Ya durum farklı, onlar benden nefret ederken çocuk başlamışlar sonra biz barıştık sonra engelledi sonra da kıza kızdı. Daha sonra ben geri adım attım ve çocuk tam tersi davrandı ve üzerine video attı. hem de öyle bir hesaba kızın anlayacağını bile bile. Ama neden engelliyim. Onun yazmasını mi bekliyim yoksa ben faketen istek atayım mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zaten saçma bişeydi insanların özel haklarını ihlal ediyordu
O uygulamalarda hesaplar çalışıyormuş sanırım kullanmanı tavsiye etmem
Çalınıyormuş olacaktı
Diğer soruma da bakar mısın ki
Okudum da pek anlamadım bence boşver
Yani çocuk seviyor mudur beni özelden yazabilirsen ayrıntılı anlatırım
Yani olabilir ama başka birisi girdiyse işin içine neden peşinde gideceksin ki
Ya durum farklı, onlar benden nefret ederken çocuk başlamışlar sonra biz barıştık sonra engelledi sonra da kıza kızdı. Daha sonra ben geri adım attım ve çocuk tam tersi davrandı ve üzerine video attı. hem de öyle bir hesaba kızın anlayacağını bile bile. Ama neden engelliyim. Onun yazmasını mi bekliyim yoksa ben faketen istek atayım mi
Bekleyebilirsin veya direk boşver bu ikisinden birisi bence
Yani benden mi adım bekliyor cesaret mi istiyor yoksa henüz konuşmak mi istemiyor ee ben de kimsenin keyfini beklemem gelirse burnunu iyi bi sürterim
İstemiyor olabilir bekleme bence
Hmm ee neden video atmış çok saçma sence faketen istek atsam sorun olur mu
Geçende kızmadı sonra bunu atti işte eminim o video beni anlatıyor gitmeyeyim diye yem verdi de sobra cepte gozuylemi baktı ki
Bilemeyeceğim biraz karmaşık durumun bunu böyle bir durum yaşayan bir kızla konuşsan daha iyi olabilir
Ne istiyorlar güzelim uygulamadan 😀
yorumları okuduğumda bilmediğime sevindim şu an 😂
kapanması iyi olmuş, resmen sapıklık
Kapanmadı site değişti (Web. lili-app. com)
Kullanma bence
Evet vazgectim ya insanlar istese kabul ederdi isteklerimizi. Bir de diğer soruma bakabilir misin
O neki 🤣