YouTube ismi HİLAL SARAÇ
Devam et çok güzel
Yok senden olmaz çık bu işlerden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
youtube işi sanıyorum ki patlamayla bağlantılı
yani ne gülüyosun yalak sözüyle patlayan danla biliç patlayabiliyorsa tutma söz konusu
tutturdun mu gidiyor demek ki gidenler çok sende gidenler arasında patlayanlar arasında olabilirsin
devam et bakalım . bi ara ucuzsa youtube vs facebook a reklam falan verirsin derken bir bakmışın aylık kazancın 50 bin tl 100 bin tl olmuş
zerre sevmediğim neydi la o kamilin adı orkun ışıtmak var zaten de bitane daha kamil vardı . arkadaş yüzü gözümün önüne geldi adı gelmiyo dur google dan bakim hatırlayamicam şimdi . heh enes batur ya :D
bu kamil de dün orkun gibi cacıktan oyun videoları çekiyodu şimdi tavan . o yüzden devam et . yalnız gireceğin günah senindir ben vesile değilim sadece yorum yaptım
Eveet o kadar haklısın biraz şans işi biraz çevre işi bende o çevre yok şans var mı bilmiyorum göreceğiz efeniim 😁
yanlışlıkla b yi işaretledim hakkını helal et xD
sende yutubır hamuru olduğu çok belli , ama biraz fazla hareketli ve heyecanlısın. zamanla bu acele hareketleri aşacağını düşünüyorum. mesela bir kaç saniye izledim ,
hazırsanız başlayalım demişsin ama malzemeleri söylemeden hazırsanız başlayalım demek biraz şey oluyor , bu tarz şeylerde videoya başlamadan önce bir kronolojik sıralama hazırlasan , neyi ne zaman söyleyeceğini karıştırmazsın ya da ne bileyim işte , anladın sen :D ben bir yutub kullanıcısı olarak bunları gördüm ve söylemek istedim , bol şans
Harika bir yorum ben doğaçlama yapıyorum ama bundan kopmam gerekiyor ve bu feedbackleri alıyorum bir sonraki videoda dikkat edicem. Katkı sağlamak adına abone olup yorum atarsanız ve tüm videolara izlenme bırakırsanız çok sevinirim 😛
sempatik ve çekici bir kadınsın bence devam etmelisin, bir videona göz attım ve tek tavsiyem videonu hızlandırmak yerine kısa ve öz bilgi vermen. emeğinin karşılığını alman dileğiyle.
Çok ama çok teşekkür ederim yorumlarınız çok değerli 🙏🏼🙏🏼
rica ederim
Başarı süreklilik ister, devam edersen birkaç yıla iyileşir
Düzenli video atmaya çalışıyorum 🙏🏼
Cevap
5Cevap
Aşık oldum videondaki introya sana değil yanlış anlama bacımsın
Haha teşekkürler 😁
Çok hızlı konuşuyorsun biraz daha yavaşla bence gayet güzel
Evet hızlandırma yaptım aslında çünkü ilk videom çok düşük enerjisiz olmuş heyecandan diğer videoları ekstra hızlandırma ekleyerek daha enerjik yapmaya çalıştım. Bu geri bildirim çok geliyor dikkate alıcam 😛
Çok teşekkür ederim 🙏🏼
Devam et izleniyorsun 1 hafta olmasına rağmen iyi gidiyorsun
Yaaa çok mutlu oldum ama sanki yerimde sayıyor gibiyim 😔
Hayır 😃 herkes yavaş yavaş başlar zaten yavaş yavaş yükselir 😏emin ol iyi gidiyorsun
Haklısın biraz sabırsız davranıyorum abone olursan sevinirim 🙏🏼🙌🏽
Tamam olurum
Teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim ne demek 😃
Konsept nedir peki
Kişisel bakım makyaj vs 😛
devvaamm
O zaman devaaam edilsin 🙏🏼😋
Devam et bro belki tutar.
Hangi konular üzerinde videolar çekiyorsun
Kişisel bakım makyaj videoları izleyip fikir paylaşırsan çok sevinirim
Devam etmelisin