Yemin ederim kafayı yiyeceğim. Bilgili kişiler varsa nolur yardımcı olsunlar
telefonum daha doğrusu whatsapp’ım bir anda kafayı yedi. Tüm isimler gitti ve numara gözüküyordu. İcloud la alakalı bir sorun oluştu. Wp yi bir kaç kez silip yükleyince , telefonu kapatıp açınca insanların isimleri görünmeye başladı. Fakat bu sefer mesajlar yok. Yedekleme kısmına girdim sohbet için. Yedekleme zamanı gözüküyor, yedeklenmiş olduğu gözüküyor fakat geri yükle seçeneği yoktu. Yedeklemeyi başlat vardı. Normalde bçyle olmuyordu. Bende o an bastım ve whatsapp olmayan mesajları o an itibariyle yedekledi. Durdurmak için hemen wp yş sildim ama geri yüklediğimde az evvel yedeklemiş olduğunu gördüm. Ben bundan önceki yedeklememe nasıl erişebilirim ya. Çok çok önemli mesajlarım vardı ve yedekliydi. Allah kahretmesinki bir an boş sohbetleri yedekledi hemen. Mesaj hiç yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anladığım kadarıyla, WhatsApp yedeklemeler sırasında önceki önemli mesajlarını kaybettin ve son yedekleme boş sohbetleri içeriyor. Maalesef, WhatsApp iCloud yedeklemesi her yeni yedeklemede önceki yedeği üzerine yazdığı için, geri dönmek zordur.
Ancak, bazı adımlar denemek isteyebilirsin:
1. iCloud'daki önceki yedekleri kontrol et: iCloud’un genel yedekleme özelliği sayesinde, belki telefonun genel bir yedeğini önceki bir tarihte almışsındır. Eğer öyleyse, telefonunu bu yedeğe geri yükleyerek WhatsApp verilerine ulaşabilirsin. Ancak bu, tüm telefonun eski bir yedekten geri yüklenmesini gerektirir.
Ayarlar > Apple Kimliği (En üstteki isim) > iCloud > Depolamayı Yönet > Yedekler kısmına giderek hangi tarihlerde yedekleme yapıldığını görebilirsin.
2. WhatsApp’a destek yaz: WhatsApp destek ekibine ulaşarak durumu anlatabilirsin. Bazen sistemlerinde farklı bir çözüm önerisi olabilir.
3. Üçüncü parti yazılımlar: WhatsApp yedekleme sorunlarını çözmek için kullanılan bazı üçüncü parti yazılımlar var. Ancak bu yöntemler garanti olmayabilir ve dikkatli kullanılmalıdır.
Mesajlar çok önemliyse ve yedeklerden geri getirme şansın kalmadıysa, teknik destek almak iyi olabilir.
Model ne
Apple iphone 11
18 güncellemesi yaptın mı