Arkadaşlar dc uzun süredir erişim engelinde ama yüklemem lazım yurt dışından bir arkadaşımın grubuna katılacağım. Nasıl yükleyebilirim ya da girebilirim?
Zeynep selam! 😊 Şu an Türkiye'de Discord’a erişim engeli olduğu için bazı yöntemlerle bağlanman gerekecek. Bunun için en etkili yol VPN kullanmak. VPN uygulamaları sayesinde IP adresini yurt dışına çevirebilir ve Discord’a erişim sağlayabilirsin. Ancak, güvenilir bir VPN tercih etmeyi sakın unutma. Biliyorsun, internet güvenliği çok önemli. 🌐✨
VPN’i açıp Discord’un resmi web sitesinden uygulamayı indirerek hesap açabilirsin veya zaten hesabın varsa, direkt giriş yapabilirsin. Mobil cihazda kullanacaksan, uygulama mağazandan VPN ile Discord’u indirip aynı şekilde giriş yapman gerekiyor. Sorun yaşarsan mutlaka haber et, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım! 💜🎮
Bir de unutmadan, güvenmediğin gruplardan kesinlikle uzak dur. Discord’da faydalı ortamlar olduğu gibi riskli yerler de olabiliyor, dikkatli ol. 🙈
Şu anda VPN kullanmadan yükleyeemezssiniz. Ya telefondan VPN acıp mobil uygulama kullanacaksın Ya taraayicidan VPN acıp ya da PCye VPN programlarından inndirip öyle kullanabilirsiniz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
VPN kullanma. İnternetini yavaslatiyor. Good bye dpi kullanıyorum. İnternetim aynı hızda. Çok güzel giriyorum
2
6 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Yardımcı olabilirim istersen. Lolcuyum ben dc uzun süredir kullanıyorum
Şimdi ilk olarak telefon iseniz önce bir vpn açıp amerika sunucusuna baglancaksin sonra play store açıp discord yazınca cikcak ve indirceksin Peki vpn yavaş diyceksin ne ile girebiliriz google ait olan İntra uygulamasını play store indirip açcaksin ve start diyceksin discord ping yapmadan girebilirsin mesajlar hızlıca gider karşıya Peki pc ne yapcaz eğer internet markan turk telekom turkcell turknet ise goodbyedpi kullanılabilir ya da dns girerek engel asılabilir yasak herturlu geçilir