Dünya 2023 den sonra asıl sisteme geçicek belki daha da geç olacak fakat projenin tamamlanması 2023 yılı diye kayıtlara geçiyor.(1776 dan beri tıkır tıkır işlemekte olan bir planın bitiş tarihidir 2023). Bugün yaşadığımız olaylar, virüs, hes kodu, korku havası, gelecek kaygısı, önünü görememe, insanların evlerine kapanması ve durmadan bilinçsiz tüketimi , üretimin ise kısmi durdurulması, arzın azaltılması talebin artması hal böyle olunca arz talebi karşılayamıyacak ve gıda karaborsaya düşecek. öve öve bitiremediğiniz Avrupa ülkelerini bir araştırın insanlar sürekli yapılan zamlar ve geçim sıkıntısından dolayı protestolar eylemler yapıyor belli aralıklarla. Fiyatlar uçuruyor alım gücü düşüyor, çalışanlar maaş alamıyor sokağa çıkamıyor, bu durum da zenginler daha çok Zengin oldu. orta gelir fakirleştirme , Fakir kesimi ise yoksullaştırma planı tıkır tıkır işlemekte bunun doğuracağı sonuçlar ise tıpkı Brezilya'da , Venezuela'da vb. Bir çok ülkede yaşanan yağmalar , hırsızlık, işsizlik, illegal işlerde patlama, gündüz vakti aleni yapılan suçlar da artış devletlerin çökertilip olaylara engel olacak gücü kalmaması kısaca dünyada genel bir kaos oluşacak Devletler bir bir istifa edicek sonra büyük abi gelip hepsini kendi kontrolü altına alacak böylelikle dünyada tek devlet modeli uygulamaya konulmuş olacaktır.
O yüzden hazırlıklı olmakta fayda var Allah yardımcımız olsun 🤲
Bunları niye anlattım bilmiyorum konu nerelere geldi yav😄 benim asıl soracağım şey içinizden geçirdiğiniz bir düşünceyle ilgili reklamlar karşınıza çıktımı hiç?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer