İnternet & Teknoloji En çok sevdiğiniz atari oyunu hangisiydi? Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz atari oyunu hangisiydi? 90'lılar atari oyunlarını iyi bilir 😀 En çok sevdiğiniz atari oyunu hangisiydi? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İlk atarayi dayım almıştı sanırım milattan önce 🤣 şu peynir yiyen yuvarlak bir şey vardı neydi adı hatırlamıyorum amma oynardik onu beee 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl 🤣🤣🤣 buldum Pacman✌🏼🤣🤣🤣🤣 Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Güzel oyundu bir de Bomberman vardı 😀 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Ne günler di be televizyona baglayıp oynardım :D ördek vurma oynardım mario felan tank vardı bide: D 1 0 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Süper mario bide iki kişilik bi oyun vardı adını hatırlamıyom xd 1 0 Yorumla
yasemi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl stretfigther ve türevleri dövüş seviyodum ben 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Dırıt dıt dırıt Super Mario 😁 1 2 Yorumla yasemi3 +1 yıl doktorlar yorumların sesi olamaz ben hadi lan ordan şu yoruma baksanadoktor aaa mario değilmi bu Yorumla ndenizyıldızı +1 yıl 😄😄 Yorumla
Zyanx Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Metal slug mu vardi neydi acayip sariyordu 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim hiç atarim olmadı ki oynayayım 1 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Super Mario kanks 1 3 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl italyan kürt nasıl oluyor :D Yorumla İtalyanKürtt +1 yıl Hem İtalyan hem Kürt kanks Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl he melezsin anladım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlk atarayi dayım almıştı sanırım milattan önce 🤣 şu peynir yiyen yuvarlak bir şey vardı neydi adı hatırlamıyorum amma oynardik onu beee
🤣🤣🤣 buldum Pacman✌🏼🤣🤣🤣🤣
Güzel oyundu bir de Bomberman vardı 😀
Ne günler di be televizyona baglayıp oynardım :D ördek vurma oynardım mario felan tank vardı bide: D
Süper mario bide iki kişilik bi oyun vardı adını hatırlamıyom xd
stretfigther ve türevleri dövüş seviyodum ben
Rainbow Island
Super Mario
Golf
Dırıt dıt dırıt Super Mario 😁
doktorlar yorumların sesi olamaz
ben hadi lan ordan şu yoruma baksana
doktor aaa mario değilmi bu
😄😄
Metal slug mu vardi neydi acayip sariyordu
Road Fighter ve Duck Hunt