Dün canım, ciğerim olan pubg hesabımı sattım. Sattığım kişi bana parasını attığını gösteren dekontlar attı (Parayı bana Akbank'tan yolladı.) Ama havale eft işlem saatini geçen bir vakitte, akşam 10 gibi yolladı paramı. Bu sabah gelmesi gereken param gelmemiş. Sattığım adam aile babası gibi bir tipti. Yamuk yapmaz diye düşünüyorum. Param bugün gelir mi sizce? İptal falan edilmiyor da zaten havale eft?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1.000 TL'ye kadar olan tutarlar artık anında geçiyor zaten saat farkı olmadan. Geçmiş olsun bence bir bardak soğuk su iç
Yok be adam işinde gücünde. Aynı şehirdeyiz zaten birşey olursa illaki bulur hakkını veririm
Banka hesabından paparaya para gelmiyor bir tek kendi banka hesabından gönderebilirsin
Yok geliyor havale eftyle.
Adamdan para eksilmiş emmi nasıl gelmiyor?
Gelmiyor.
Kendi hesabına geri gider
Kardeşim akbanktan özel olarak iban alabiliyorsun o sayede eftyle para gönderebiliyorsun. Adımı ve ibanımı verdim o da havale yaptı
Neden bilmediğin konular hakkında konuşuyorsun ki sen?
Kardeşim bak Papara uygulamasını açınca orda kendi banka hesabının dışındaki hesapları kabul etmiyor
Yazı yazıyor
O para gelmez
https://ibb.co/k51ZmNS
Adama parası geri gelir mi peki
Sana yardımcı oluyorum. Şimdi 24 saat içinde o para adamın hesabına geri dönüyor. Adama söyle abi böyle böyle diye anlat yardımcı olsun.
İninal olsaydı gelirdi de Papara olmuyor
Peki bu a,, q oğlu bilmiyormuydu böyle birşeyin olduğunu
Tamamdır eyvallah
Adama söyleyeyim papara sanal kart açıp yollasın o zaman, öyle oluyor değil mi
Aynen o zaman direkt geçer hesabına
Kendi paparasına atsın sonra ordan senin paparaya
başkasının bankasından senin papara hesabına para nasıl geçicek acaba
Kazık atmış
Merak ettim ne oldu geldi mi para
Yok 😀 Allahtan adam iyiydi buluştuk elden verdi parayı
İyiymiş aösjdmd
Nasıl sattın hesabını ya o adamı nerden buldunda satrın bende satmak istitorum da
Facebook gruplarında falan satabilirsin "Pubg mobile alım satım grubu". Olarak aratarak. Letgoya koyan bile var 😀
Hadi ya bakıyım oralara. Peki kaça sattın
400 🙂
Gelişmiş silah mı vardı
Paparaya mı gönderdi?
Düşünsene gelmiyormus 😅
Dekont göndermedi mi?
Gelir her türlü
Eğer verdiğin bilgiler doğru isr