Instagramda, çeşitli sosyal ağlarda, hatta burada, sana kolay ulaşılıyor mu? Mesaj kutumu burada kapattım. Instagramda da sadece takipleştiklerim mesaj atabiliyor. Sizde durum nedir?
İnternet ortamında sana herkes istediği zaman ulaşabilir mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Bana müdürüm bile istediği zaman ulaşamıyor. Müsaitsem ve canım isterse cevap veririm. Diğer türlü kimseye cevap vermiyorum, ısrarla arayanları da engelliyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sosyal medya hesabım yoktu taa ki 10 gün öncesine kadar fake bir hesap açtım en yakın arkadaşlarıma ve kuzenlerime söyledim onlarla takipleşiyoruz bir de sevdiğim oyuncular, mankenler var onları takip ediyorum KS de gizli üye olup görüş yazıyorum numaramı kimseye vermiyorum arkadaş ortamım 2 kişiden oluşur onlarla da zaten bebeklikten beri arkadaşım akraba falan pek tanımam arkadaşlarımla özel bir yemeğe kutlamaya gittiğim zaman zamanın çoğunu dışarıda sigara içip içeri geldiğimde de fotoğraf çekinmiyoruz. Dışarıya yürüşe çıkarsam da maske ve güneş gözlüğü takıp çıkıyorum. Herkese tavsiye ederim hiç kimseyle muhatap olmuyorsunuz kimse sizi tanımıyor mükemmel bir şey👌👌
Hayır. Sosyal ağda pek ulaşılabilmeyi, sohbeti seven biri değilim. Belirli insanlar harici tercih etmiyorum. Telefonla ulaşılabilirim genelde, onu da tanıdığım ve hayatımda yeri olan insanlar ile paylaşıyorum.
Herkes ulaşamaz hatta yakınlarım bile çoğu zaman ulaşamama mesajlara bakmayı unuturum istek kutum bir sürü mesajla doludur instagramimda aynı şekilde wp de