Vayy Bee Bende Pubg Mobile Oynuyordum 😊 şimdiden aradan pek zaman geçmedi ama çok özledim Pubg Mobile Gerçekten Mobil Platformun içerisinde en kaliteli üstün grafiklere sahip çok güzel oyun Oyunun Bölümü yok hep Aynı haritalara girip oynanıyor ama Bölümü konusu olmasa bile her oynadığım da hiç sıkılmıyorum Konusu belli var Esasında konusu Bir adaya 100 oyuncu toplanıyor uçakta adaya girince isteyen istediği zaman atlıyor aşağıda evlerde terk edilmiş yerlerde cephane silah bombalar bulunuyor onları alıyorsun tabi güvenlik için yelek kaskda alıyorsuj sonra araçlar var araç tabiki de gitmek istediğin yere en kısa sürede ulaştırıyor oyun alanı var mavi çember blue safe zone ki bu çok başa bela ben ilk oynadığım zamanlar ne olduğunu bilmiyordum ya ne bu diye kaçırıyordum her geldiğinde bi git la ne inatsin bak habire geliyor diyordum 😂 ama hakikaten sülük gibi uzeine geliyor oyun maç bitene kadar çok daralıyor daralması iyi çünkü koca adada herkes birbirini nasıl bulcak ki daraldikca düşmanlar birbirlerine Görüyor asıl çatışma o zaman başlıyor benim çok iyi oyuncu olduğum söylenemez 😅 kaç defa oluyordum iyi oynuyorum da bazen nerden bileyim aniden çıkıyor adam saldırıyor telefonumu değiştirecgim için kısa süreliğine sildim ama yeni telefon aldığımda Muhakak yüklerim o zaman senle oynarız beraber ne dersin 😉
Haha İyimiş ben ilk oynadıgım zaman konuşma oldugunu bile sonradan farkettim o kırmızı rezzon gelince ne oldugunu anlamamıştım mavi alanda kaldıgım çok oluyordu ekran görünütüs falan almıştıum ilk oynadıgım zamanlar ilk girdigimde silahsız adam öldürmştüm yumrukla falan 🤣 sonradan oyunu çözmeye başladım nasıl silah alınır falan rakip öldügünde sandık açma onu bile farketmemişdim
😅😂 Aynen Ya Bende Kırmızı Bölgeyi Hani Haritada Kırmızı renkle gösterdiği bölgeler var ya onu düşman geliyor sanıyordum 😅 sonradan öğrendim ki bombardıman Tehlikeli bölgeymiş bilmesem kafama düşecek bomba
Yalnız Değilsin 😉😅Bende Pubg Mobile ilk oynadığım zamanlar Pek Bilmiyordum 😅 ama sonradan zamanla öğrendim oyunda bir keresinde Kafam attı dedim ulan niye ölüyorum dedim 😅 canıma susadım takıma tek başına saldırı açtım tabi içlerine girmedim girsem ebemi bellerler 😅 uzaktan ateş ediyordum tabi sonra beni gördüler vuruldum oyunun sonları çok zor ya alan iyice daraldığı zaman kaçacak yer bulamıyorsun mecbur çatışmak zorundasın yoksa alan veya rakip öldürür
Aynen Haklısın bende çok ölüyorum ya oyuna girer girmez anlamadım hilemi var silah bulamadan ölüyorum bazen livikde ya aynen alana daralınca pusucular var birde tabi onlara ölüyoruz 🤔🤔
Maalesef ki Evet Pubg Mobile de Çok hileci pu şt var Afedersin Onların Yüzünden de Çok ölüyoruz Ne anlıyorlarsa hileli oynayınca Sahtekarlık İle Kazanmanın ne anlamı var ki Önemli Olan Oyunda Emeğinle Hakkınla kazanmak Yoksa hileli kazanamkta ne var Internette YouTube görüyorum Bazı Hilecilerden farkı Olmayan yardımcı olan sahtekarlarda var işte Arkadaşlar diyor şu şunu yaparsanız hile açmış olursunuz hiç olmezsiniz rakip olur siz kazanırsınız diyenler var utanmadan birde hile nasıl yapılır onu söylüyorlar hay onların ben ben hayatımda hiç hileli Pubg Mobile ve başka oyun hileli oynamadım hileye girmem gerekirse Yenileyim ne olacak ki Zamanla başarıya ulaşırım bende kazanırım inşallah Birde Pubg Mobile de dikkat et uçma hilesi bile var gördüm yani adam uçarak havadan ateş ediyor silahla tövbe estağfurullah 😅😂 birde düşmanların yerini tespit etme hilesi de var şimdi sen düşmanı göremiyorsun ya düşman seni görmese hile nerede olduğunu tesbit Ediyor hile ile Keşke Şu hileler tamamen gitse ya ben surdan anladım ilk oynadığım zamanlar daha rahat oynarken daha sonraları tuhaf şekilde çok ölmeye başladım hile gittikçe artıyor sadece Pubg Mobile değil başka oyunlarda hile kurbanı maalesef
evet hile var gerçekten bazne mermi hilesi bile çok yapıyorlar evet düşman tespit etmemede olabilir hatta öyle birşey daha gelmiş aslında oyuna sonıc taramımı neydi 3 güç var 1 ni seviyorsun birisi çevrendeki düşmanları tespit ediyor eger yakındaysalar ses çıkıyor kırmızı işarek görünüyor yakında olduklarını söylüyor digeride müzik ses dalgası vermeydi sanırım düşmanın daha çabuk ölmesini saglıyor diye biliyor erangelde var bu bitek eylence parkı neyse hileler var cidden araplarda olabilir mermi hilesi hızlı gitme düşman tespit etme evet zamanla başarıya ugraşmak varken hileyle adam alınca oyuunun bir tadı çıkmazki ayrıca başarılıda olunmaz 🙄🙂 öyle iştee
evoda da rank ta da gayet iyiyim. Genelde as5 - as6 dan aşağı düşmem. Hemen hemen her akşam yaşıtım arkadaşlarımla oynarız. Birebir de rakip tanımadığımı iddia edebilirim : ) oynamak isteyen ekleyebilir; eXxXen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkisinde de oynuyom işte bir şeyler evo da 10-20 arası değişiyor kill
1
14 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama oyunun tadı kalmadı tek başına da oynanmıyor ekip arkadaş lazım yoksa sıkıcı
olur oynarız ben lite oynamadım hiç bende uzun zamandır oynamıyordum pubg şu an rank kastıgım için giriyorum neden öyle dedinki evet oyuna para saçmalık
Pubg mobilin kisitlandirilmis hali pek bi fark yok aralarında. Sadece haritalarda, skinnlerde filan fark var oynanış aynı zaten. Indirirsen ekle beni beklerim.
Sen düşün bi eğer lite gelmek istersen seninle insan gibi oynamak isterim. Oyuna 60 kişiyle başlıyorsun. Haritalar daha küçük drop filan var yine çoğu silah var yani.