İnstagram da bir erkek nasıl dikkat çekebilir, bir kızın nasıl radarına girebilir, nasıl snapler atmalıdır cevaplar mısınız rica etsem?
Cevabın nedir?

Mehmet Burak Torun Takip Et
Sosyal Medya - https://www.dailymotion.com/video/k4brXY6iosP6ZTwTFMi50 Yorumla
Sosyal Medya ve Dijital Reklamcılık
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Bir kız olarak söyleyeceğim onun dinlediği müzikleri bul dinle bilgilen ve sende hikayende paylaş veya fotoğraf attığında captionlarına şarkının sevdiğin kısımları yaz zaten sen bunları yaptığında kızın aklına girersin ve seni düşündürmesine yardımcı olur mesela yine sevdiği ünlüler varsa onları takip et ve fotolarını beğen zaten seni görünce aklında hep seni düşünecektir. Bu snap olayı ise şu cinsellikle alakalı hiçbir şey deme kızların bazıları her lafın içinde cinselliği sevmez ve eğer ona yazmaya cesaret bulursan düzgünce yaz hiçbir şekilde mana bulunmayan bir dille yaz hani centilmen bir şekilde kalp kırmayarak konuş sen zaten bunların hepsini yaparsan olur ama kız hiçbir şey paylaşmıyorsa biraz zor birisiyse biraz daha araştırma yap şunun gibi bir fake hesap aç ve kızı takip et veya arkadaşlarını ya da başka bir hesaptan kıza yaz (kız olarak) onun hakkında bilgiler al ve öyle dene
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
çok fazla story atma özellikle şarkı storysi atarsan da herkesin dinlemediği havalı şarkıları at arada, pp ye yüzğnün yarısı olan bi foto ya da aynadan çektiğin ama havalı bi foto koy , paylaştığın resim var mı bilmiyorum ama içine sinmeyenleri arşivle biraz da takipçi kas🤝😌😎 yani kimse birinin insta hesabına düşmez ama daha havalı görünebilirsin bnce böyle
26 Yorumla- Soran+1 yıl
Aslansın sen 😄
- +1 yıl
gitar çalıyosan öyle story de at çünkü çoğuu kız gitara düşüyo ldöxpsmhdp faydalı olur umarım lwöxğsödh
- Soran+1 yıl
Yok öyle kötü alışkanlıklarım yok benim çalmam hicbisey ama teşekkür ederim aahdhkehfkrjf
- +1 yıl
çok kötü bi espriydi😳😳🥺
- Soran+1 yıl
Ben kendim gülmek için espri yaparım genelde kusura bakma seni düşünemedim ya avdhsjdjjd
- +1 yıl
LEÖDĞSMDBPĞŞ
Hesabında nadir tek tük erkek varsa dikkatini çekebilir neden beni ekledi diye veyahut spotify şarkılarıyla gönderme atarsan düşündürücü olabilir sürekli snap atmamak sessizliği korumak da aynı şekilde yani nezih bi insan olursan sürekli bir amaç içinde olmazsan dikkatini çekebilirsin mantıklı gönderileri hikayende paylaşıp üzerine kendi yorumunu eklemen de onun da bu fikre dahil olabileceği bi durum olabilir
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederimm
- +1 yıl
Ben instagram profilime çok önem verirdim, blog tarzındaydı. Hem kendi güzel fotograflarımu hem de cektiklerimi atıyordum ama asla deger görmüyordu. Bende kapattım sinirlenip. Ayrıca erkekler hoslanıyorsa bile bu kızın sevgilisi var diyip yazmıyorlarmış. Kendi ağızlarıyla söylüyorlar bunu da 😅 Cesaretsiz erkeğin dikkatini çekmek ötede dursun hayatım..
20 Yorumla - +1 yıl
Havalı Filtreler Bulup Atabilirsin. Kızlar Arabası Olan Erkekleri Daha Çok Seviyor. Kızsan Da Sütyenli Bir Şekilde Atarsan Düşmeyecek Kimse Tanımam. KSJEKJEKEJELEŞĞESĞ
10 Yorumla - +1 yıl
Zincir kolye tofaş canım anam dövmesi Adidaslı fotolar at 😂😂😂
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Dur anam milleti kendimize aşık edip başımıza bela mı alalım agshajshsjdhdjhf
- +1 yıl
😂 Hshshshsh
- +1 yıl
erkekler ne sacmalamis zenginsen dikakt cekermisin erkeklerin dikkatini orani burani acan cekiyor ona bakarsan her kiz ayni degils ama erkek ayni hepsinin dikaktini dekolte vs cekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru demişler cebinde varsa canlı hayat o zaman heyecanlı kızlar paraya bakıyor
Dikkatini çekmek istediğin kişinin sana bir zaafı varsa hiçbir şey yapmasan bile dikkat çekecek bir şey bulur. O yüzden akışına bırak bence
20 YorumlaNargile alkol ve masada araba anahtarı olan fotoğraflara düşmeyecek kız tanımıyorum ndjdksmdkdkdl
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmıyorum. Sigara , alkol almayan bir kızın dikkatini çekmez.
- +1 yıl
Ha o zaman peki :))
- +1 yıl
Kekolar düşer
- +1 yıl
Kendini bilen bir insan düşmez tabiki
Takipleşiyosanız bol boş hikaye atıcan işte
00 Yorumla- +1 yıl
Dikkatini çekseydin bakardı zaten bebiş sal gitsin
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Konuşanlar izlemeyi acil bırakman lazım asgjwudksjdkd
- +1 yıl
Sigara gibi bırakılmıyo
- +1 yıl
Zenginden başka bir bir şeye gerek yok
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahahahaha o çok doğru ya haklısın
Salak gibi davran direk çekersin
20 YorumlaPara her kapıyı açar 👌🏻
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Zengine hayırlı olsun fakire nerden buldun derler müge abla
Neden böyle bi çaba
021 Yorumla- Soran+1 yıl
Dikkat çekmeyi seviyorum çok egoistim kanka neden böyle bir soru asıl demek ki bir kızın dikkatini çekmem gerekiyor
- Soran+1 yıl
Yakışıklı adamsın tabi sana böyle demesi kolay 😄
- Soran+1 yıl
Ahahahahha eyvallah
- +1 yıl
Sen dikkat çekemezsin böyle bence egolu insanı kim çeksin
- +1 yıl
Halbu ki sadece özgüvenli olsan bir çok kızın dikkatini çekerdin
- Soran+1 yıl
Dalga geçmişim bacım ne duyar kastın ya ya
- +1 yıl
@NataliaPortman kendi kendini ifşa ediyorsun şu an dikkatini çekmesem soruyu cevaplar geçerdin buraya yazmazdın
- Soran+1 yıl
Yok bana diyor ilk yorumda dalga geçmişim ya
- +1 yıl
@NataliaPortman ayrıca egolu değilim sadece siz kadınlar sizi umursamayan insanlara bakarsınız bu bir gerçek
- +1 yıl
Sana bir şey diyen yok ki burda 😅
- +1 yıl
Banane canım naparsanız yapın öylesine bakarken yazdım sadece
- Soran+1 yıl
Ben egoluyum bu ablayla daha fazla konuşamam zaten agshakdhwkjwhdie
- +1 yıl
Ya krosun ya ergensin sen
- Soran+1 yıl
Ahshqjshwkdhkwhdis sende şakadan gram anlamıyorsun hadi git bacım işine 😂
- +1 yıl
Ben şakadan anlamıyorum orası doğru hak veriyorum da orta da şaka göremedim burada napıyorum onu da bilmiyorum işsiz gibi
- Soran+1 yıl
Bende bilmiyorum adama da bildirim gidiyor sürekli rahatsız ediyoruz hadi dağılalım ahdhdhdjdhd
- +1 yıl
Hadi bayyyğğğ
- Soran+1 yıl
Kendine iyi bakıyorsun bb
- +1 yıl
sürekli aktif olarak ☺️☺️
00 Yorumla Gtü başı dağıt
00 YorumlaTam istediğim gibi soru
Ne yapma lazım ben00 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekici fotoğraflar paylaşarak dkejej
00 Yorumla Dikkat cekmek istemen normal degil oiskolaag git
00 Yorumla- +1 yıl