İnternet & Teknoloji Arkadaşlar leptop dan anlayan var mı detaya bakar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya bu kapanmıyor üstüne basıyorum az önce baktığım fotolar çıkıyor fotolardaki çarpiya basıyorum yine kapanmıyor nasıl kapanıyor bu en sonda ki mavi pencere Arkadaşlar leptop dan anlayan var mı detaya bakar mısınız? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Gorev yoneticisini ac fotograflar kelimesini sag tikla görevi sonlandir de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Askiya alındı diyor Yorumla Soran +1 yıl Ay oldu çok teşekkür ederim Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Rica ederim Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Fişini çekip.. kapama düğmesine basılı tut 5sanıye kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fişi cekili zaten benim bilgisayarım değil içinde iş ile ilgili şeyleri var güncelleme falan olmasin Yorumla bycon06 +1 yıl Kasılmış bataryayı cıkar.. ya da contl alt delete basılı tut sıra ile sonrada sonlandır... Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alt + F4 tusları 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tüm uygulamaları kapatır diyor Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ctrl alt delete bas ilgılı olanı sec kapat Yorumla Soran +1 yıl Görev yöneticisi falan çıkıyor benim bilgisayarım değil simdi bisey olmasin Yorumla u kakilakuku +1 yıl Olmaz merak etme ustte sekmeler var kurcala programlar gelecek acık olanlar Yorumla
Zapata67 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Yardımcı olayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlatın lutfen Yorumla Zapata67 +1 yıl Sağ tuşa tıkladığınızda ne gösteriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gorev yoneticisini ac fotograflar kelimesini sag tikla görevi sonlandir de
Askiya alındı diyor
Ay oldu çok teşekkür ederim
Rica ederim
Fişini çekip.. kapama düğmesine basılı tut 5sanıye kadar
Fişi cekili zaten benim bilgisayarım değil içinde iş ile ilgili şeyleri var güncelleme falan olmasin
Kasılmış bataryayı cıkar.. ya da contl alt delete basılı tut sıra ile sonrada sonlandır...
Alt + F4 tusları
Tüm uygulamaları kapatır diyor
Ctrl alt delete bas ilgılı olanı sec kapat
Görev yöneticisi falan çıkıyor benim bilgisayarım değil simdi bisey olmasin
Olmaz merak etme ustte sekmeler var kurcala programlar gelecek acık olanlar
Onu görev çubuğuna sabitlemişsin sanırım
Yardımcı olayım
Anlatın lutfen
Sağ tuşa tıkladığınızda ne gösteriyor
Team wiewer at 2 dkya yapalım