Bana saçma geliyo ciddiye alanlar, aşık olan veya bağlananlar. Sosyal medya veya internet üzerinden tanıştığın birine nasıl bağlanırsın ya, arkadaş olarak bile ciddiye almam net.
İnternet üzerinden konuştuğun birini ciddiye alabilir misin?
Şıpsevdi iksirini içen buraya koşuyor. Neden insanlara bu kadar güveniyorlar? Sanal alemde yüzünü görmediği birisini sevmek bana yapmacık geliyor. Ancak karakterini, samimiyetini seversin. Canı yananlar da aşk acısı ile ilgili paylaşım yapıyorlar. Ben internette kimseyle arkadaşlık kurmuyorum. Paylaşımıma yorum atar arkadaşlık ilişkisi doğmasın diye kısa kısa cevaplar veririm.
Insanlar her zaman ve her yerde yalan konuşabilirler. Reelde tanışıp ciddiye aldığın kişiler hiç yalan söylemedi mi sana? Sanal ile reel in bir farkı yok bu konuda ancak sanalda yalan biraz daha rahat söyleniyor. Ben nerede olduğuna bakmam muhatap olduğum herkesi ciddiye alırım. Aşk meselesinde haklı olabilirsin reele taşınmayan tanışma aşka dönüşemez.
Sosyal medyada yani bu sitede tanışıp arkadaş olduklarım var ve numaralarını bile aldım kendilerinden. Ama aşk meşk olayları dersen sanaldan o iş benlik değil.
Arkadaş olarak ciddiye alırım da, sevgili anlamında ciddiye alamam. Sanal üzerinden aşk yaşanmaz. Mesafeli ilişki de sıkıntılı. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.
Sonuçta sosyal medyadan konuştuğun kişi bir robot değil arka planda gene bir insan var. Ama kendisini sana farklı bir şekildr tanıtabilir. Belki dolandırıcı bilemeyiz Bu yüzden güven problemi çok fazla var Orası Doğru ama gerçek hayatta da kendisini başka şekilde tanıtabilir sadece sosyal medya da bu daha Kolay oluyor.
Ciddiye Alırım Niye almayayım? Öyle yaparsakkk ooo Bir şekilde güvenmem lazım Ki insanlarla iletişime geçebileyim Ama herkesi ciddiye Alır mıyım? Tabiki Hayırr !!!
Sosyal medya da olsa ne kadar konuşma tarzı Kullandığı üslüp Az çok tahmin edebilirsin. Ama aşık olmak biraz saçma ama bağlılık olabilir
Hayır ya ne bilim canlı canlı görmeden bana anonim gibi geliyor sanki gerçek birine yazmıyormuşum gibi bu yüzden hiç biriyle ciddi olamadım yalnız bi tanesi vardı 4 yıl boyunca konuştuk bende saçmalıyordum o da, öyle öyle birbirimizi idare ediyorduk fakat şimdi o da gitti..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnternet uzerinden olunca ne değişiyor çok merak ediyorum ne fark ya da kötülük var? Sanki reel detanistiklarimiz değil mi bizi aldatan , yarı yolda bırakan ya da yalan dolanlari ile bizi kandıran? Yalan mı burda herkes yok sevgilim böyle yaptı yok böyle etti ayrıldık internetten tanissa daha iyiymiş
Önceden görmüş ve bir iki kere de olsa sohbet etmiş biri olsa tamam ama hiç görmediğim birini alamıyorum malesef hatta bu ara öyle biri yazdı hatta evlenmek istediğini söyledi abı nasıl emin oluyorsunuz anlamıyorum iki fotoğrafla bakıp a güzel tamam diyerek bana çok saçma geliyor belki yüz yüze gelince sevmeyeceksin hoşlanmayacaksın hayal kırıklığı ve travma olur bu
Ciddiye alınması gereken biriyse tabi ki ciddiye alırım neden alay ediyim.. Ayrıca ciddiye almayacak kadar saçma geliyorsa bence hiç diyalog kurmamanız daha caziptir. Keyifli geceler.
bende öyle düşünüyordum siteyi ilk açtığımda ayrıldığı sanal sevgilisi yüzünden depresyona girdiğini onu unutamadığını sormuştu ve kçmla gulmustum ben unuttum mu unuttum ama bu devirde yaşamak çok zor bir şey sorcam nasıl fenomen oldun benide yaparmısın
Bende öyle düşünüyodum ama hergğn yazışıp konuşunca kendini anlatıyosun oda sana kendini anlatıyo bi nevi arkadaş oluyosunuz uzun sürek konuştuktan sonra ve bir sabah uyandığınızda o insan hayatınızda olmayınca büyük bi eksiklik hissediyosunuz.
Önceden azda olsa alırdım ama şimdi alamıyorum.. tamam konuşuyorum ediyorum ama o kadar yani çokta sürmüyor zaten en fazla 2,3 hafta falan konuşabiliyorsun ya da daha az karşı tarafın ilgisi zaten başka bir yere doğru gidiyor bir süreden sonra...
Ciddiye almak değil de daha bi içini dökebilirsin istediğin herşeyi anlatabilir sana akıl vermesi tavsiyede bulunması ya da yıllardır bir dost gibi konuşabilirsin. Yani açıkçası karşımdakinin konuşma tarzı vs sıcak gelirse ciddiye alırım.
Aslında insanlar uzağındaki insana daha çok bağlanır daha çok güvenir yakınındaki insan kadar zarar vermiyorlar çünkü günün birinde kavuşma ihtimaline karşı da kimse kimseyi üzmüyor ve her şey çok daha temkinli ilerliyor
ya şimdi özgüvenini kırmak gibi olmasın seni de üzmek istemiyorum ama sana bakacaklarını pek zannetmiyorum. ha kötü anlamda demedim mesela sevgim akıl yaşına zekaya önem veren biridir. o da sende yok. onunla sevgili olmasaydık bile sana bakmazdı emin ol 🥺🥺