1,5 yıldır bir insandan korkarak yaşıyorum?

Yaşım 20 ,18 yaşındayken yani nerdeyse 1,5 sene önce sosyal medyada biriyle tanıştım. Böyle çok saftım o zamanlar. Şimdiye kadar hep tektim , pek arkadaşım yoktu. Konuştuk bana kendini zengin olarak filan tanıttı , diş okuduğunu söyledi. Ailem yok filan diyerek ajitasyon yaptı. Ben yalandan hoşlanmam dedi ben de inandım hemen güvendim işte. Ben de diş okuyorum bu arada. Kendimi o kadar kaptırdım ki konu evliliğe bile geldi. Bana kaçar Mısın filan dedi ben de kaçamam dedim. Sonra ailemden gizli evlenme planı yapıyordum sonra ailem olmadan yapamam saçmalama dedim. Hediye bile göndermiştim 😬. Çıplak fotoğraf bile istedi ama atmadım. Tipi de düzgün değildi zaten ama o zaman fark edemedim. Sonra ailem öğrenince araştırdık , sağlam düzgün biri olmadığını öğrendik Engelledim numaramı değiştirdim. Büyük ihtimalle çok pis işler yapıyor.1,5 sene olacak ama hala korkuyorum, karşıma çıkıp beni rahatsız eder mi diye? Ev adresimi filan bilmiyor ama okulumu filan biliyor. Hakkımda çok şey anlatmıştım kendine. Lütfen dalga geçmeyin , o zamanlar çok saftım. Hiçbir şey bilmiyordum. Zaten cezamı 1,5 senedir korkuyla yaşayarak çekiyorum. Hayattan zevk alamaz oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversiteler 1,5 senedir online olduğu için evdeyim o süredir
1,5 yıldır bir insandan korkarak yaşıyorum?