Herkese iyi gunler cevaplariniz icin tesekkurler :)
Spotify de arkadaslarim hesabimi/Account umu bulamiyor?
Herkese iyi gunler cevaplariniz icin tesekkurler :)
kullanıcı isimlerinizi yazabilir misiniz? Bulmaya çalışacağım.
Birbirinize hesap linklerinizi gönderirseniz ve birbirinizi takip ederseniz öyle da arkadaş olabilirsiniz. Ne dinlendiklerinizi falan görürsünüz
Ya butun arklarla Link atmak istemiyoruz, herkeste isim yazinca normal cikiyor bir bizde olmuyor. Arkadasin ismi Mirimiria 3 kisiyi takip ediyor. Ama Sizde buyuk ihtimal onu bulamayacaksiniz.
çok garip
hesapları yeni mi açtılar?
Mirimiria diye birisi çıkıyor ama 10 takipçisi var
Cevap
3Cevap
Bende bulamıyorum ya. Facebook’a bağlanmaya vs gerek yok diye biliyorum bir kere arkadaşımı bulmuştum Spotify da ama nasıl hatırlamıyorum
Ya iste ayni sorun bizde de var , bizde daha kolay bulunmasi icin ekstra face actik ama yinede yok bulunmuyor. Premium uyeligi bile iptal ettik Yeni hesap actik ama yinede olmuyor. Spotify kafasina Gore Mi isimleri gosteriyor anlamadik cok sacma
ayarlardan kaynaklıdır
Nasil yani ne yapabiliriz?
Uygulama gizlilik ayarlarindan da olabilir belki
Simdi ayarlarina baktim ondan kaynaklanmiyor. Ornegin senin Adin Mehmet diyelim, arama sekmesine ismini yazinca hemen cikmasi lazim dmi? Bizde oyle olmuyor ancak Username olarak bir random sayisi var onu yazinca benim hesabimi bulabiliyorlar. Nick name mi yazinca hesabim gozukmuyor 🤷♀️
Username degismiyor sen heralde nick Nameden bahsediyorsun. Onu facle degistirdik ama yinede arkadasim beni bulamiyor :( baska ne yapabiliriz?
Iste User name random 173hdhudjsbs gibi bir sey Boyle beni kimse bulamaz😂 neyse yinede sag ol
Oyle yaptik zaten, face baglayinca Nick name olarak kendi adimiza dondu ama yinede olmuyor ilginc.
Birde Tarayıcıdan Bak İstersen
Ya herseyi denedik, diger bir kac arkadasin hesabi hemen cikiyor yazinca. Ama cogu arkadaslarim benim hesabimi goremiyor 🤷♀️
Deezer geç
Ayarlara bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?