WhatsApp sözleşmesini kabul edip kullanmaya devam edecek misiniz? Neden?
Kabul etmeyecekseniz hangi uygulamayı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Kabul etmeyecekseniz hangi uygulamayı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Şahsi numaramda WhatsApp vb sosyal medya yok, is telefonunda var sirket kullanıma devam etmek karari alirsa kabul baska program onerirse baska program. Zaten instagram, facebook, twitter vs kullaniyorsaniz bu bilgileriniz zaten gidiyor. Arka planda googledan tut hepsi bizi izliyor bir sey konusuyor veya ariyorsunuz pat facete instada aradiginiz konuştuğunuz seylere benzer reklamlar geliyor. Cokta kasmamak lazimm
Ben çok teknoloji özürlü bir insanım. Hazır alışmışken wptan vazgeçmek istemiyorum ama bir korkmadım da değil. Başıma bela olmasın sonra 😂
Cevap
5Cevap
Valla Telegram da aynı işi görüyor zaten o olmasa bile kimseyle muhattap olduğum yok bana fark etmiyor şahsen
Zaten teknoloji özürlüyüm yeni uygulama bul yükle milleti ekle alış falan angarya geliyor 😂
😂👍
adresime kadar var zaten internette sıkıntı yok devam
Neden ki😂
Neden adresine kadar paylaştın internette 😂
Nasıl güveniyorsun ki 😂 ben internet ortamından hep korkmuşumdur 😂
Ben güvenemiyorum 😂
😁😁
2-3 ay önceki konu değil mi bu? Kabul ettim ben whatsapp n'apsın benim konuşmalarımı zaten ellerinde de bilgilerimiz başları belaya girmesin diye yasallaştırıyorlar.
Ben o zamanlar ciddiye almadım yumurtanın kapıya dayanmasını bekliyordum. 😂 Yine de insan bir korkuyor hayatın ne getireceği belli olmaz 😁
Çabuk bana zaman makinenin markasını söyle ben de alacam.
Derken? 🤔
Mağarada yaşayan biri daha
İnsan gibi cevap vermek çokta zor olmasa gerek 🤔
Bize gelmedi sözleşme
Bana da gelmedi 😂 ama gelecekmiş ne yapacağız 😂
Avrupa birliğinde ki ülkelere gelmiyormuş diye okudum
Emin değilim yinede gelirse kabul etmem
Bende kabul etmeyeyim diyorum 😂 da hangi uygulamayı kullanacağım? 😂
Telegram iyi bence
Bir bakayım ona olmadı 😁
😑 Olur
Sen 3 ay geriden geliyorsun galiba
Yumurtanın kapıya dayanmasını bekleyenlerdenim ben. Son anlara kadar ciddiye almadım 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?