Fabrikada çalışıyorum şu an
Yapilir, iyi para var
Yapilmaz (neden) görüşünü yaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba.
Bence direkt çok kazanç sağlarsınız ya da sağlayamadan pes etmek istersiniz gibi cümleler kuramayız. Çünkü kendizi en iyi siz tanıyorsunuz. Bu tarz bir düzenin içine girebilecek misiniz ve etkili satış yapabilecek misiniz? Bu durum sizin çalışmalarınıza göre şekillenir. Zengin olmak içinde çok yeterli bir meslek olabilir mi bilmiyorum ama girişimci ruhlu bir birey olursanız geliriniz artar.
Başarılar 🌼
Peki ekip kursam nasıl olur? Sponsorlarım "ürün satarsan para kazanırsın, işi öğretip ekip kurarsan servet kazanırsın" diyor
Ekip kurmak için gerçekten güvenilir kişileri seçmeniz gerek. Ve onların ayrıca sorumluluğunu toparlayabilmek var. Yani sponsorlarınızın dediği doğru olabilir. Belki de benim tahmin edemeyeceğim kadar fazla kazanabilirsiniz ama emin adımlarla ilerlemeye dikkat edin derim. Sonrasında bir aksilik ile borçlu çıkmayın. Bence bu tarz bir atılım için ilk olarak ürün satma ile ilerlerseniz daha iyi olur. Sonrasında tecrübe kazandıkça dediğim şekilde ilerlemek isterseniz denersiniz. Tabi son karar sizin.
şu an ürün satıyorum zaten. İşe girmeden önce çevrem yok ben ürün satamam yapamam diyordum. Ama şu an 5 müşterim var. Git gide büyüyor. 600 kişilik fabrikada çalışıyorum. Amacım 600 kişiyi üye yapamasamda 50-100 kişi ile ekip kurmak
Teşekkür ederim görüşün için iyi akşamlar :)
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?