Annem telefonda çok takılıyorsun sürekli oyun oynuyorsun diye sürekli söylenip duruyor. Saçma değilmi bu durum kız çocukları için?

Pubg mobile oynayarak zaman geçirmeye çalışıyorum genelde oyundan tanıştığım arkadaşlarımla. Annem son zamanlarda ne çok oyun oynuyon, kız çocuğu vurdulu kırdılı oyunmu oynar kız çocuğu yemek yapar makyaj yapar bakım yapar iş tutar sen erkek misin bırak şu oyunu falan dedi. Bugünde oyun arkadaşlarımla sabah yine oyuna girmiştim mikrofon açtım çünkü ses olmayınca ben yazınca oyunda hiç anlaşamıyoruz. Annem yanıma geldi kalkınca yinemi şu oyunu oynuyorsun napiyosun sen telefonda dedi oyun oynuyorum dedim. Bak başka birde yapıyorsan çok kızarım sana deyince anne ne alaka can sıkıntısına oyun oynuyorum şurda dedim. Hayır anlamıyorum, tamam oyundaki arkadaşlarım erkek annem duysa kızabilir ama cidden iyi insanlar ve zaten sadece oyunda iletişimimiz oluyor sadece arkadaşız. Erkek kuzenimde böyle mobil oyunlar oynayıp mikrofon açıyor, o da başkalarıyla oyunda konuşuyor ama kimse ona kimle konuşuyor bu demiyor. Kız çocuğu olmak cidden zor ya. Telefonu elinden düşürmezsin kimle konuşuyorsun başka şeyler yapıyorsan kızarım derler konuştuğun olmayınca evlenmeyincede evde kaldın derler. Valla anlamıyorum ya, zaten evden dışarı virüs yüzünden çıkamıyorum bir eylesem şu pubg ve internet var o da suç oldu resmen.
Annem telefonda çok takılıyorsun sürekli oyun oynuyorsun diye sürekli söylenip duruyor. Saçma değilmi bu durum kız çocukları için?