Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Cevap
2Cevap
Postegro hesap çaldığı için kaldırıldı. Çoğu insanın hesabına giriş yaptılar. Böyle bir uygulama daha yok.
hesap kafayı yiyor, şifre değişiyor falan aman dikkat
Lili vardı kullanıyordum onu da kapattılar birkaç hafta önce
şu an lili var, geri açıldı. Postegro da kapandı.
Var bi tane yaymak istemiyorum vokdkfj
Kaldırılmışş..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Öncelikle merhaba,
Çok güzel bir soru sormuşssunuz. Size çok önemli bir bilgi vermek istiyorum. ASLA ve ASLA instagramı 2. parti uygulamalarda kullanmayın aksi takdirde hesabınız kapanabilir.
İlla kullanacağım diyorsanız farklı mail adresi ve farklı bir hesaptan giriş yapabilirsiniz. SAKIN kendi hesabınızın şifresini ve mail adresini 2. parti uygulamalara giriş yapmayın.
Postegro ve birçok Postegro benzeri uygulama, instagram gizli profillere bakma ve instagram gizli profilleri görüntülemenizi sağlar. Bu tarz uygulamaları, özel hayatın gizliliği söz konusu olduğu için Google Play ve AppStore’ da bulmak mümkün değil. Instagram, bu uygulamalar için kesin tavrını ortaya koyduğu için bu tarz uygulamalar Android ve IOS cihazların uygulama indirme marketlerinde bulunmamaktadır.
Postegro uygulaması hala Google Play üzerinden indirmek mümkün ve isterseniz Postegro’ nun resmi web sitesinden de indirebilir ve cihazınıza kurabilirsiniz. Ayrıca Postegro’nun web sitesinde uygulamayı indirmeden WhatsApp kullanır gibi kullanabileceksiniz.
Yine aklınıza takılan soru olursa seve seve cevaplarım.
Hasan TERCAN
Evet şu an yorumun üzerine denedim çalışıyor postegro ✌️ fake hesap ile kullanıyorum sıkıntı yok 😀