Yav arkadaş cesarete geldim , kurma kolunu çıkardım mekanizmayı çıkardım falan , sonra mıknatıs tuttum balans a hareketlerini gözlemledim , sonra üstündeki hız ayarıyla oynamış olabilirim , normalde 180 dereceden fazla dönerdi şimdi çok kısa kısa gidip geliyor , saat çalışıyor ama hız ayarı komple değişti ve eskisi gibi 180 dereceden fazla dönmüyor , yavaş dönüyor. naptım zarar mı verdim balans yayına mı dokundum naptım anlamadım. Yardım edin lütfen
Fazla uğrasmadan bence saat tamiri yapan bir yere götür yoksa daha da kötü etcen
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Off nereye merak atsam zararlı çıkıyorum :D aslında saat mekaniğinden iyi anlarım ama pratik olmayınca olmuyor. Saatin ayarı komple kaydı zaten , en iyisi galiba saatçi yolu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Görseli görünce çikolatalı pasta sandim bi an
Fazla uğrasmadan bence saat tamiri yapan bir yere götür yoksa daha da kötü etcen
Off nereye merak atsam zararlı çıkıyorum :D aslında saat mekaniğinden iyi anlarım ama pratik olmayınca olmuyor. Saatin ayarı komple kaydı zaten , en iyisi galiba saatçi yolu
Güzelim saati bozdun pü
Bari baska saati bozaydin... can sıkıntısı...
Babamda tamir ediyim diyip vantilatörü daha beter etmişti vantilatör düğmesini kapatınca çalışıyordu nasil oldu bu bole bende Blmiyorum demisti Janım babam
Valla ya piyasası 300 lira şimdi saatin :D neyse birşey deneyimlemiş oldum diyerek kendimi avutuyorum artık
Ben camasir makinesi söküp geri kurmuş insanim bana getirseydin ben hallederdim😎 benimde manyak ilgim var bu tamir islerine
Sey yap hemen götür tamirceye olmadi sus diye as duvara yapcak bir şey yok