Arkadaslar babamin hesap -ye düşmüş nedendir
hesap bakiye 600 tl
Kullanılabilir bakiye -900 tl
Nedendir Anlamadim kredi kartı değil
hesap bakiye 600 tl
Kullanılabilir bakiye -900 tl
Nedendir Anlamadim kredi kartı değil
kredili mevduat yani avans hesap aktif olduğundan dolayı o şekilde görünüyor. - tutarlı hesaptaki tutarı ödemeniz lazım. sonrasında dilerseniz kapatın. ya da karta tanımlı hesap sadece vadesiz hesap olsun.
Cevap
2Cevap
avans hesap tanımlanmıştır oradan para çekmiştir, borç almış gibi düşün.
Yanı 900 tl yi ödememiz lazım 900 tl yi ödersek de kullanabilecek miyiz 1500 olarak
900 tl öderseniz bakiye sıfırlanır borç alacak kalmaz. tekrar para çekerseniz yine borç almış olursunuz tabii faiz işler.
Anladimm ödenmezse daha çok mu faiz biner
Içinde 600 tl var onu neden çekemiyoruz
buradan ayrıntılı bilgi edinebilirsin
www.uygunkrediler.com.tr/.../
o 600 tl de ek hesaptaki kredi limitinden kalandır büyük ihtimal, yani onu çekersen yine borçlanmış olacaksın. baban belki bir süredir ödeme yapmadıysa çekme işlemini durdurmuş da olabilirler hesabı nasıl kullandığını bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
Babamın kredi kartı değil hesap kartı ve belirli bir ücret yatıyormuş karta babam o parayı çekiyormuş sadece yattığı zaman başka çekmedim diyo sadece yatan parayı çekiyorum diyo
Kredi kartı değil yani siz kredi anladınız sanırım
tamam dediğim gibi kredili mevduat hesabı tanımlamışlar, para lazım olduğunda faizle borç alabiliyorsun. internet şubesinden girip ekstre alın yatan paralara ve çektiği paralara bakın oradan belli olur.
Işte babam çekmediğini söylüyor boyle bir şey oluyor
Mobil b. Şifresi yok
Banka da müşteri hizmetlerini arayın demiş
Neyse teskkurler
ziraat bankasında bakiyeyi ek hesapla birlikte gösteriyor galiba, farkında olmadan çekmiş olabilir. dediğim gibi bir hesap ekstresi alın orada belli olur.
müşteri hizmetlerinden şifre oluşturabilir veya şube yakınsa oradan da bir ekstre isteyebilir.
Tamamdir
Hesap kartını kredili şekle dönüştürmüş farkında olmadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?