksın.. Bir sürü iş var.. En önemlisi de sabır tabi..
Aslında sebebi para diyebiliriz, ama tam olarak para değil. Teknoloji devrinde olduğumuz için insanlara oyun videoları çekmek, vloglar çekmek veya normal videolar çekmek eğlenceli geliyor. Bu aralar Twitch patladı mesela, canlı yayın açıyorsun ve istersen izleyicilerin takipçilerin ile videolar izliyorsun, sohbet ediyorsun, oyunlar oynuyorsun. Aynı anda bir sürü insan ile konuşabiliyorsun. Virüsten ve karantinadan dolayı insanlar sıkıldı ve yapacak bir şey bulamıyor artık. Evde tek başına oturmak yerine Twitch'de yayın açmayı, izlemeyi ve Youtube'da video çekmeyi tercih ediyorlar. Para için yapanlar baya var tabii ki ama bu işi hobi olarak yapanlar, sevdiği için yapanlar da az değil.
Youtube'dan öyle kolayca para kazanılmıyor bu arada. Youtube video başına binlerce lira vermiyor. Para kazanmak için abone sayının yüksek olması gerekiyor, izlenmelerinin yüksek olması gerekiyor diye biliyorum. Bu da kolay bir şey değil, her an abonen düşebilir ve kanalın unutulabilir.
Güzel bir gelir kaynağı gördükleri için. Çünkü birçok YouTuber, gerçekten çok güzel rakamlar kazandı bu sayede. Günümüz şartlarına baktığın zaman, bu tür miktarları çalışarak elde etmek mümkün değil.
Cevap
49Cevap
Bedava para kolay para armut pis agzima dus diyolar ama dusunemedikleri sey icerik uretebileceklermi. ilkler aboneyi kasti parayi buldu . İcerik uretmekte onlarla yarismak daha zorlasti. Ha varsa eger bi yetenegi oyunda sporda orda burda yolunu alir gider ama bos ozentilik ile bi yere gidemezler
Kolaydan para kazanmaya pek hevesliler...
Zora gelmiyor götlerii...
Sonra da bu ülkeden bir cacık olmaz
Gitmek istiyorum yeaeaa diye çemkiriyorlar...
Ne bu ülkeye bir katkilari var
Ne de zora geliyorlar
Tek yaptıkları şikayet etmek...
Çünkü ülkede çok fazla embesil olduğunu bildikleri için, kolay yoldan para kazanacağınıda biliyorlar. Adamın biri vlog adı altında evde duşa giriyo, yemek yapıyo. 5 milyon malda bunu izliyo. Bunu orta çağdan kimseye anlatamayız. Çok şanslı insanmış onlar.
aslında bir anlamda iyi. Niye insan kendini geliştiriyor. Video atmak insanı çok geliştiriyor. Diğer yandan da aşırı rekabetçi bir tutum insanı mutsuz hissettirebiliyor
Fabrikada 8-5 çalışıp ter dökmeyi istemezler heralde. Ya da hizmet sektöründe milletin ağız kokusunu çekmek... Başarılı youtuberlara bakıyoruz. Yüksek kazanç, lüks yaşam, ünlü olmak ve daha bir sürü şey. Daha kolay ve çekici görünüyor. Ben istemem tabi youtuber olmak.
para var cunku ama oyle buyuk para da degil yani kucuk beyinlerin aptalca dusunceleri her şey bittiğin de video çekmek boş bir şeymiş aslinda gözüyle bakacaklar
Gençler emeksiz kazanmanın hırsı ve endişesi içinde, ne de olsa zaman öyle bir zaman ki ekmek emekten pahalı.
aptal aptal videolar çekip binlerce lira kazanmak kolay çünkü de ondan YouTube da o konuda bokunuuuu çıkardı resmen
Kolay yoldan para kazanmanın yolu. Uğraş yok eğlenceli daha sosyal bir iş. Kendi kriterlerini kendin belirliyorsun daha ne olsun ☺️
kolay yoldan çok para kazanılacağını umuyorlar.. ve meşhur olma tanınma popüler olma arzusu var gençlerde..
https://voca.ro/19h5UbJRPWZP
Böyle.
neden mi?
yıllarını verip okudukları okullar artık ellerine diploma adlı işe yaramaz kağıdı vermekten başka bir şey yapmıyorlar
kısa yoldan para kazanmak istiyorlar haliyle
kim istemez
Çünkü şöhret ün ve para kazanmak istiyor hepsi.
Çok az insanın geri tepeceği bir düşünce.
Abuk subuk şeylerle kolay para kazanma yolu. Haliyle işsizlikte had safhada
Kolay saniyorlar her basarin arkasinda zorlu bi emek veya bi cabba olduğunu nilmek gerek
Kolay yoldan zengin olmak, hem özgürlüğü hem de para kazanıp çevre yapacaklar
Kolay yoldan papel 💰 kazanmanın dayanılmaz hafifliğiyle kaplı ilgi alma hâli
Hiç öyle bir merakım yok. Kolay para kazanmak istiyorlar herhalde.
Bu konularda yeteneğim olmadığı için böyle bi hayalim olmadı
okuyunca bir bok olunmadığını görüyor gençler napsın
Çünkü bir Çok kişi kolay yoldan para kazanma derdinde
Çalışmak Emek vermek alın teri dökmek sanki hikaye oldu
Popülerlik hırsı, kolay yoldan para kazanmak, ilgi falan. Karışık işler.
enes batur izleyen veletler... kanser kitle evet bu işin sırrı hiç çözükmiycek :'(
Çalışmaya dötleri yok sacmaliklarla para kazanmaya çalışan çok ha guzel içeriklerle gelirlerse sorunn yok
İzlerken eğlenceli geldiği için ilgilerini çekiyor. Bazıları şu kadar kazanıyorum tarzı içerik paylaşınca sanıyor ki gençlik iyiymiş çok kolay para kazanırım böylece herkes Youtuber olmak istiyor. Başlayanların %99.9 pes eder
Kolay yoldan kazanma sevdası.
Ki o da kolay değil…
Başka şeylerde kendini geliştirmek insanlara zor geliyor, ün sevdasına kapılıp eriyor gençler
Bi kere ben youtuber olmaya çalışsaydım ilk işim-para için başlamamak olurdu. Ve iyi içerikler üretmek olurdu. Neyse yani şu anda herkesin tutkusu bu...(ben dahil__))
Çünkü hepsi tembel hepsi yatarak oturarak emek vermeden okumadan çokca para kazanmanin peşinde, iki kitap açıp 3 soru çözmek zorlarına gelirken youtuber olmak kolaylarina geliyor.
Ülkenin durumunu görüp, birileri altında leşlerinin çıkartılmasını istemiyorlar
Yeni nesil takip edilmekten ve havadan para kazanmanın peşinde.
Bilmedikleri şey ise bu tür şeylerin geçici olduğu.
kolay kazanılan para ve unluluk gençlik atesi vs bircok sey ama temeli unlu olamk ve para...
Zengin olmak istiyorlar kolay yoldan para kazanmak istiyorlar
Tanınmak ve para kazanmak için kısa yolu tercih etmek istiyorlar
kolay yoldan para kazanmak
Ben gamer olmayi hedefliyorum nasip kismetse
Evet böyle bi algı var ama ben ilgilenmiyorum
Kolay yoldan hızlı para kazanmak için.
Boş isler kardeş gir fabrikaya çalış
Herkes paranın peşinde.
kolay paranın peşindeler..
Kolay para kazandırıyor aklın yolu bir
Para kazanmanın kısa yolu geliyor
Kolay para kazanma yolları