Erangel klasiktir. Yılanlar Sanhok oynar. 🐍 Uzun süren Miramar'ı niye oynarlar bilmiyorum. 😃 Göğüs göğüse çarpışmak isteyenler benim gibi Vikendi oynar. 😃 Ayrıca Villa çatı yapan miyavsular'da Vikendi'yi tercih ediyorlar, keşke tercih etmeseler. 😔 KD kasanlar ise Livikten şaşmaz hızlı fight dönüyor. 😃Haritalar Ekstra 😃Bot, istatistiklerim. 😃Sizin tercihiniz hangisi?
Rank kasarken ideal erangeldir klasik ezbere her yeri biliyorum o yüzden genellikle onu oynuyorum. Miramar uzun sürer ama genellikle uzak fight olur 4x spraylar, keskin nişancı ortam falan derken zevkli oluyor. Vikendiye 40 senede bir girerim her yer tik tokcular ve kız avcısı abazalarla dolu. Sanhok dersen ara sıra girerim oda bootcamp fight güzel oluyor ama yılan çok ayaklanmayı pek sevmem. Karakin ve livik ara sıra görev varsa giriyorum ya da vaktim yoksa giriyorum loot oranları çok fazla ve seri fight yapmak istiyorsanız ideal...
Ben düz erangel de pusmalı nişancılık oynardım. Az oynamadım ama oyun sıktı bir yerde. Yakın çatışma değil de kar 98, awm ile uzaktan oynamak bana keyifli gelirdi. Fena değildi nişancılığım. İstediğim mesafeyi de en iyi erangelde yakalıyordum. Diğer haritaları pek bilmem.
Ya zaten zevkine oynuyordum en fazla As kümesine çıktım yanlış hatırlamıyorsam. Bıraktım zaten oyunu. Arap ve keko çok. Salak saçma tipler... Sıkıldım. Bir güncelleme geldi en son ve erangel bayaaaa değişti. Bu ne ayqü deyip sildim oyunu tek 1 maç sonrası. CsGo> Pubg
Oyuna ilk başladığım zamanlarda Erangel oynardım, sonrasında hileliler Erangel'da çoğalınca arada bir Sanhok yapardım ama herkes yılanlıyor diye oradan da soğuyup Vikendi'ye geçiş yaptım. Bayağı Livik gelene kadar Vikendi oynamışlığım var. Sonrasında burada da artık hileliler çoğalınca Livik'e geçiş yaptım. Livik geldiğinden beri de Livik oynardım, ta ki hesabım çalınana kadar.
Keskin veya hızlı maç çok oynuyorum. Klasik çok nadir girerim uzun sürdüğü için sıkıyor. Girersem de hangisi olursa olsun kalabalık bir yere atlarım rush oynarım.
Boş işler mi? Pubg' ye harcadığın zamanda biraz dil bilgisi baksaydın, en azından düzgün cümle kurmayı öğrenirdin. Hani kafasını gün boyu oyuna yoran birisi için iki kelimeyi yan yana getirebilmek gurur verici olsa gerek? Okuduğunu anlamayı geç, aklından geçeni anlaşılır biçimde aktaramıyorsun bile. Sabah sabah canımı sıkma abicim olur mu saygısızlık yapmak istemiyorum...