Selam :) Aram bir map ismidir yani oyun türü gibi düşünebilirsin bunu tek koridorlu bir haritada oyun oynamak. Yüklemeye gelecek olursak ilk yüklemenden sonra birkaç sefer güncelleme yapıyor ve bu işlem biraz uzun sürebiliyor o yüzden biraz beklemen gerekecek.
Oyunun oynanış kısmına gelecek olursak bir harita seçiyorsun ve sıraya giriyorsun daha sonrasında oyuncu bulunca şampiyon seçim ekranına giriyorsun ve birbirinden farklı karakterlerden birini seçiyorsun hepsinin farklı yetenekleri var. Seçimi yaptıktan sonra yükleme ekranı gelecek ve %100 olunca oyun başlayacak oyunda Q, W, E, R kullanarak oynadığın şampiyonun kendine özgü skillerini kullanabilirsin. Sana tavsiyem oyuna yeni başladıysan birazcık botlarla alıştırmak yapman olacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam :)
Aram bir map ismidir yani oyun türü gibi düşünebilirsin bunu tek koridorlu bir haritada oyun oynamak. Yüklemeye gelecek olursak ilk yüklemenden sonra birkaç sefer güncelleme yapıyor ve bu işlem biraz uzun sürebiliyor o yüzden biraz beklemen gerekecek.
Oyunun oynanış kısmına gelecek olursak bir harita seçiyorsun ve sıraya giriyorsun daha sonrasında oyuncu bulunca şampiyon seçim ekranına giriyorsun ve birbirinden farklı karakterlerden birini seçiyorsun hepsinin farklı yetenekleri var. Seçimi yaptıktan sonra yükleme ekranı gelecek ve %100 olunca oyun başlayacak oyunda Q, W, E, R kullanarak oynadığın şampiyonun kendine özgü skillerini kullanabilirsin.
Sana tavsiyem oyuna yeni başladıysan birazcık botlarla alıştırmak yapman olacaktır.
tek bir koridor var ve 10 oyuncu birbirine giriyor. Bence sihirdar vadisi daha zevkli. Oynamak istersen girelim
yüklüyom şu an ama %27de ya
Kaldırır :D lole nereden merak sardın
yükledim
All random All mid demek
giriyosan girelim mi pre arıyorum
Kanka sildim ki
toxicler yüzüne mi ben en az 10 kez silip yükledim toxicler yüzüne
Evet ğwcphmdşcğş
yüklersen birdaha haber et :d bu arada kapak fotonu gördüm müq fjhdasfdsafs
Ederim. Eyvallah wpcltmsğxşhösşx