İnternet & Teknoloji Discord alternatifleri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Discord yerine kullanabileceğim Discord benzeri yeni insanlarla tanışbileceğim platform önerin. Güncellemeler+1 yıl Tinder, azar ve c2me filan demeyin normal insanlar ile konuşmak istiyorum. 🤔 Güncellemeler+1 yıl Aradığım yer macromusic miş hepinize teşekkür ederim. Discord alternatifleri? Cevapla Öneri Soruları Discord Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
Modelyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Senin aradığın kriterde bi yer yok aga kusura bakma 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😟😟😟 Yorumla Modelyaz +1 yıl Hem neden discorda alternatif arıyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Dc hesabım askıya alındı da başka Bi yere geçicektim. Yorumla Modelyaz +1 yıl Neden naptında hesap askıya alındı ki? Yorumla Soran +1 yıl Sövüş olayları filan Yorumla Modelyaz +1 yıl Kanka toksik biriysen zaten aramıza geri gelme Yorumla Soran +1 yıl Toksik değilim kii. Yorumla Modelyaz +1 yıl Tamam neyse o zaman sana hemen bi Öneri veriyim hesaptan çık VPN aç sonra yeni bir hesap oluştur sonra devam ke Yorumla
fazlaictimbugece Takip Et Xper 5 Yaş: 63 +1 yıl tinder 0 2 Yorumla fazlaictimbugece +1 yıl tinder kullananlar anormal mi hocam ne diyosun Yorumla Soran +1 yıl Hepsi değil ama genel kitleyi tahmin edebiliyorum. Yorumla
avareeren Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Macromusic kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Spo yok ki bende Yorumla avareeren +1 yıl İndir premium olmasına gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin aradığın kriterde bi yer yok aga kusura bakma
😟😟😟
Hem neden discorda alternatif arıyorsun ki
Dc hesabım askıya alındı da başka Bi yere geçicektim.
Neden naptında hesap askıya alındı ki?
Sövüş olayları filan
Kanka toksik biriysen zaten aramıza geri gelme
Toksik değilim kii.
Tamam neyse o zaman sana hemen bi Öneri veriyim hesaptan çık VPN aç sonra yeni bir hesap oluştur sonra devam ke
tinder
tinder kullananlar anormal mi hocam ne diyosun
Hepsi değil ama genel kitleyi tahmin edebiliyorum.
Macromusic kanka
Spo yok ki bende
İndir premium olmasına gerek yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!