Diğer Aldığınız en ilginç mesaj neydi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Komik, tuhaf hatta berbat da olabilir, görüşlerinizi merak ettim.Böyle bir mesaj almıştım, aşırı kreatif xd Aldığınız en ilginç mesaj neydi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Catloverr_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kirilacak bir dal kadar nazik duruyorsun Cart curt ama guzel iltifatti😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kskyksk ya Yorumla Catloverr_ +1 yıl 😂😂Cokda yakisikli biriydi ya sayfasi acikti baktim ama tarzlar farkliydi Yorumla
a-cup-of-coffee Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bugün bir tane aldım sanırım 😂 çantamı taşımayı özlediğine dair 😅 1 1 Yorumla haymatlos_ +1 yıl I don’t understand Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. otobüse bineceğim bilet param yok mesajı aldım buradan 1 0 Yorumla
_BayZ_ Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Ayaklarını daha önce yıkayan oldu mu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl nE Yorumla _BayZ_ +1 yıl Evet bunu bir kız sormuştu Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bana saçma mesaj gelmedi ya da hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. DM'ler kapalı, almıyorum. 1 0 Yorumla
Sertvuruşlu Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 200 lira göndere bilir misin iban atsam 1 0 Yorumla
Adem8199 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl No DM, miss 🙂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimde no dm, ama dm isteği atabiliyorlar 🙄 Yorumla Adem8199 +1 yıl Biliyorum 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kirilacak bir dal kadar nazik duruyorsun Cart curt ama guzel iltifatti😂
kskyksk ya
😂😂Cokda yakisikli biriydi ya sayfasi acikti baktim ama tarzlar farkliydi
Bugün bir tane aldım sanırım 😂 çantamı taşımayı özlediğine dair 😅
I don’t understand
otobüse bineceğim bilet param yok mesajı aldım buradan
Ayaklarını daha önce yıkayan oldu mu
nE
Evet bunu bir kız sormuştu
Bana saçma mesaj gelmedi ya da hatırlamıyorum.
DM'ler kapalı, almıyorum.
200 lira göndere bilir misin iban atsam
No DM, miss 🙂
Benimde no dm, ama dm isteği atabiliyorlar 🙄
Biliyorum 🙂
Pasif misin, gaydi herhalde
😂😅
Okumuyorum