Gerçekten Şaşkın içerisinde ben internet Yok Ama heryere girebiliyorum nasıl oldu bu Psiphon Diye uygulama Sayesinde Giriyorum?

Öncelik Selamün Aleyküm Herkese Hayırlı Günler Sabahtan Beri Şaşkınlık içerisindeyim Gerçek Mi? Diyorum 😅 bu Internetim Dün Akşam Bitti Ama Girebiliyorum Heryere Bağlanıyor Internet olmadan nasıl oluyor ki bu Gani paketi GB wifi hiç Yok şu an Psiphon pro Diye uygulama Sayesinde Giriyorum Bu Uygulamayi bilenler Biliyor Zaten ben yeni öğrendim İndirdim Doğru mu? Gerçekten ınternet olmadan Internet olmadan giriyor mu diye uygulama indirip Denedim Gerçekten oluyor şu an Bu uygulama Etkin öyle buraya giriyorum Bu nasıl oldu Gerçekten çok da Mutlu oldum sevindim yani beleşe bedava 😅 Nereden Alıyor ınterneti bu uygulama Bilenler Görüş paylaşırsa sevinirim
Gerçekten Şaşkın içerisinde ben internet Yok Ama heryere girebiliyorum nasıl oldu bu Psiphon Diye uygulama Sayesinde Giriyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet Ekran görüntüsü görmüş Olduğunuz Üzere Internetim Hiç Yok Bu sabah aldım ekran görüntüsü Gerçekten şaşkınlık içerisindeyim Çünkü İlk defa Internetim Olmadan Böyle uygulama Sayesinde Giriyorum Heryere biraz yavaş Bağlanıyor ama Giriyor Gerçekten nerden alıyor bu uygulama ınternet Görüş Bekliyorum kulananlar kardeşlerim sizlerin görüşü çok önemli benim için