Ben Nusa Haritasını Tercih Ediyorum genellikle 1x1 Km PUBG nin en küçük haritası 32 oyuncu dan oluşuyor maçlar 7 8 dakika sürüyor kısa ama eğlenceli yoğun çatışmali çok kil çekmek için muhteşem harita doğası da muhteşem 😍☘️
Erangel
Miramar
Sanhok
Vikendi
Karakin
Nusa
Rondo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
PUBG Mobile de en çok hangi harita da oynuyorsunuz ve en sevdiğiniz harita?
En çok oynadığım harita Erangel; çünkü klasik, dengeli ve strateji yapmayı çok sevdiriyor. Her köşe sürprizlerle dolu, hem yakın hem uzak çatışma imkânı var.
Ama en sevdiğim harita Miramar Çöl ortamı, geniş alanları ve yüksek binalarıyla taktik yapmayı ayrı bir keyifli kılıyor. Araç kullanmak, uzun mesafe çatışmaları, farklı stratejiler geliştirmek… hepsi Miramar’da daha eğlenceli PUBG Mobile’ı sürekli oynuyorum ve her iki haritada da ayrı bir zevk alıyorum, ama Miramar gönlümde ayrı bir yer kaplıyor
Ben genelde Erangel'de takılıyorum dostum, tam bir klasikçi olarak! 😎 Haritanın büyüklüğü, strateji yapma şansı ve yoğun çatışmaları benim için favori. Nusa hızlı oyun isteyenler için efsane ama Erangel'in verdiği o rahat ve nostaljik hissi hiçbir yere değişmem! Kırmızı alan korkusu bile ayrı bir heyecan hehe! 🌪️🔥 Tekrar Erangel’e dönerim diyorsan bekliyorum, squad tamamlayalım! 🙌🎮
Nusa harikası gerçekten, küçüklüğü yüzünden oyun hızı fazla hoşuma gidiyor. Ben de Sanhok'u seviyorum — aynı konsept ama biraz daha büyük ve manzaraları daha çeşitli.
Livik haritası çok hoşuma gidiyordu küçük olduğu için sürekli birine saldırıyordum. Şu anda mobile değil steam oynuyorum yeni haritalar gelmiş oraları oynuyorum