Global olarak yakında yarı iletken çip sorunu başlayabilir. Tayvandaki kuraklık slikon transistör için hammadde ve su ihtiyacından dolayı, piyasadaki arz sorunu yüzünden, teknolojik ürünler global olarak fiyatları artabilir. Mikro çipler, bütün teknoloji cihazlarda kullanılan yarı iletkendir ve bugünlerde Tayvandaki gelişmeler fiyatları arttıracak ve parakendeye son tüketiciye yansıyacak. Türkiyenin özel durumu olduğunu, resesyon ve maliye politiklarından fiyatların yüksek olduğunu. Ama bu Tayvan krizi çözülmezse, global olarak ciddi fiyat arttışlarına gidecek durum.
Siz herhangi bir teknoloji cihazına limitim bu, bundan daha fazla para vermem dersiniz?
.
Cep telefonu veya teknoloji ürünlerine en fazla ne kadar para verirsiniz?
İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı.
bu konuda limitimi ihtiyaçlarım belirler, ihtiyaç fazlası bir limite ulaşmamaya gayret gösteririm. Eğer işim için kullandığım bir bilgisayar ise kendisini 2 sene içerisinde amorti edebilmeli, Telefon tv v. s. ise maksimum 3-4 bin beyaz eşya ihtiyaç durumuna göre o da bu gün en pahalası buzdolabı diyelim ona da 5-7 bin arası verebilirim
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Telefona fazla para vermem normalde orta segment bir telefon alırım ama şimdi şirket İphone verdi onu kullanıyorum. Yazılımcı olduğum için PC ye 10.00+ veririm ayrıca oyun bilgisayarımda var toplam 20-25k oluyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
Telefona çok vermem aman pc işimin bir parçası olduğu için veriyorum Apple iMac 27 retina 5k aldım en son özelliklerini pek anlamasam da hizli calisabiliyorum😀
Ben, donanım ve yazılım olarak hoşlanmadığım ve aklıma yatmayan teknoloji ürünü almam ama Apple ile kimse kazıklanmasada, keşke senin gibi sosyal hayatımda biri olsa ne güzel aldırıyorsun ara da trade broker işlemleri varsa güzel para kazanılır senden :D