Merak ettim xd Sonuçta neredeyse herkes tuhaf/komik mesajlar alıyordur, sürekli olmasa da...
Seçimlerden 1 gün önce bu mesajı almıştım xd

Bir kız sormuştu bana ilk ergenliğe girmiş galiba abi demişti utanıyorum ama bir erkek ile nasıl partner olabilirim demişti bende sen ona s. a de o sana TC numarasını bile verir demiştim, şimdi aklıma geldi umarım iyi birisini bulmuştur
Kpss hakkında bilgi almak istedi biri bende elimden geldiğince anlattım, yardımcı oldum. Siz kaç puanla atandınız dedi, atanamadım ben dedim. Ne anlatıyorsun a*k iki saatir dalya*ak diyip engelledi. 😔
Afedersiniz ama buna çok güldüm ŞŞĞŞGDHSHXHSHSHWHSHSHSHSHSH
O gün güldürmedi... Ama şimdi ben de gülüyorum hshshs😅

Müşterilerimden biri
Cevap
59Cevap
Ne yazık ki gelen mesajlar bu minvalde
Yabancı bi kız dm'den bana "f*ck me, lütfen " demişti. Surat ifademi nasıl yansıtayım bilmiyorum 😦
Aphell canım sıkıldı konuş benimle
Hyr
Öfffff tm yürügit ya iyi ki bişey istetik heAnladımAphell mal mısın neyin tribi bu Şaka yapıyorum ya ( görüldü) Lan bak görüldü atma sana diyom (görüldü) Yarın konuşuruz neyse grs (görüldü) En sona attığı saçma şey 🌝 evet bu ayı attı gitti bende bişey demedim (İnş konuşmayı duzenlemez)
Ayaklarına masaj yapan oldumu sorusu tuhafti baya sjsj

Kesinlikle bu 😂😂😂
@tamircik bence de ahhaha
@tamircik vermedim geçen sene Nisan da atmıştı istek kutumdaydı 😂 hic bisi yapmayınca silindi 😂
Birisi 10 defa yazmisti ayni seyi ya "iki ayaginla karna basarsan ne olur" o zaman cevap vermemistim okuyorsan eğer kardeş elinin körü olur buda burdan sa a gelsin 😂
Çok değişik mesajlar aldığım oldu benim de ya en çok güldüğüm bir mesaj vardı küfürlü onu yazamam burda 😂

Biri de naber ilyas demişti...
İngilizce bi mesajdı numara da yabancı. Tipten anladığım kadarıyla Tayland veya Malezyali falan sanırım. Coin danışmanı mıymış neymiş hfhdjsks
Mesajı boşver seni nasıl bulmuş ahahah
Hiçbir fikrim yok ama binance satıyor olabilir bilgilerimizi hfhdjdj
deliklerinizi denemeniz mümkün mü diyip dickpic atmıştı twden biri. hayır maalesef ikisi de dolu diyip kibarca reddetmiştim
Kaşların lens mi? Selcukluda ve Osmanlida böyle yay yoktu. Bakışlarını göğüs kafesimin içine fırlatıyor yazmıştı biri çok gülmüştüm dhdhsjsksjjsk
Dm lerime genelde
Şarkılar yazdılar
Şiirler yazdılar
Hepsi ilginçti baya var di ss aldıysam ki sanmıyorum silmişimdir ama anlamsız 😅
en son birisi "o zamanlarda yasasaydin kolomb amerika yerine seni kesfederdi" dedi. 3 4 gun gecti hala anlamlandiramiyorum
Uuugh knk aklima almanca hocam geldi nalet adam (almanca yazisindan dolayi bu arada mesajdan degil nsndbsj)
Birisi fake hesaptan "Ben bir kediyim miyav" yazmiştı
15. YY'da yaşasan Cristof amerika yerine seni keşfederdi demişti bir arkadaş.😄
Sonra Ekrem'in İstanbul'un içine s*çtığı gibi ya da sonradan ben yaptım ettim dediği gibi sende bu kalbin içine s, çmayacaksan neden olmasın de... Eğer bir Binali olacaksan gel de...
Biri şey demişti ben bayan kuaförüyüm bu kadar güzel saç görmedim.
koltuk altıma bakmak ister misin diye m-ilk mesaj almıştım ve troll sanıp evet dedim değilmiş
Kendi fotosunu atıp, sence bu kız güzel mi diye sormuştu farklı iki kız 😀
Çok fazla hatırlamıyorum. Ama geçenlerde şöyle bir mesaj almıştım. Çok güzel hayatın var, kıskandım, inşallah nazar değer. Aşırı sinirlenmiştim 😡
Hola,
Güzler lens, burun estetik, saçlar boya mı ama yinede güzelsin yazmıştı burdan biri😂(bu arada değil)
Yanlış numara aramıştı kapattıktan sonra bi mesaj atmıştı adam. O kadar naifti ki ilginçti inanamadım
Sanki Don Juan ile evcilik oynuyor gibiyim.
Aldığım en garip diyebileceğim mesaj bu
(eski sevgililerinden birinden)
Bu olabilir xd
bir gün birisi bana gizli hesaptan okuldan iyi birisine benziyosun diye mesaj atmıştı :D
Duman için Bal neyse benim için sen o'sun dendi.
Çok duygulandım.😥
Biri tasma fotoğrafı atmıştı beni gezdirir misin Yazıyordu altında
Ben aldığım en ilginç mesajlardan da ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett.
Sonra yollar buzlanmamıştır, ekmeğe zam gelmiştir vs vs. Tabii çocuk şok
Beni takip eder misin?
Buydu yani. Bu kadar.
cut.
"gel biraları yuvarlayayım yeşil gözlerine" demişti birisi tanımıyordum bir de dm den yazmıştı fhkjhfkhfj
biri atsın da şu soruya cevap verelim :D
Mast yaparken vajinasına telefon tutup ses kaydını atmıştı, gebermiştim tabi.
O gün bugündür fantezim oldu 😂
Bende gizli biri para istemişti Allah rızası için dolandirici değilim yanlış anlama diye 🤣🤣 asıl bomba babam çıktı
Amaaaann😂😂
🤣🤣
Birisi pardon seni müzeye koyabilirmiyiz çok nadide esersinde yazmıştı çok gülmüştüm 😂
Mesaj değilde birisi aradı rehberimde numaran var sen kimsin diye sordu😂
Oda güzelmiş :))
“Allah’ın emri peygamberin kavliyle yengem olur musun?”
Eşinin içeceğine hap atıp ona tecavüz eder misin? Buydu en saçması
Olmadı bu aralar. Abazaya bak fake profile yürüyor ahauaahah
bu hiç yaratıcı bir mesaj değil. banabirisi böyle yazsa engellerim. seviyen çok düşük demek ki yazık.
seviyeyle ne alakası var
@bilinmeyennnxxx bu mesaja düşmüşsün
ben mi
@bilinmeyennnxxx evet düşmedinmi
@fazlaictimbugece hayır
Çok değişik küfürlere maruz kaldım.
Selam dan daha otesi olmadi😀
Bana Çoraplarını satar mısın diye bir mesaj almıştım
Bu yüzden mesaj kutum kapalı adam gibi gelin ya
Nasıl gelelim
Yani ne diyerek gelelim
Selamüm aleyküm diyerek gelin diyor yani. Hahahaha
Geçen biri şey yazmış tinder da selam naber gibi şeyler yazacaksan gelme diye ne yazalım diye düşünüyordum da o yüzden sordum
Bro yazma o zaman. Merhaba, selam demeyelim de hi mi diyelim? Asimilasyona hayır!
La asimilasyon ile ne alakası var selam demediğime de hi demem s.. tr çeker geçerim 😂
Aaaa çok ayıp. Ben sadece 18 yaşındayım. Bunları duymam uygun değil.
Biz 60 yaşındayız sanki
Profiline uzaktan bakınca 20 lerde duruyorsun. Ondan dedim.
Ne iyiymiş la o öyle uzaktan bakınca dlclörlclrlvl valla 17.5 hatta
Yok deve! gel parmağımı ısır. Abartma sende yani.
Kimlik mi atayım illa
Hmm şimdi profilini girdim ve yakından baktım. Aynen küçük gösteriyorsun.
Allah razı olsun ya
@tahasaracc çok klasik artık selm mrhb bu ney azıcık kadının ilgi odağı olduğu konulardan girin gözlemleyip
Ben ne bileyim internetten yazacağım kıza öyle gözlemleyip falan sherlock Holmes miyim
@tahasaracc 😂😂😂bana niye ince erkek denk geliyor maşşalah diyeyim de bozulmasın
🤦🤦
Bu siteden geçen sene pembe hesaplı keko yazdı
ayaklarını yalamak isterim diye🙁
"Selam çilekeş belalım" diye mesaj almıştım
Ksjdaiidsjajsh sağlam siyasetçi
O nasi birşey öyle 🤣😂😂
Gotunu yedigim burucik askitom demisti.. sjsj😂😂
Bu mu güzl mesaj 😦😂😂😂
Evlenme teklifi gelmişti 1-2 kere jjdkd
Mesaja bak be düştüm jfhjfkf
Berat Albayrağın istifası kadar güzelsin ndkfjmfhf