- Herşeyden önce oyunda pozisyon alma hangi pozisyonda ateş etme hangisinde ateş etmeme gerektiğini kavramalısın.
Her düşman gördüğünde hemen ateş etmemelisin.
Öldüremeyeceğin adama asla ateş etmeyeceksin.
Adamları öldürüp öldüremeyeceğini anlamak için eğlence parkına girip silahları eklentileri teker teker test ederek hangi silahla hangi mesafeye spray atabiliyorsun hangi görüşle hangi mesafeye kadar sektirmeden atış yapabiliyorsun yani neyi becerebiliyorsun önce bunu kesin olarak bilmen lazım.
Bunun haricinde oyunda asla yakınında bir siper alacağın geniş bir kaya veya ağaç yokken ateş etmemelisin.
her zaman siperin olacak ondan sonra çatışmaya gireceksin. ayrıca enerjini full tutmaya özen göster. hızlı hareket edersen mermilerden kaçarsın herkes oyunda spray atma sıkıntısı yaşıyor birde sabit hedef olup milletin işini kolaylaştırma.
ateş ederken ateşe ilk başladığın anda hedefini rakibin kafasında başlatırsan en fazla 2 mermiye rakibin düşer.
spray alıştırması yaparken uzanarak değil çatışma esnasında nasıl duruyorsan öyle yapmaya odaklan. ayrıca hassasiyetlerini de iyi ayarla.
çatışma esnasında aynı noktadan 2 defa çıkıp rakiple çatışmaya çalışma.
siperin dar ise sis kullan alanını genişlet.
rakibin beklemediği hamleler yaparsan her zaman avantaj kazanırsın. kendi hamlelerini yaparken rakibin hamlelerini de tahmin etmeye çalış.
Herşeyden önce pubg bir noktadan sonra düşünerek oynanılması gereken bir oyun her zaman iyi spray iyi çatışmak kazandırmıyor önemli olan zeki olmak. çatışmalara mümkün olduğu kadar en avantajlı şekilde gir.
bir çatışmanın uzaması arkandan başka bir takımın gelip seni vurmasına sebep olur. o yüzden sonunu kısa sürede getiremediğin catışmalarda sürekli ateş eden taraf olma geri çekil uzaklaş.
Çatışırken siperden bütün vucudunu gösterek çıkma.
karşı taraf için hedefin ne kadar küçük olması o kadar az isabetli atış yapmasına sebep olur.
ateş ederken çömelmek daha çok isabet oranı kazandırır uzak mesafelere ateş etmek için çök hatta yeri geldiğinde uzan.
4 kişilik oyunlarda takımınızı geliştirmek istiyorsanız 2 2 oynayın.
Yani badi sistemi kullanın bir eve rush atacağınız zaman 2 kişi arka arkaya çıkmak size avantaj sağlar. ayrıca biriniz düşerse diğeriniz rakibi düşürme ihtimali yaratır o yüzden belirlediğiniz kişi ile yakın oynayın.
ben bunlar ile ilgili video çekmeyi düşünüyordum :) aklıma gelen şimdilik bu.4|10|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
924- 1|00|0
- Gizli Üye5 güpratik ve beceri meselesi. içten gelmeli biraz oyun yeteneği ve sonra ne kadar çok oynarsan pratik oluyor. kimse kız olduğuma inanmıyordu çok iyi oynuyorum diye. peki extra napabilirsin. kulaklık tak ve ses kas. mesela kulaklıkla en ufak sesi duyuyorsun düşman hangi katta nerde anlıyorsun. ayak sesi yaklaşınca sağda mı solda mı olduğunu anlıyorsun gibi2|00|0
M416 bende cok sekiyor. Düşman umo45 ile ben ise M416 ile ölüyorum fazla sektiği İcin. Artık M416 dan soğudum. Başka verebileceğin taktikler var mı 1 yıldır oynuyorum cat pat fakat oyuna girince cantayı dolduruyorum iyi malzemelerle ve sonrasında vuruluyorum. 😒😒
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Görüş sahibi5 gü
@Senembalcı42 başka ne olabilir bilmiyorum dedigim gibi ekler önemli. Ayrıca ayarlardan egik atıs secenegini acabilirsin. Ates ederken yatarsan sekmeyi önleyebilirsin ama görüş dar. Ayrıca sürekli ateş sırasında gamepadi aşagı cekmelisin yavaşça yani sekse de aynı noktayı hedef almalısın. Düsman görünce arkanı sağlama al hemen ateş etme. Keskinle oynuyorsan ve karsidaki seni gördüyse mesela sabit durmamalısın. Kulaklıkla oynamayı da dene mutlaka 😊 loot süper olsa da hemen ölünce çok sinir bozucu oluyor maaesef
- Ne pratik ne başka bişi
Bazı silahlar ve bazı ekler var bunlaro iyi bilmen sana avantaj olacaktır. Misal
M416 silahı için
Namlu ağzına kompansatör
Tutamak için dikey tutamak
Şarjör için uzun hızlı şarjör
Ve dipçik olmalı. Dürbün için 6x'i ayarlardan 3e çek ya da direk 3x kullan. Sekmeyi azaltacaktır karşındaki düşmanı vurayıö derkem sağa sola sıkma sana silahları da söyliyim
Dp sadece dürbün gerekli 6x hiç sekmiyor nerdeyse.
Aug bunada komp dikey ve uzun hızlı kullan
Uzi yakından fena bir silah.
Ben 2 sezon as oldum 2 sezon 100 rp ama hala şu keskin nişancıyı beceremiyorum. Silahlarını güzelce donat. Oyunu bırak silahın oynasın.
Birde Droptan m249 çıkarsa asla kaçırma. 3x ile yargı dağıt 100 mermi kapasiteli zaten şarjör yenilemeden 10 kişi vurusun.1|20|1 - Hoooooop!
Burdayim!
Nasil tak diye burdayim?
Saniyede!
Bilgi!
Deneyim!
Disiplin!
Azim!
Istek!
Dirayet!
Ziyade olsun. Bana müsade.1|00|0 - iyi bir mouse özellikli game mouse olabilir
ve iyi bir mouse kontrolü ve ayarları ile her shooter oyununda başarılı olursunuz1|00|0 - En sevdiğim silah S12 K iki atisla adam oluyor
Iyi atabilirsen arbalet1|00|0 - CS 1.6 geçmişinin olması lazım. Bir diğer deyişle uzun bir süre FPS oyunu oynamış olman gerekiyor.1|00|0
- Bende oynuyum dedim ölmekten anam ağladı sildım oyunu 😃2|00|0
- İyi cihaz (min 90hz), iyi İnternet, en az 3 parmak + jireskop ve kusursuz hassasiyet ayarı1|00|0
- Call of duty de çok iyiyim1|00|0
- Ayarlarını görmem lazım.1|00|0
- Bendw oynuyorum hızlı olmak şart1|00|0
- Abazalarla oyna iyi olursun1|20|0
- Oynaya oynaya2|00|0
- kız ve çok iyi oyuncu?1|02|0
Yani öylede başarabilir belki en iyi olamasada insan isteyince herşeyi başarır yeterki azmi olsun
- Gizli Üye5 gübilgisayardan oyna1|00|0
- Saklanarak puusrak☺️1|01|0
Hayatta kalma ama savaşarak hayatta kalma bi köşeye yatıp yatarsan oyun sonuna kadar zevk alamazsın eğlencesine oynanan bi oyun
Vayy maşallah ne güzel gelde beraber maç atalım bi ara merak ettim nasıl oynuyorsun ☺️
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş