İnternet & Teknoloji Hd fotoğraf mı yoksa eski fotoğraflar mı daha çok hoşunuza gider? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Eskileri seven var mı benim gibi😆 Güncellemeler+1 yıl Hd fotoğraf mı yoksa eski fotoğraflar mı en çok hangisi hoşunuza gider? Güncellemeler+1 yıl Hd fotoğraf mı yoksa eski fotoğraf mı kararını ver? Hd fotoğraf mı yoksa eski fotoğraflar mı daha çok hoşunuza gider? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. HD tabiki diğerinde shop yaparken pikseller bozuluyor 2 0 Yorumla
burakdgrmnci Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Eski fotolar daha çok yaşanmışlık var bence daha doğalar çek 20 foto beğendiğini seç derdi yok 1 0 Yorumla
domatessalcaonekalca Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Alttaki gibi düzgün olan eskileri seviyorum 😄 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Hd fotoğraf hoşuma gider. Ayrıntıları severim 1 0 Yorumla
Cheetos Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl Üstte ki resmin hd si olsa güzel olurdu... 1 0 Yorumla
Bitterhayat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eski mimariler daha çok hoşuma gidiyor diyelim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
HD tabiki diğerinde shop yaparken pikseller bozuluyor
Eski fotolar daha çok yaşanmışlık var bence daha doğalar çek 20 foto beğendiğini seç derdi yok
Alttaki gibi düzgün olan eskileri seviyorum 😄
Hd fotoğraf hoşuma gider. Ayrıntıları severim
Üstte ki resmin hd si olsa güzel olurdu...
Eski mimariler daha çok hoşuma gidiyor diyelim
Eski tarz ama hd kaliteli fotoğraflar :)
Eskileer
HD😅
Hdhd
Hd ya da 4k
Hd fotoğraf