İcloudumun ele geçirildiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Karşı tarafla iletişimde değilim. Kendisinin hacker tanıdığı var ona yaptırmıştır büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ben o iCloud hesabımı sildim ama hala fotoğraflarım vs onda ne yapmalıyım bilmiyorum. Bununla ilgili şikayet edebileceğim bir yer var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim ☹️😒
Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim kime sormalıyım bu durumu?
Ne yapmalıyım bana akıl verebilir misin biraz olay büyümesin de istiyorum bir yandan ama herşeyim de elinde yani. Yapacak birşey yok ulaştı birlere artık
Aslında emin gibiyim diyelim. İcloud patlatmak kolay birşey değil hatta imkansıza yakın bu kişi ne yapmış ne etmiş bu işi başarmış. Kendisinin yaptığını düşünmüyorum bir hackera para vermiştir. Peki ben böyle para ilealışan birini bulabilir miyim bu konularda bilgin var mı?
bak sen böyle birini bulmak yerine. sağlam bir telefoncuya git bunu öğren. ayrıca bu patlatmak için hacker bulsa öyle ufak paralara bu işleri yapmazlar buna emin ol. bu işlemi yapacak donanıma sahip hacker en az 50 bin para ister. bu parayı verecek durumu var mı o kişinin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilişim suclarına sikayet edebilirsin mail atarsan eger geri dönüş saglıolar
Kim olduğunu biliyorum şikayet etsem herhangi bir yaptırım olur mu?
Yıllar içindeki bütün fotoların anılarım numaralarım hepsi elinde.
tabikide etkisi olur
Bilişim ve siber saldırı gibi yerler var oraya şikayet et
Bilen biridir çalınmaz
Bilen biri değil bana düşman olan biri bir şekilde ele geçirmiş. Güçlü de biri yani yaptırabileceğini düşünüyorum
iphone pişmanlıktır
Gerçekten öyle
hem paraya yazık. cidden xiaomi red 10 pro kullanıyorum özellik olarak iphone 12 yue bin basar
Ne yapmalıyım bana akıl verebilir misin biraz olay büyümesin de istiyorum bir yandan ama herşeyim de elinde yani. Yapacak birşey yok ulaştı birlere artık
bırak birşey yapma. bekle karşı taraf bir girişimde bulunursa gider savcılığa verirsin asla korkma
Ya korkmuyorum da tedirginim işte sonuçta biri senin herşeyini biliyor benim yıllar içindeki 4binden fazla fotom var elinde yani
Ama ben biliyorum o neyi bekliyor aptal biri değil yani. Ben umursamıyorum bana zarar veremez bu tarz hareketlerle sadece tedirginim
belki süphe ediyorsun. buna emin olmalısın ilk önce.
Aslında emin gibiyim diyelim. İcloud patlatmak kolay birşey değil hatta imkansıza yakın bu kişi ne yapmış ne etmiş bu işi başarmış. Kendisinin yaptığını düşünmüyorum bir hackera para vermiştir. Peki ben böyle para ilealışan birini bulabilir miyim bu konularda bilgin var mı?
bak sen böyle birini bulmak yerine. sağlam bir telefoncuya git bunu öğren. ayrıca bu patlatmak için hacker bulsa öyle ufak paralara bu işleri yapmazlar buna emin ol. bu işlemi yapacak donanıma sahip hacker en az 50 bin para ister. bu parayı verecek durumu var mı o kişinin
Evet var bana fena düşman olmuş durumda değil 50 bin 100 bile verir.
Telefonundan verim alır mıyım bilmiyorum bu işlerden çok iyi anlayan birini bulmam lazım
şifrelerini değiştirdin mi peki
O iCloud hesabımı kapattım appledan mail geldi kapandığına dair eminim yani ama sorun şu yedeklemiştir
iphone müşteri hizmetlerini ara. cidden onlar sana en güzel , en net bilgiyi verirler. ve onlar başka ipden bağlantı olup olmadığını da görürler.
Geçmişe dönük hangi cihazdan nerde girildiğinden bahsediyorsun değil mi
keşke kapatmadan apple müşteri hizmetleri ile bunu sorsaydın. ama yine sor belki görebilirler
Ne bileyim aklıma gelmedi telaşla öyle yaptım. İş işten geçti ☹️
bence hala görebilirler şansını dene
Görseler ne yapacaklar? Ben biliyorum zaten kim olduğunu elindekileri alabilecekler mi sanmam
hayır ya en azından emin olacaksın. şu an şüphe içindesin. bence bunu bir netleştir
Kesin gibi birşey dedim diye hatırlıyorum ya 😕
sen bilirsin ben fikrimi söyledim. geri kalan senin tercihin
Teşekkür ederim ilgilendiğin için bi manyağa çattım ki sorma
bence tepkisiz kal. böyle bir süphen olduğunu dahi belli etme. bakalım yakında kokusu çıkar varsa böyle birşey
Safa yatmayı düşünüyorum birşeyden haberim yokmuş gibi davranayım
aynen. umarım seni üzecek birşeyler yaşamazsın
Çok ileri gideceğini düşünmüyorum aklında bir plan vardır mutlaka. Teşekkür ederim 🙏
iyi geceler
O karis taraf kim
Benimle husumeti olan biri
Icloud elimde olsa onun bin tane hacker bile alamaz da telefonum ayfon degil
Iki adimli guvenlik koy
İcloud hesabını sildim Apple’dan mesaj geldi silindiğine dair. O şu an ne yapabilir
Tamamen sildin mi
Evet mail geldi silindiğine dair
Tm ozmn bsvr