Galaxy A70 telefonum yağmurda su geçirdi. Bir anda ekranı bembeyaz oldu. Beyaz ekranın arkasında hafiften telefonun sıfırlanmış hâlinin ekranı görünüyordu. Biraz öyle kaldıktan sonra ekran kapandı. Öğlen vakti su geçirmişti anca akşam pirince yatırabildik.
Pirinç dolu plastik saklama kabının içine koyup bir gün güneşte beklettim. Şimdi baktım kabın kapağı su damlaları olmuş.
Acaba o buhar pirinçten mi yoksa telefonun içindeki sudan mı çıktı?
Telefon da ısınmış baya. Bataryaya zarar gelmesin diye gölgeye aldım. Nem uçsun diye kapağını açık bıraktım şimdi.
Doğru mu yapıyorum? Ne yapmalıyım?
Bu arada alarmlar çalıyor, bildirimler geliyor ama beyaz ekran. Telefonun gidişatı ne olur?
YouTube'da 2 tane su testi videosu vardı kovada suda bekletiyorlar, uzun süre su geçirmiyordu ama benimki bir yağmur damlasına kurban gitti. :// :((
Pirinç dolu plastik saklama kabının içine koyup bir gün güneşte beklettim. Şimdi baktım kabın kapağı su damlaları olmuş.
Acaba o buhar pirinçten mi yoksa telefonun içindeki sudan mı çıktı?
Telefon da ısınmış baya. Bataryaya zarar gelmesin diye gölgeye aldım. Nem uçsun diye kapağını açık bıraktım şimdi.
Doğru mu yapıyorum? Ne yapmalıyım?
Bu arada alarmlar çalıyor, bildirimler geliyor ama beyaz ekran. Telefonun gidişatı ne olur?
YouTube'da 2 tane su testi videosu vardı kovada suda bekletiyorlar, uzun süre su geçirmiyordu ama benimki bir yağmur damlasına kurban gitti. :// :((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer