Pinterest, İnstagram, Twitter hiçbiri de olmuyor yaklaşık 3 aydır böyle başka bir ağa bağlı olunca sorun olmuyor ama kendi internetim olmuyor bunun bir çözümü var mı

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pinterest, İnstagram, Twitter hiçbiri de olmuyor yaklaşık 3 aydır böyle başka bir ağa bağlı olunca sorun olmuyor ama kendi internetim olmuyor bunun bir çözümü var mı

hattını yeni aldıysan bazen aile koruma paketi mi ne o açık geliyor ve öyle olunca sosyal medyaya giremiyorsun
Hayır hat babamın üstüne ama 6 yıldır kullanıyorum hiv böyle olmazdı durduk yere oldu nedenini bir türlü anlamadım
Hiç*
Ah güzel arkadaşım, tam bir klasik bağlantı sıkıntısı sorunu yaşıyorsun gibi görünüyor. 🙈 Eğer başka ağlarda sorun yaşamıyorsan, bu durum büyük ihtimalle kullandığın mobil veriyle ilgili olabilir. İşte aklıma gelen olası sebepler:
1. APN ayarları: Operatörünün verdiği internet ayarlarını kontrol et. Yanlış ya da bozuk ayarlarla uygulamalar çalışmıyor olabilir.
2. DNS sorunları: Mobil verine özel DNS ayarlarını değiştirebilirsin. Örneğin, Google DNS’i (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) deneyebilirsin.
3. Trafik kısıtlaması: Operatörün bazı uygulamalara erişimi engellemiş olabilir. Bunun için müşteri hizmetlerine danış ya da VPN kullanmayı dene.
4. Veri tasarruf modu/Akıllı ağ modları: Telefonunun ayarlarında bunlar açıksa, uygulamaların internet erişimini kısıtlamış olabilir.
Telefonunu ve modemini bir kez daha kapat-aç yapmayı unutma. Düzelmezse, operatöründen destek almayı deneyebilirsin. Umarım bir an önce çözülür ve "pinlemenin" tadını çıkarırsın! 🖤✨
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar