İnternet & Teknoloji Türkcell mi Vodafonr mi? sılagn29 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar hangisi daha iyi sizce? Güncellemeler+1 yıl tesekkürler : ) Türkcell mi Vodafonr mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NesliTükenmekteOlan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evimde vodafone çok az çekiyor. 0 0 Yorumla
Jokerr_21 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl hangisine geçsem diğerini arar oluyorum hepsi aynı 0 0 Yorumla
noname13579 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Türk Telekom 0 2 Yorumla sılagn29 +1 yıl çekmiyo o ya Yorumla noname13579 +1 yıl Eskidendi o vodafondan daha iyi çekiyor kullanıyorum sorun yok Yorumla
Happysoul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Vodafone 0 2 Yorumla sılagn29 +1 yıl neden vodafone? Yorumla Happysoul +1 yıl Telefon (gsm) hattı olarak bakarsak hem daha ucuz hem daha fazla paket veriyor.. Ev interneti için konuşursak yine vodafone. İkisinide kullandım, Vodafone çok daha hızlı ve uygun. Yorumla
mertydff13 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Turkcell 0 1 Yorumla sılagn29 +1 yıl neden Yorumla
bluemurat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Her ikisini de kullandım vadofone der gecerim 0 5 Yorumla sılagn29 +1 yıl neden? Yorumla bluemurat +1 yıl Çekim gücü aynı ve turkcelde her an farklı fatira oduyordum ama 8 yıldır vodofineda hep sabit ücret redli tarifeler çok iyi Yorumla sılagn29 +1 yıl türktelekomdayım hiç çekmiyor şimdi kararsız kaldım faturalı almayacağım Yorumla bluemurat +1 yıl Hangi şehir Türk Telekom iyi çekiyor aetrtik Yorumla sılagn29 +1 yıl İstanbul bide çok az internet veriyor 35 liraya 1gb vodafone falan 4 5 gb veriyor Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Türkcell 0 2 Yorumla sılagn29 +1 yıl neden? Yorumla DevrimGenc +1 yıl Uzun zamandır ailecek kullanıyoruz Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 950 cevap paylaştı. Türkcell 0 0 Yorumla
flortlukadam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Turkcell 0 3 Yorumla sılagn29 +1 yıl neden? Yorumla flortlukadam +1 yıl Çoğu yer de çekiyor, daha kaliteli. Askerde çok sıkıntı yaşadım TT ve vodafone tarafından. Turkcell'e geçtim rahatladım. Yorumla sılagn29 +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evimde vodafone çok az çekiyor.
hangisine geçsem diğerini arar oluyorum hepsi aynı
Türk Telekom
çekmiyo o ya
Eskidendi o vodafondan daha iyi çekiyor kullanıyorum sorun yok
Vodafone
neden vodafone?
Telefon (gsm) hattı olarak bakarsak hem daha ucuz hem daha fazla paket veriyor.. Ev interneti için konuşursak yine vodafone. İkisinide kullandım, Vodafone çok daha hızlı ve uygun.
Turkcell
neden
Her ikisini de kullandım vadofone der gecerim
neden?
Çekim gücü aynı ve turkcelde her an farklı fatira oduyordum ama 8 yıldır vodofineda hep sabit ücret redli tarifeler çok iyi
türktelekomdayım hiç çekmiyor şimdi kararsız kaldım faturalı almayacağım
Hangi şehir Türk Telekom iyi çekiyor aetrtik
İstanbul bide çok az internet veriyor 35 liraya 1gb vodafone falan 4 5 gb veriyor
Bence Vodafon ama turcel
De fena degil
Türkcell
neden?
Uzun zamandır ailecek kullanıyoruz
Türkcell
Turkcell
neden?
Çoğu yer de çekiyor, daha kaliteli. Askerde çok sıkıntı yaşadım TT ve vodafone tarafından. Turkcell'e geçtim rahatladım.
teşekkür ederim