Güncellemeler
+1 yıl
“Do the media present a distorted image of psychology?” arkadaşlar bu soruya iyi bir cevap bulmam lazım. Aradığım diğer cevapların soruları şu şekilde:
• Do the media present psychology more as a science or more as a form of common sense?
• Do the media present the diverse fields of psychology or only a few? (If only a few, which are overrepresented and which are underrepresented?
• Do the media rely more on psychologists or self-proclaimed experts for information?
• Do the media present psychology more as a science or more as a form of common sense?
• Do the media present the diverse fields of psychology or only a few? (If only a few, which are overrepresented and which are underrepresented?
• Do the media rely more on psychologists or self-proclaimed experts for information?
Güncellemeler
+1 yıl
+ • Do the media present psychological information more in a sober manner or in a sensationalistic manner?
Herhangi bir fikriniz, yorumunuz olursa çok kıymetli benim için. Şimdiden teşekkürler
Herhangi bir fikriniz, yorumunuz olursa çok kıymetli benim için. Şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
TV de 5 tür program var.
Dizi
SiyasetO kaybolmuş bu kaybolmuşYemek programıSurvivorHaliyle psikolojik olarak uyutuyor
Cevap için çok teşekkürler. Peki sizce 'psikoloji' kavramı da bu programlarda yanlış yansıtılıyor mu? Aklınıza gelen örnekler var mı?
Şimdi sen biraz teknik cevap arıyorsun anladığım kadarıyla ama bu teknik bende yok ne yazık ki ama Türkiye de işler sendeki teknik gibi değil siyasi ilerler
Medya her zaman taşeron olarak hizmet verir özellikle de geri kalmış ülkelerde
İşlei güçleri algı operasyonu. Medyayı elde tutan ülkeyi de yönetir
Valla birşey anlamadım okudum ama
çarpık derken?
“Do the media present a distorted image of psychology?” bu soruya kapsamlı bir yorum yaparak bir essay yazmam gerekiyor da. Farklı fikirleri almak adına sordum
o zmn ben eğer reyting amacı güdülürse çarpıtalacağını düşünüyorum diyim.
ihtimali işte
kesinlikle öyle
Aynen öyle