25 yaşındayım deli gibi pubg oynuyorum çok seviyorum stres atıyorum sorunlarımı bile unutuyorum peki sizce bu normal mi yaşıtlarım evlilik telaşında evli ben pubg oynuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik zorunlu değil. Ama gelecek planların arasında evlilik varsa ya da çocuk yapma daha geçe bırakma.
✨İnsan ömrü çok kısa 80 yıl yaşıyormuşum gibi bakmayın aktif olarak yaşadığınız 62-65 yıl.✨
50 yaşından sonra yavaş yavaş kronik hastalıklıklar çıkıyor. Ne fiziken ne zihnen dinç oluyorsun 65 yaşında ki 3 kişiden 1i alcaymır oluyor.
31 yaşında çocuk yapsan senin çocuğunda 31 yaşlarında çocuk yapsa torununu 62 yaşında tanılıyorsun. Torunun en tatlı, fırıldak olduğu 8 yaşlarında kucaklayıp hava kaldırıp öpücükler kondurmak istediğinde sen 70 yaşında olucan hangi bel hangi kuvvetle onu kaldırcan? peşinden nasıl yetişen? İyi anılar nasıl bırakıcan? Torununun 18 yaşında yetişkin bir insan olacağını görmek için 80 yaşına gelmen lazım küçük bir ihtimal bu, yaşasan bile büyük ihtimalle yarı yatalak ya da alzhemer olucan.
Çocuk isteği varsa bu kadar geçe bırakma bence. Zaman beklemiyor. 50 yaşından sonra her yıl daha da hızlanarak geriliyorus. Düşüp belini kırsan vücudun bile kendini iyileştirmiyor, kemik zor kaynıyor bundan bile intahap kapıp ölüyorlar. İleri yaşlarda en büyük ölüm nedenlerinden biri sadece kırık.🤷♀️ 30 yaşındayken çocuk yapsan sen 50 yaşındayken çocuğun daha 20 yaşlarında gencecik biri, okuluna hayatına yoğunlaşması gereken, hayat kurmaya çalıştığı stresli yaşta ebeveynlerinlerinin kronik hastalıkları, sorularıda ona yük olucak.
Hayatını iyi planla küçük bir çocuk değilsin ergenlik zamanınızda bırakalı en az 6 yıl olmuş. 25 yaşında koca bir kadınsın. Dediğim gibi evlenmek, zorunda ya da çocuk yapmak zorunda değilsin ama gelecek planlarında böyle bir düşüncen varsa ömrünü ve yapmak istediklerini bir gözden geçir.53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlzheimer* ya neden bu klavye sürekli alcaymır ya da alzhemer diye çeviriyor🤦♀️
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Evlilik düşünmüyor olabilirsiniz fakat bunun yerine daha yararlı aktivitelerle de zamanınızı geçirebilirsiniz.
Geçen gün "eşim gece gündüz Pubg oynuyor, işi gücü o olmuş..." Benzerinde bir soru gördüm.
Bu demek oluyor ki hiç de iyi sonuçlar doğurmuyor.
Ben oynamam, oynanmasını da istemem fakat 'oynamayın' deme hakkım yoktur.
Birçok amacı olmalı insanın ve onun için çabalamalı.
Bir ortama girdiğimde "ee normalde ya da boş zamanlarında neler yapıyorsun?" diye sorduklarında dolu dolu cevaplar vermek isterim, yapmadığımız şeyi söylemememiz gerektiğine göre bir şeyler de yapmalıyız sırf söylemek için değil tabii ki kendimiz için.
Yani böyle düşünmek gerekir bence.
İster evlenin ister evlenmeyin ama hayatınızı da dolu dolu yaşamaya çalışın Pubg den ibaret değildir herhalde...
Böyle sürerse sorunlarınızı belki de hep erteleyeceksiniz ilerde oynamama durumunuz da olabilir; sorunlarınız tekrar günyüzüne çıkar ki.
Yine oynarsınız fakat bu oyun size bir zaman sonra hayatın tozpembe olmadığını unutturmasın.
Benzeri olaylarla karşılaştığım için sık oynanmasını sağlıklı bulmuyorum.
Kendinize zaman ayırıp iyi bir şekilde düşünmenizi öneririm.☺🍃00 Yorumla
+1 yılBisey diyim mi bende öyleyim. Ben şu an Dijital Oyun Tasarımında okuyorum üniversite de ve stres attığım seylerden birisi oyun oynamak diğeri de animasyon film izlemek. Özellikle moralim çok bozukken çok işe yarıyor. Yani herkesin moral bulduğu ya da severek yaptığı şeyler vardır. Benimkilerden ikisi yukarda yazıklarım birde resim çizmek ve oyun tasarlamak (yani oyun geliştirmek mesela Pubg gibi şuanlık biz pc için olanlarıni öğrendik) var. Yani yaşın 25 diye takılma öyle şeylere. Hayatını değişterecek olan kişiyle tanıştığın da zaten stresli olduğunda o senle beraber olacağından dolayı oyun olayını ya unutursun ya da beraber oynarsınız. Merak etme yani çok normal. Bazı mongollar gelip kızlar oyun oynamaz falan diyebilir sakın takma onları. Yani sevdiğin ve mutlu olduğun şeyleri yap. Takma kafana evlilik için daha çok zamanın var. İlk önce kendine zaman ayır sevdiğin şeyleri yap sonra da zaten gerisi gelir. 😊
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de normal. Kendin zaten detayda vermişsin cevabını, ''Çok stres atıyorum.'' demişsin. Keşke her derdi olan böyle stres atabilse. Sen stres atabileceğin bir uygulama keşfetmişsin ve tadını çıkart.
Oyun oynamanın da yaşı ve cinsiyeti yoktur. Bazı oyunların hikâyeleri birçok film ve hikâyeden bile güzel olabiliyor. Yaşı 30'un üzerinde olup da bilgisayar oyunu oynayan birçok insan var. Oyun oynamak seni mutlu ediyorsa oyna, sabahlara kadar oyna hatta ama vakti geldiğinde diğer sorumluluklarının bilincinde olmayı da unutma. Ayrıca 25 yaş evlenmek için geç değil aksine günümüz şartlarında erken bile.274 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Söyleyeceklerimi sözlemişsin 👏
- +1 yıl
söylemişsin olucaktı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
132
Cevap
211Cevap
Her nedendir bilmiyorum avrupalıları hep yadırgamıştım neden evlenmiyorlar veya çok geç evleniyorlar diye. onlarla yaşamaya başlayınca gerçekten ne kadar mantıklı davrandıklarını farkettim , sorumluluğun sadece kendi yaşantın olması insanı rahat hissettiriyor. düşününce , aile bakmak hem maddi hem manevi olarak çok emek istiyor ve yalnız yaşamanın değerini anlıyorum tabi 40 yaşından sonra ailesiz kaldığımda pişman olacağım yine de 30 yaşıma geldiğimde evlenmeyi düşünüyorum büyük ikilem. birinde düzenli hayat, diğerinde stressiz sorumluluklar olmadan yaşamak. her ikisinin birbirine avantajları var.
Soruya gelince Anormal değilsin etrafta çoğunluk senin gibi00 YorumlaBence normal, garipsenecek bir durum yok. Şansı yaver giden evlilik düşünür işte :D
Ben de boş zamanlarımda sürekli Pubg oynuyorum. Söylediğin gibi stres atıyor, kafayı boşaltıyor ve işin güzel tarafı çoğu şeyi düşünmüyorsun.00 YorumlaGamer konusunda 894 cevap paylaştı. Çoğu kişi normal yazmış ama kendileri de anormal durumun içerisindeler ve farkında değiller. Normal olan şey 25 yaşında evlilik düşünmesen bile kendini geliştirecek ve daha iyi yapacak uğraşlar bulman. Oyun oynanmaz değil. Elbette oyna ama bunun dozu olsun deliler gibi oynama.
10 Yorumla
+1 yılTabiki de normal eski çağ da felan mi yaşıyoruz ki 18 19 yaşında evlendirilesin canın ne zaman istiyorsa ozmn evlen kimse seni zorlamaz zorlayamaz da 25 yaş hem daha ne ki benim evlenme yaşım 30 senle aynı yaşta yım ama evlenmek kelime sinden dahi nefret ediyorum TV programları nda olanlar dan sonra evlilik hayatıma paravan çektim zamanı gelice doğru kisiyi bulunca elbette evlenirim sende bekle ve en iyisi olsun
10 YorumlaGamer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evinde yeterince sorumluluk alıp bütün ev işlerini tek basina da olsa yapabiliyor ve yapıyorsan o zaman sana pubg feda olsun.
Ama tıpkı genelde oldugu gibi evde sen oyun oynayıp karpuz büyütürken ev işlerini annen yapıyorsa o zaman yanlış yoldasın demektir.10 Yorumla
+1 yılBen de aynıyım. Üstümde evlilik sorumluluğunu taşıyacağım bir his, belirti yok. Bu yüzden stresimi ne azaltırsa onu yapmaya devam.
20 Yorumla
+1 yıl25 Yaşındasın diye evlenmek mi zorundasın 30 yaşındada evlenebilirsin. Karşına nezaman doğru insanın çıkacağını bilemezsin sonuçta. Kimisi 20 yaşında evlenir kimisi 30. Bunu bukadar kafanıza takmayın insanların dedikleri umrunuzda olmasın siz yuva kuracaksınız onlar değil siz o sorumluluğu alacaksınız bunları unutmayın
00 YorumlaKusura bakma ama daha 25 yaşında evlilik düşünen de anormaldir bana göre, tüm zamanını oyuna haracayan da. Kim normal diye sorarsan eğer kendini geliştiren ve değiştiren insan derim. Bu yaşlar bunu gerektirir çünkü. Okursun, öğrenirsin, zihninin sınırlarını genişletirsin. Pubgmuş evlilikmiş geç bunları.
00 YorumlaYooo bence onlar anormal kimse kusura bakmasın 20-25 yaşında evlenilecek diye bir şey yok istersen ölene kadar bekar kal kimse buna birşey diyemez yorum bile yapamaz senin hayatın senin tercihin insanların bakış açısına göre yaşamaya kalkarsan ya evlenir çocuk bakarsın ya da yanlış anlama eskort olursun kendi yolunu çiz kim ne düşür ne der takma canın 40 yaşında barın üstünde dans mı etmek istiyor et insanlar ayıplar mı deme onlar bunun sana ne hissettirdiğini anlamazlar anca boş boş konuşurlar hayatını yaşaaa
00 YorumlaPubg oynayan kızları anlamıyorum. 10 binlerce bilgisayar oyunu varken neden pubg? Stronghold serisini oynayın, Empires serisini oynayın, Empire Earth serisini oynayın veya da Total War serisini oynayın. Daha sonra Grid 2 ve Medal Of Honor Pacific Assault'da sevdiğim oyunlardır. Bu oyunları oynayan kızların sayısı çok az. Niye kızlar bu oyunlar varken sadece Sims, pubg ve Lol oynuyor ki? Tc kızlarının çok dar bi oyun anlayışı var. Genellikle hep aynı oyunları oynuyorlar.
012 Yorumla- +1 yıl
Tc kızlarının çok dar bi oyun anlayışi mı var... Ya güldurme lutfen hahahaaa... steamde 141 oyunum var ve daha cok araba oyunlarini seviyorum ama Call of Duty da ya da Gta serisini de hatta ben 2011 yilinda basladim ilk oyunum da Tomb Raider, Prince of Persia ve Half Life dı , oyun oynamayı birak suanda Dijital Oyun Tasarimi bolumu okuyorum. Oyun tasarliyoruz oyunlar hakkinda odevlerimiz oluyor. Yani kimlere yorum yaptigina dikkat et. Tc kizlari derken benim gibi kizlardan da bahsediyorsun ve herkesin bir zevki var. Yorumun o kadar sacma ki... Özellikle de son cumlen.. Dusunmeden yazma bence.
- +1 yıl
@GamerGirl2919 Sen istisnaymışın o zaman. Ama bilgisayarda oyun oynayan kızların %90'ı bu oyunları oynuyor. Seni hariç tutarsak dediklerimin nesi yanlış ki? Oyun oynayan hangi kızı görsem Sims, pubg, Lol veya Minecraft oynuyor. Diğer oyunları oynayanlar çok az. Bence sen saçmalamışsın. Senin bu görüş yoeumuna eksi verilse verirdim :) Sende başka hangi oyunlar var?
- +1 yıl
Yok benim bolumumde bi kactane daha kiz var... Ayrica tanidigim gamer olan bi suru kiz var tabi o kadar kiz arasinda tek benim odam Gamer Room. Iki tane gaming pc ve konsolum var
- +1 yıl
Minecrafti bende oynuyorum
- +1 yıl
Bi suru oyun var
- +1 yıl
@GamerGirl2919 Diğer kızlardan en azından oyun konusunda farklı olduğunu iyice kanıtladın :) Odanın fotoğrafını atsana bana. Gamer odan nasılmış bakayım :)
- +1 yıl
Peki atayim da nerden
- +1 yıl
@GamerGirl2919 Özel mesajla atabilirsin :)
- +1 yıl
Baktım ama atılmıyor fotograf
- +1 yıl
@GamerGirl2919 Sen mesaj at ben nasıl fotoğraf atacağını söylerim
- +1 yıl
Tamam
l artik yeni nesille birlikte insanlar evliligi olabildigince gec yapiyor. cunku onemli olan hayati yasamak , bir kariyer elde etmek , alanında basarli olmak. bunlar dururken akli yerinde ve bilincli insanlarin evlilik dusunecegini sanmiyorum. sahsen ben bile otuzlu yaslarimda evlenmeyi düsünüyorum. evet bu türkiye ortamalarına göre biraz gec kalinmis bir yas belki ama ben zaten yabancı oldugum icin vatandasi oldugum ülkede gayet normal karsilaniyor. sende de asla bir anormallik yok dogru olanini yapiyorsun merak etme
00 YorumlaKeyfine bak. Her düşünceye saygım var ama bence anormal diye bir şey varsa bu zaman da evlenenler için kullanılması daha doğru olur :) Ama sonuçta insanların kendi kararı evlenenlerin de kendi seçimi, saygı duyarım. Ama benim bakış açıma göre pubg oynamak evlenmeye göre daha normal bir yaşam şekli :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yazmadan edemeyeceğim, Pubg ya da herhangi bir oyun oynayacağına bence zamanını kitap okuyarak, kendini sevdiğin konularda geliştirerek geçirmelisin.
Mesela bir sanat dalı ile uğraş, heykel yap, resim yap, ileri de kendi sergini falan açarsın, ya da yazılım yapmayı öğren, kendi oyununu yapar, bundan para kazanırsın.
Oyun oyna ama günün 1 saatinden fazlasını ayırma oyuna bence, 30 dakika bile yeter.
Bende 24 yaşındayım ve sürekli assasins creed uncherted falan oynayıp duruyorum.. yaşıtlarım sevgili yapma peşinde hatta çoğu evlilikten falan bahsediyor ben hala playstation oynuyorum mesela :D bence bizler anormal değiliz normal kişileriz sadece oyunlar bazı şeylerden önce geliyor bizim için buda bir hobi sayılır aslında
00 Yorumla30. yaşıma girdim. Evliyim bir çocuğum var ve öteki çocuğumda yolda. Ben cuma cumartesi gelsin de keyifle oyun oynayayım diye bekliyorum :) Cs Go , Pubg, GTA V , Fifa 21 hem PC hemde PS4 Pro sahibiyim yani oyunun yaşı olmaz bu bir tutku zevk eğlence meselesi :)
00 Yorumla
+1 yılYoo neden anormal olasın ki.. Hayattan keyif alıp almaman önemli olan.. O evlendi şu çocuk yaptı diye çıkılmaz zaten yola.. Elalem ne dedi ne yaptı umurunda bile olmasın.. Evlenenleri de görüyoruz bekar kalanları da herkesin kendine göre sorunları var.. Önemli olan sahip olduğun yaşantıdan mutlu olup olmaman gerisi boş. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılHayır, anormal değilsin. " Kadınlar yetişkin yaşa geldiğinde evlenmeli"düşüncesini toplum bize aşıladığından kendimizi çocuksu davranınca anormal gibi görüyoruz. Halbuki her evlenecek yaşa gelen kadın, illaki evlilik rolüne göre davranmak zorunda değil. Toplumsal dayatmalar yerin dibine girsin. Benim yaşım 22 ve Ben de Zula oynıyorum ! Atari oynuyorum hala ! Çatlasınlar Gebersinler !
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPubg oynamak elbette bir sorun herkes farklı şeylerle mutlu okur eğlenir. Yalniz hayatını etkileyecek ölçüde çok oynuyorsan (muhtemelen soruyu sorma tarzına göre öyle) o zaman sıkıntı var demektir. Gerçek yaşamdan kopacak seviyede sanal dünyaya kapılmak nerden bakılırsa bakılırsa iyi bir durum değil bence bağımlılığının istediği şekilde hareket etmek yerine dizginlemeye çalışırsan senin için daha iyi olur.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElbette sorun değil diyecektim ilk cümlemde affedersiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani yaşıtların ne yaparsa onu yapmak zorunda olmadığın gibi oyun oynamanın yaşla da bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sana ne iyi geliyorsa senin idealin neyse ona göre hareket etmen gerekir. Demin bir tweer gördüm 18 25 yaş aralığı çok ilginç., biirinin ehliyeti bile yokken diğeri şirket yönetiyor birisi henüz bir ilişki yaşamamışken diğeri çoluk çocuğa karışmış biri dünyayı gezerken öteki dışarı çıkarken ailesinden izin alıyo yazıyodu. Modern dünya gerçeği bu. Hiçbir şey eskisi gibi aşama aşama ve toplum normları doğrultusunda yaşanmıyor
00 Yorumla- Gamer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBen bağımlısı olmuştum. Bir aşk düştü kalbime sırf kalbini kazanıp yuvamı kurmak için çabalamaya başladığımdan beri oyuna giresim gelmiyor. Birdenbire sıkıldım. Bir zaman sonra sende anlayacaksın eminim.
10 Yorumla
+1 yılOyun bağımlısı olmadığın sürece sorun yok. Ancak, tüm sorumluluklardan kaçacak kadar oyuna düştüysen ileride sıkıntısını yaşarsın. Akranlarınla kıyaslama kendini. Yaşın genç daha. Tavsiyem, kariyerine odaklanmandan yana olur
10 YorumlaAnormal değilsin hiç kimse anormal değildir normallik bazı insanların kendince olması gereken davranışlardır. İnsanın oyun oynama sebebi derdi, sorunu olmasıdır. Bazen tüm insanlar sırt dönmüşken oyun seni kimsenin eğlendiremeyeceği kadar eğlendirir. Sadece aşırılığa kaçtığını düşünüyorsan biraz azalmalısın. Sonuçta insan ilişkileri önemli asosyal kalmamak lazım :)
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ellerinize sağlık 💕
Pubg oynunu zaman kaybı olarak görüyorum. Yani israf omrumuzden. Evlilik konusuna gelince nasip işi yani sen evlilik düşünsen de değişen birşey olmayabilir.. Önüne çıkan fırsatları değerlendirmeye baslayabilirsin yavaştan😉
00 YorumlaPUBG veya herhangi bir oyun oynaman garip değil ayrıca stres atıyorum demişsin bu güzel bir şey. Bana göre 25 evlilik için erken bir yaş senin yaptığın tamamen normal. Ama bütün gün oyun oynuyorsan sıkıntı var demektir.
00 YorumlaEvlenmek zorunda değilsin. 25 yaşında evlenip ne yapacaksın hem
Pek de anormal olmayan durumdur zira benim evlenen, 2 cocuk yapan, ayrilan, bidaha evlenen ve ustune 1 cocuk daha yapan arkadasim var. :-/00 Yorumla
+1 yılBende LoL oynuyorum 27 yaşımdayım, kime ne ki bundan evlenmek zorunluluk mudur? İşimi gücümü elime almışım boş vaktim oldukça pc başında oyunda geçiriyorum, kimseyi ilgilendirmez takılma böyle ufak şeylere...
00 YorumlaElaleme göre yaşarsak, ohooo ölmüşüz biz.
herkes kendi zamanına göre yaşar bazı şeyleri. Başkaları yaşadı diye değil.30 Yorumla
+1 yılÇok normal. Bence onlar tuhaf. Ne güzel stres atabileceğin bir yol bulmuşsun. Onlar ise kendi hayatlarına ekstradan stres yüklemek için bu kadar telaşta.
17 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel benim gibi düşünen birini görmek.
- +1 yıl
😊🙂
- +1 yıl
Güzel düşünceniz için teşekkürler. Sizinde geceniz güzel olsun.
+1 yılNormal bence evlilik bir zorunluluk değildir. Sırf evlenmek için evlenilmez ve belli bir zamanda evlenme zorunlu değildir. İstiyorsan 40 yaşında bile evlenebilirsin, istersen evlenmeyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılUfff hic akliniz fikriniz yok mu sizin ya evlenince ne oluyor mk evlenmek icin evleniyor cogu zaten bunu sorun etmeniz bile sacma
20 Yorumla
+1 yılAsıl sorun şu: Gençler cinsel ihtiyaçlarını nasıl gideriyor? Evliliğe gerek kalmadan evlilik dışı mı? Yoksa başka zevklere dalıp cinselliği baskılıyor mu? İkisi de anormal.
00 Yorumla
+1 yılYoo kardeşim niye ki ben 30 yaşındayım ve evlilik düşünmüyo gibi yaşıyorum aynı. Sen gibi benzer ama tamamen başka şeyleri kendime zevk edinmiş yaşayıp gidiyorum. Üstelik 25 yaşında da değilim😊
00 Yorumla
+1 yılOyunları strest attırır ama bağımlılık yapar..
Benim hayat felsefem hiçbir şeye bağımlı olmamak.
Oyunlar insanı asosyal yapar. Bence oyunu birakmalisin. Başka şeylere yönelmelisin00 Yorumla
+1 yılböyle tüm gün film dizi izlemek, sonra online oyun oynamak çok isterdim. ama yok arkadaş. bir insan bu denli herşeyden bu kadar çabuk sıkılmamalı. bence takma devam et. hoşuna gitti ki devam ediyorsun
00 YorumlaSaçmala tabi ki normal 😊 ben geldim 34e hala stres atmak için oyun oynuyorum 😊 seni seven böyle sevip kabul etsin... Olmadığın gibi davranıp mutsuz olacağına kendin gibi ol mutlu yaşa 😉
00 YorumlaSorunlarını unutacak derecede bağımlı olduysan işler senin için hiçte iyi bir hal almış değil bana göre. Sorunlarının üstesinden gelmek yerine, çareyi bir mobil oyuna sığınmak geçici çözümler üretmekten öteye gitmez
01 YorumlaEvlilik düşünmeyi mecburiyet, şart olarak görme ama hayatını da pubg oynayarak geçirme. Dışarıda hayat var. O hayatı canlı, kanlı yaşamak varken bir oyunun içine hapsolup kalma.
01 Yorumla- +1 yıl
dısarda hayat yok artık
Bak canım ne demişsin "stres atıyorum" evlenerek strese mi gireceksin iyi düsün 🤣🤣🤣
31 Yorumla
+1 yılBende 39 yaşındayım yaşıtlarım çocuğunu ilkokula yazdırıyor bende akıllı telefonda Sonic araba yarışı bilardo ve bilumum oyunları oynuyorum 😀
10 YorumlaPubg oynamayan bi ben kaldım herhalde😂 Şaka bi yana yaşın evlenmek için geç değil tadını çıkarmaya bak
10 Yorumla
+1 yılEvilikle pubg ne alaka evliliği özenti olarak görmekten vazgeçin günün birinde yanınıza yakışanı bulduğunuzda evleneceksiniz zaten.
10 YorumlaGamer konusunda 404 cevap paylaştı. istersen evlenirsin ister hiç evlenme ister evlen hemde pubg oyna yani birbiri ile kıyas şeyler değil ki
10 Yorumla
+1 yılKanka evlenmek istiyorsan evlen zorlamaya gerek yok
20 Yorumla
+1 yılPubg Oynayan herkesin anormal olduğunu düşünüyorum 😏
21 Yorumla
+1 yılAynı durumdan bendede var 20 yaşındayım ama hiç yaşıtlarımdan değilim akran arkadaşımın 2 çocuğu var bense oturmuş tom kedi oynuyorum😂
00 Yorumla
+1 yılPubg oynamanızda bir sorun yok bence, ama hayatınızın sorumluluklarını üstlenmediğiniz zaman bir sorun olur
00 YorumlaGayet normal şu günümüz şartlarında evlenmek isteyen evlenemiyor Nisan yapmak isteyen yapamıyor evlilik yaşi 27 - 28 olmuş zaten takma kafana.
01 Yorumla- +1 yıl
Nisan yapmak ne 🙄
+1 yılNormal değil , pubg nedir abi ya tüm gençliği aldı eline hayatı unutur oldu çoğu yaşıtım ne gecesi belli ne gündüzü
00 Yorumla
+1 yılAnormalsin ergen gibi ne o oyun oynamak ya🙄
Oynama demiyorum ben de oyunuyorum ama sen kafayı oyunla bozmuş gibisin00 Yorumlaevlilik okadar güzel bişey değil türkiyede ! 25 yaş genç ayrıca 35 te 40 ta evlenen kadın var yapmayın ya :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen anormal misin normal misin bilmem de cidden böyle şeyler beni çok üzüyor her yer oyun oynayan saçma sapan tiktok videosu çeken bomboş insanlarla dolu hedefi olan kültürlü kitap okuyan çalışkan insan bulsam direkt evleneceğim.
01 Yorumlane güzel işte hiç anormal değil heleki 2021 türkiyesinde erken bile en iyisi bi mesleğin var mı yoksa
00 YorumlaYasitlarin evlilik değil 2. Çocuğunun derdinde boşver bekarlık gibisi yok imkanın varken yasa istedigini
00 YorumlaGamer konusunda 466 cevap paylaştı. Pubg oynamak seni anormal yapmaz. Ama m416 varken Scar kullanmak ya da Dikey tutamak varken , açılı tutamak kullanmak seni anormal yapar.
00 YorumlaGamer konusunda 584 cevap paylaştı. Kendini mutlu hissettiğin aktiviteleri yapman gayet doğal.. Zaten kısmetinde biri varsa bir şekilde karşına çıkar merak etme 😇
00 Yorumla
+1 yılOyun oynamakla evliliğin ne alakası var zevktir bu. Kısmetin yoksa kendi kendine evlenemiyorsun mantıken.
00 Yorumla
+1 yılSeninki yine iyi benim yanımda çalışan biri 27 yaşında ve evli olduğu halde oynuyo. Üstelik oynadığı kişiyle flört ediyo eşinin haberi yok.
08 Yorumla- +1 yıl
İki dakika adam ol ve. Yazık o kadına ki sana kadinlik yapıyor.
- +1 yıl
@Soraanbiriisii Ben değilim beee yanımda çalışan kişi diyorum.
- +1 yıl
Kusura bakma yeni uyanmıştım. Özür dilerim
- +1 yıl
@Soraanbiriisii Önemli değil. Yanlış anlaşılma oldu. Ben oyun bile oynamam
- +1 yıl
E uyarsaana arkadaşını yapma etme diye engel olmaya çalış yazık degil mi o kadına? Aynısını kadın yapsa o adam neler uapae kim bilir...
- +1 yıl
@Hasibe_3535 Uyardım ben vazgeçemiyorum diyo.
- +1 yıl
Evliyken zina ediyor empati yap de kaeında aynısını yapsa ne yaparsın de... ben olsam karısına söylerdim bi şekilde
- +1 yıl
@Hasibe_3535 zina yapıyor mu bilemem ama hoş bişey değil. Bunu eşine benim söylemem de iyi olmaz. Hele ki şu aralar kim olursa olsun söylememesi daha iyi.
+1 yılgayet de normalsin. herkes aynı mı olmak zorunda? birazcık kendinizi sevmeyi, hayatınızdan memnun olmayı bilin.
00 YorumlaBende 25 yaşındayım pek oynamam
Bilgisayarda oynuyorum oyun ama telefonda pek oynamam hatta bilgisayarda oyuna baya bir süre ara veriyorum00 YorumlaTabıkıde doğru değil yaptığın ama içinde bulunduğumuz durumu göz önüne getiterek bı yandanda hak verıyorum sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen cirkinsindir. Yoksa erkekler sana pubG yi kesfettirmek yerine degil spotG ni hesfetmene yardimci olurlardi. Sende diger kizlar gibi oyle stres atardin
10 Yorumla- Devamını Gör (283)
Devamını Gör(328)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem