Saadet zinciri işler boş işler. Benim Instagram'da bir arkadaşım yapıyor kız günde 30 tane story atıyor sende kız olup oranı buranı açsan erkeklere satarsın ama erkek olunca o işler zor bence 😂
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olsun kankss bende gömleğimin üstünü acarimm 😂😂 story atıyorum bende olmuyo satamiorm
Hayır boş iş değil benim hocamda distribütör herbalife bagimsiz ve çok iyi kazaniyor yurtdışına filan gidiyor bende kullaniyorum eğer sormak istediğiniz soru varsa ulaşabilirsiniz.
0
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ve kendisi suanda öğretmenliği bırakacak o kadarki kazanıyor.
herbada tanidigin var mı mesela o sekilde sana yardimci olabilrcek kişiler var mı. ya da çevren normaldede olur kendindenkullanip faydasini gorduysen o şekilde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla ben girdim.
Dedikleri gibi her gün 10 kişiyle konuşamadım ama en güvendiklerim bile hayır dedi...
Ne yaptın başarabildin mi?
Benim eski sevgilim yaptı bu işi... Sana şöyle söyleyeyim sadece 1 yılda 1 ev parası kazanmıştı. :D
Kaçınca aydan sonra kazanmaya başladı?
O kadarını bilmiyorum. Biz tanıştığımızda zaten bu işi yapıyordu. Yüzlerce üyesi vardı.
Saadet zinciri işler boş işler. Benim Instagram'da bir arkadaşım yapıyor kız günde 30 tane story atıyor sende kız olup oranı buranı açsan erkeklere satarsın ama erkek olunca o işler zor bence 😂
Olsun kankss bende gömleğimin üstünü acarimm 😂😂 story atıyorum bende olmuyo satamiorm
Demek ki ilgi çekmiyor 😂
Peruk taksam bide slikon meme kullansam olur aslindaa
Bunları yaparsan Herbalife satmana gerek yok kendini sat belki kazanırsın 😂😂
Yok o kadar da o. cocugu degilimmm :Ddddkdkdkdkd
Hayır boş iş değil benim hocamda distribütör herbalife bagimsiz ve çok iyi kazaniyor yurtdışına filan gidiyor bende kullaniyorum eğer sormak istediğiniz soru varsa ulaşabilirsiniz.
ve kendisi suanda öğretmenliği bırakacak o kadarki kazanıyor.
Instagram iyi satış yapma yöntemi var mı? Takipçi kasarak oluyormu bu işler?
Takipçi kasmak ile zor.
Nasıl olur peki?
herbada tanidigin var mı mesela o sekilde sana yardimci olabilrcek kişiler var mı. ya da çevren normaldede olur kendindenkullanip faydasini gorduysen o şekilde.