Ice climber..
Küreklen yukarıyı kaza kaza en yukarıya varmaya çalışıyorsun. Bunu yaparken şu yukardaki alakasız tipler, kazdığın yeri tamamlıyor ve yukarı çıkmanı engellemeye çalışıyorsun. Küreklen kafalarına vuruyorsun ve salanıyorlar falan. Pembe donlu kurup ayısına gell 😂😂
Neyse en yukarıya çıktığında da patlıcan falan topluyorsun. Soğuk, eskimo, fok, kutup ayısı ve patlıcan.. Cidden çok uyumlu 😂 Ben de anlamadım ama seviyorum bu saçmalıkları. İki kişi oynarsan ve kazarken biri diğerinin az gerisinde kalırsa, geride kalan arkadaş ölüyor. Bu yüzden arkadaşınızla oynarken o sizden hızlı davranırsa sövüyorsunuz falan... Komik hani.

Şunu çok severdim ben ey gıdı gene olsa da oynasak ne sıra kavgası ederdim kardeşimle 😄😄
Gol 3 oynuyordum :) Genellikle Japonya veriliyor ve sürekli yeniliyorsun. :) :D
Hiç atari oynamadım.
Cevap
14Cevap
Mario tabii ki aksi düşünülemez
Ördek vurma oyunu. Dün gibi hatırlıyorum, vuramadığımda o çoban köpeği gülerdi de bende sinirden kafayı yerdim. :D
Çok kuş vurmuşumdur şükrü 😀
birde şu pac-man var onu oynuyordum tankta olması lazımdı birde
Bir tane tank oyunu vardı adini hatırlamıyorum ama onu aşırı severdim
Çocukken çok oynadık isimlerini bilmiyorum ama hepsi güzeldi bence maryoyu çok severdik
Taş Devri'nin atari oyunu efsaneydi. Bir görüntüsünü de paylaşayım:
hepsi
ama mario başka
ondan sonra contra geliyor
sonra tsubasa
sonra tank 90
sonra spider-man
hepsi işte :D
Bomberman abi üstüne tanımam.. arkadaşlarla tabi.. tek basın zevki yoktu 😄
Street fighter favorim de ryu idi aduketçi dayı. 😂
Fark etmezdi ama Mario yu çok severdim 😄
Aslanlı sirkli bi oyun vardı aslanı yanan çemberlerin içimden filan geçiriyorduk o oyunun hastasıydım lslvlşsbğe
Road fighter severdim ama en çok sevdiğim Mario idi
Babam küçükken almıştı bana çok güzel oyundu ama hatırlayamadım
Mario :D
Süper mario
Mario
Contra 👊🏻
Hiç oynamadım ya😒
senin hesap aktif mi değil mi anlaşılmıyor :D
@denizkaradeniz aktif değil benim hesap 🙂
evet farkettim cevap bile veremiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?