Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Koşma peşinden yaaa Böyle yapınca ben de dahil kızların gözünde pek değeriniz kalmıyor yani Az gururlu ağırbaşlı olun kaçan kovalanır
İyide niye böyle şimdi yazmayinca msjlarida okudun ne dusunurdun doğru söyle? Konuşacak konusu yok yazamadı mı dersin alındı bence ondan böyle dedi beni önemsiyor demekki mi dersin? Ve görüldü attigin için ne düşünürsün daha sonra bu erkege yazarmisin?
Kıskandı beni derim
Kızın halinden tavrından anladığım kadarıyla da senden hoşlanmıyor yazsa bile zaman geçirmek için yazar. Bence sen ondan ümidi kes
Sen güzel konuşsaydin kız gitmezdi be oğlum başinda sana ilgisi vardi sen o ilgiyi bitirdin basitleşerek şimdi daha kaliteli şeyler yaz ve kizi geri kazan diyor iç sesim ama istediğim kadar mükemmel olsam olmaz dimi
Kız biz zamanlar senden hoslandiysa buna eminsen geri kazanabilirsin ama ben kızın tavrından öyle bir his almadım
Çok dalga geçen bir konuşma üslubu var. Bende bunu bilerek sallamadim pek açıkcası ara ara gömüyordum iltifat ederken güzel olmasina rağmen çirkin olduğuna inandirmiştim 😂 neyse bence diger erkeklere nazaran böyle oldugum için dikkatini çekti ve sonra aradigini bulamadi doğru mu bildim?
Hah bildin 👌😃
Hm peki dediğin için gerisi gelmemiş
Ne diyebilirdim ki yavşakca o hayirli olsun diyip bozuntuya vermezdim yani ama biraz da ilgimin olduğunu anlasin istedim demekki yaramiyor böyle
Ne denilecegini bilemem de peki den sonra cevap gelmiyor genelde ondan dedim
Hayır atmana gerek yok.
Zaten 2 haftalik iliskisi olmus birakmis sebebini sordum cabuk sikilirim diyor. Tıp okuyor güzel ama basit bir kiz değmez uğraştiğima dimi
Böyle kızlarla sadece eğlenirsin. Ciddi ilişki istiyorsan uğraştığına değmez.
Aynen öyle konu dışı ama bir kankam kadinlar ağır basli erkekleri sever demişti. Ben kadınları çocuksu görüyorum nedense hani yapınız çok narin kibarya neşelenmeyi seviyorsunuz sanki ağır başlı erkeği cok kasinti bulursunuz gibi geliyor hep bana ama ben kadinlar basite indirgemişim dalgaya vuruyorum ama hiçte öyle değilmişsiniz 😂
Ben ağırbaşlı severim kasıntı bulmuyorum. Basit olan canlı yok bence😀
Ego. ona ayıl bayıl s. klemesin daha da
Yazmasam yazmiycak yazsam bu sefer bana ilgisi var diyecek. Görüldü atarak fitilin ateşini o yaktı. Sinirlenip engel atacaktim onuda yapmadim kafamdan cikarip sildiğim zaman adim gibi eminim dönücek belki o zamamda sogumuş olucam o olmasin istiyorum ama salak anlamiyor
O kız değmez o tavırlar ilgiyi hak etmiyor ama sen bilirsin ben olsam terslemem bile silerim
Engelleyim mi?
Atma
Ya şimdi çabalamak isterdim ama bana geçen çok çabuk sıkılıyorum ben iliskim hemen bitiyor dedikten sonra uğrasmak istemedim kız allah var güzel tıp okuyor sence sohbeti kapatan ben miyim o mu
Çabalama kendisi istemiyor heralde var dediğine göre değmez
Geçmişten edindigim bir tecrübemden biliyorum. Sevgili olacağı çocuğu bırakıp bana yönelen birisi vardı. Hatta ben çocuktan bahsettikce tanistirsana enişteyle dedikce bana bağlandi yani bunada ayni şekilde davransam mi diye düşündüm hani kaybetmekten korkum olmamali sanki
Ben senin yerinde olsam yazmazdım başka birisi mi yok
Var hemde daha güzel ama hep kaçan daha kiymetli oluyor