Bugün hiç keyfim yok bana trip atan bir kız vardi yazmadigim için ona bile uzunca yazıyım dedim kendini bi b*k zannetti. Kıskanç biri değilim o an eniştemiz nasıl biri falan diye giciklik yapip oma bagli olmadiğimida gösterirdim. Ama uğraşmak istemedim görüldü atmiş sizce cevabımdan dolayimi yoksa egomu yapiyor 2. Msji atmama gerek var mi sizce?
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar Ne Diyor
5
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Koşma peşinden yaaa Böyle yapınca ben de dahil kızların gözünde pek değeriniz kalmıyor yani Az gururlu ağırbaşlı olun kaçan kovalanır
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyide niye böyle şimdi yazmayinca msjlarida okudun ne dusunurdun doğru söyle? Konuşacak konusu yok yazamadı mı dersin alındı bence ondan böyle dedi beni önemsiyor demekki mi dersin? Ve görüldü attigin için ne düşünürsün daha sonra bu erkege yazarmisin?
Sen güzel konuşsaydin kız gitmezdi be oğlum başinda sana ilgisi vardi sen o ilgiyi bitirdin basitleşerek şimdi daha kaliteli şeyler yaz ve kizi geri kazan diyor iç sesim ama istediğim kadar mükemmel olsam olmaz dimi
Çok dalga geçen bir konuşma üslubu var. Bende bunu bilerek sallamadim pek açıkcası ara ara gömüyordum iltifat ederken güzel olmasina rağmen çirkin olduğuna inandirmiştim 😂 neyse bence diger erkeklere nazaran böyle oldugum için dikkatini çekti ve sonra aradigini bulamadi doğru mu bildim?
Aynen öyle konu dışı ama bir kankam kadinlar ağır basli erkekleri sever demişti. Ben kadınları çocuksu görüyorum nedense hani yapınız çok narin kibarya neşelenmeyi seviyorsunuz sanki ağır başlı erkeği cok kasinti bulursunuz gibi geliyor hep bana ama ben kadinlar basite indirgemişim dalgaya vuruyorum ama hiçte öyle değilmişsiniz 😂
Yazmasam yazmiycak yazsam bu sefer bana ilgisi var diyecek. Görüldü atarak fitilin ateşini o yaktı. Sinirlenip engel atacaktim onuda yapmadim kafamdan cikarip sildiğim zaman adim gibi eminim dönücek belki o zamamda sogumuş olucam o olmasin istiyorum ama salak anlamiyor
Ya şimdi çabalamak isterdim ama bana geçen çok çabuk sıkılıyorum ben iliskim hemen bitiyor dedikten sonra uğrasmak istemedim kız allah var güzel tıp okuyor sence sohbeti kapatan ben miyim o mu
Geçmişten edindigim bir tecrübemden biliyorum. Sevgili olacağı çocuğu bırakıp bana yönelen birisi vardı. Hatta ben çocuktan bahsettikce tanistirsana enişteyle dedikce bana bağlandi yani bunada ayni şekilde davransam mi diye düşündüm hani kaybetmekten korkum olmamali sanki
Kızlar Ne Diyor
Koşma peşinden yaaa Böyle yapınca ben de dahil kızların gözünde pek değeriniz kalmıyor yani Az gururlu ağırbaşlı olun kaçan kovalanır
İyide niye böyle şimdi yazmayinca msjlarida okudun ne dusunurdun doğru söyle? Konuşacak konusu yok yazamadı mı dersin alındı bence ondan böyle dedi beni önemsiyor demekki mi dersin? Ve görüldü attigin için ne düşünürsün daha sonra bu erkege yazarmisin?
Kıskandı beni derim
Kızın halinden tavrından anladığım kadarıyla da senden hoşlanmıyor yazsa bile zaman geçirmek için yazar. Bence sen ondan ümidi kes
Sen güzel konuşsaydin kız gitmezdi be oğlum başinda sana ilgisi vardi sen o ilgiyi bitirdin basitleşerek şimdi daha kaliteli şeyler yaz ve kizi geri kazan diyor iç sesim ama istediğim kadar mükemmel olsam olmaz dimi
Kız biz zamanlar senden hoslandiysa buna eminsen geri kazanabilirsin ama ben kızın tavrından öyle bir his almadım
Çok dalga geçen bir konuşma üslubu var. Bende bunu bilerek sallamadim pek açıkcası ara ara gömüyordum iltifat ederken güzel olmasina rağmen çirkin olduğuna inandirmiştim 😂 neyse bence diger erkeklere nazaran böyle oldugum için dikkatini çekti ve sonra aradigini bulamadi doğru mu bildim?
Hah bildin 👌😃
Hm peki dediğin için gerisi gelmemiş
Ne diyebilirdim ki yavşakca o hayirli olsun diyip bozuntuya vermezdim yani ama biraz da ilgimin olduğunu anlasin istedim demekki yaramiyor böyle
Ne denilecegini bilemem de peki den sonra cevap gelmiyor genelde ondan dedim
Hayır atmana gerek yok.
Zaten 2 haftalik iliskisi olmus birakmis sebebini sordum cabuk sikilirim diyor. Tıp okuyor güzel ama basit bir kiz değmez uğraştiğima dimi
Böyle kızlarla sadece eğlenirsin. Ciddi ilişki istiyorsan uğraştığına değmez.
Aynen öyle konu dışı ama bir kankam kadinlar ağır basli erkekleri sever demişti. Ben kadınları çocuksu görüyorum nedense hani yapınız çok narin kibarya neşelenmeyi seviyorsunuz sanki ağır başlı erkeği cok kasinti bulursunuz gibi geliyor hep bana ama ben kadinlar basite indirgemişim dalgaya vuruyorum ama hiçte öyle değilmişsiniz 😂
Ben ağırbaşlı severim kasıntı bulmuyorum. Basit olan canlı yok bence😀
Ego. ona ayıl bayıl s. klemesin daha da
Yazmasam yazmiycak yazsam bu sefer bana ilgisi var diyecek. Görüldü atarak fitilin ateşini o yaktı. Sinirlenip engel atacaktim onuda yapmadim kafamdan cikarip sildiğim zaman adim gibi eminim dönücek belki o zamamda sogumuş olucam o olmasin istiyorum ama salak anlamiyor
O kız değmez o tavırlar ilgiyi hak etmiyor ama sen bilirsin ben olsam terslemem bile silerim
Engelleyim mi?
Atma
Ya şimdi çabalamak isterdim ama bana geçen çok çabuk sıkılıyorum ben iliskim hemen bitiyor dedikten sonra uğrasmak istemedim kız allah var güzel tıp okuyor sence sohbeti kapatan ben miyim o mu
Çabalama kendisi istemiyor heralde var dediğine göre değmez
Geçmişten edindigim bir tecrübemden biliyorum. Sevgili olacağı çocuğu bırakıp bana yönelen birisi vardı. Hatta ben çocuktan bahsettikce tanistirsana enişteyle dedikce bana bağlandi yani bunada ayni şekilde davransam mi diye düşündüm hani kaybetmekten korkum olmamali sanki
Ben senin yerinde olsam yazmazdım başka birisi mi yok
Var hemde daha güzel ama hep kaçan daha kiymetli oluyor