İnternet & Teknoloji Kullandığınız şifreleri nereye kaydediyorsunuz? Soziopath Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir yere kaydediyor musunuz? Hepsini aklınızda tutuyor musunuz? Kullandığınız şifreleri nereye kaydediyorsunuz? Cevapla Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl benim sifrelerimi banka eposta face twitter falan filan eyer calmak istersen git bizim evde benim pc dolabimin alt cekmecesinde bi not defteri var orda hepsi al kac bidahada gozume gorunme. not grammer bilmiyom kusira bakmayin. 0 0 Yorumla
MinikBirDenizKızı Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir tek kart şifremi biliyorum, şifrelerimi hep unuturum hepsi farklı farklı. Notlarıma kaydediyorum bi silinse asla bulamam hiçbir hesap şifrelerimi 0 0 Yorumla
Ninjaks Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Notlarıma kaydediyorum.. Hatırlayamıyorum maalesef. 0 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Çok çektim bu konudan ama hala akıllanmıyorum malesef.. 0 0 Yorumla
Fılankes979 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hepsi aklımda birsürü şifre var kafamın içinde fhjjdsfjfd 😂 0 0 Yorumla
Hakan8_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İphonede şifrelerimin çoğu orda kayıtlı tabii googleda da 0 0 Yorumla
Anti-Gravity Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çoğu aklımda ama Google şifre yöneticisi kullanıyorum girişlerde otomatik dolduruyor kullanışlı özellik 0 0 Yorumla
asdasadajfad Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ajandaya not alıyorum çünkü çok fazla şifre oluyor karıştırıyorum🙈 0 0 Yorumla
nisamaykık Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kaydetmiyorum bubyüzden her seferinde unutuyorum şifremi unuttum butonunun ta kendisiyim ben 0 0 Yorumla
Kartanesi53 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yani kaynananın nasıl biri olduğuna bağlı.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Karıştırıyordum normalde artık hepsini ortak yaptım. Unutma durumu yok ,😅 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hepsi aklımda bir uere kaydettiğim yok 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı. hafızama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
benim sifrelerimi banka eposta face twitter falan filan eyer calmak istersen git bizim evde benim pc dolabimin alt cekmecesinde bi not defteri var orda hepsi al kac bidahada gozume gorunme. not grammer bilmiyom kusira bakmayin.
Bir tek kart şifremi biliyorum, şifrelerimi hep unuturum hepsi farklı farklı. Notlarıma kaydediyorum bi silinse asla bulamam hiçbir hesap şifrelerimi
Notlarıma kaydediyorum.. Hatırlayamıyorum maalesef.
Çok çektim bu konudan ama hala akıllanmıyorum malesef..
Hepsi aklımda birsürü şifre var kafamın içinde fhjjdsfjfd 😂
İphonede şifrelerimin çoğu orda kayıtlı tabii googleda da
Çoğu aklımda ama Google şifre yöneticisi kullanıyorum girişlerde otomatik dolduruyor kullanışlı özellik
Ajandaya not alıyorum çünkü çok fazla şifre oluyor karıştırıyorum🙈
Kaydetmiyorum bubyüzden her seferinde unutuyorum şifremi unuttum butonunun ta kendisiyim ben
Yani kaynananın nasıl biri olduğuna bağlı..
Karıştırıyordum normalde artık hepsini ortak yaptım. Unutma durumu yok ,😅
Hepsi aklımda bir uere kaydettiğim yok
Aklıma hafızama kayıt Ediyorum
Aklıma kaydediyorum
Beynime
Hepsi aklımda
Kaydetmiyorum
Aklımda hepsi.
hafızama
Aklıma
kafama ediyorum
Hepsi aynı 😂