Bence benim gösterdiklerim daha iyi Senin aldığının hem işlemcisi benim verdiklerimden kötü hem rami az hemde hafızası (ssd) ayrıca ekranı da 14 inç yani biraz küçük ve ayrıca casper tavsiye edilen bir marka değil. He bide Asus olarak bu full hd (yeni buldum): www.trendyol.com/.../d509da-ej887-amd-ryzen-3-3250u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-p-51168793 Bunu alırsan ram eklemesi yaparsın istersen
4 gb ram oyunu kaldırmaz en az 8 olması lazım. bir de şu var fiyat farkının sebebi birisinin windows olması yani lisanslı bence buna gerek yok word excel kullanmıyorsan. ucuz olan yani ilk olanı alırsan freedosu windowsa çevirebilirsin.
özellik olarak fark yok, soldakini alırsan da aynı sağdakiyle. ama sen bilgisayarı ilk açtığın zaman siyah ekran olacak ve windosu yani bilgisayarın beynini yüklemen lazım bu da uğraştırıcı bayağı. eğer istemiyorsan hazılanmış istiyorsan direk açılsın istiyorsan sağdakini al
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
https://www.trendyol.com/lenovo/v15-82c7800ttf07-amd-3020e-8gb-256ssd-15-6-fullhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-996789
91?boutiqueId=566971&merchantId=106664
https://www.n11.com/urun/asus-d515da-br357-ryzen-3-3250u-4-gb-256-gb-m2-ssd-156-free-dos-hd-dizustu-bilgisayar-1836381?magaza=gamers-arena
Sadece knight oynayacaksan oyun olarak ikisi de iyi.
n11'deki laptop işlemci olarak daha iyi sadece istersen sonradan ramini yükseltebilirsin.
3.150 ye casper c3500 siparişi verdim kimse yazmayınca windows 10 işletim sistemli iyi değilmi?
Benim gösterdiklerim daha iyiydi diyebilirim.
o halde siparişi iptal edeyim asus mu iyi diyosun şimdi?
Bence benim gösterdiklerim daha iyi
Senin aldığının hem işlemcisi benim verdiklerimden kötü hem rami az hemde hafızası (ssd)
ayrıca ekranı da 14 inç yani biraz küçük ve ayrıca casper tavsiye edilen bir marka değil.
He bide Asus olarak bu full hd (yeni buldum):
www.trendyol.com/.../d509da-ej887-amd-ryzen-3-3250u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-p-51168793
Bunu alırsan ram eklemesi yaparsın istersen
Yalnız şimdi baktım şikayetler var asusda sen bilirsin yani..
tamam reis çok saol siparişi iptal edip bunu alcam
iş yerinde kullancam olmadı idare ederim casper ile daha önce hiç sorun yaşamadım casper kaliteli bir marka ama
Buda var:
www.trendyol.com/.../d515da-br357-amd-ryzen3-3250u-4gb-ddr4-256gb-ssd-15-6-freedos-p-93731154
Not olarak: Bilgisayarlar galiba full hd değiller.
Önemli değil.
ne için kullanacaksın?
yemek sepeti için belki akşamları kaldırırsa knight online oynamak için
4 gb ram oyunu kaldırmaz en az 8 olması lazım. bir de şu var fiyat farkının sebebi birisinin windows olması yani lisanslı bence buna gerek yok word excel kullanmıyorsan. ucuz olan yani ilk olanı alırsan freedosu windowsa çevirebilirsin.
özellik olarak aynımı diyosun yani fark var sanırım
özellik olarak fark yok, soldakini alırsan da aynı sağdakiyle. ama sen bilgisayarı ilk açtığın zaman siyah ekran olacak ve windosu yani bilgisayarın beynini yüklemen lazım bu da uğraştırıcı bayağı. eğer istemiyorsan hazılanmış istiyorsan direk açılsın istiyorsan sağdakini al
peki bu fiyat sekmentinde daha iyi bilgisayar alabilirmiyim yoksa bu en iyisimi marka olarak
daha iyisini bulamazsın, ama sen yine de başkalarına sor öyle al daha iyi anlayanlara sonra pişman olursun
peki teşekkürler salak saçma sorular oldumu cevap veriler böyle srularda kimse cevaplamıyor saolasın
rica ederim ne demek.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!