Sevgili abla abilerim size sorum şu ben BtcTurk te hesap actim ama işlem yapmadan hesap kapatma talebinde bulundum ve hesabim kapandi ayni zamanda kisisel bilgilerimin silinmesini de talep ettim ancak bir türlü silmiyorlar az önce yine talepte bulundum benden kişisel bilgilerimin silinmesini talep ediyorum silinmesi icin bazi bilgilerimi istediler verdim ama hala sonuç yok sizce başıma bir iş gelirmi ya da bilgilerimi nasıl sildirtebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün mail i 19.01 de attım ancak hala cevap gelmedi başıma bela filan gelirmi? Lütfen yardım edin
Eksi sozluk sitesinde.. Dolandiricilik yapacak dediler Hic bulasmadim
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi valla bilmiyorum ki hiç işlem yapmadim hesabi actim en fazla 5 dk sonra sonra hesap kapama ve kişisel bilgi silimi talebinde bulundum korktum baya ileride başıma is olurmu acaba çünkü tc ile hesap açılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eksi sozluk sitesinde.. Dolandiricilik yapacak dediler
Hic bulasmadim
Abi valla bilmiyorum ki hiç işlem yapmadim hesabi actim en fazla 5 dk sonra sonra hesap kapama ve kişisel bilgi silimi talebinde bulundum korktum baya ileride başıma is olurmu acaba çünkü tc ile hesap açılıyor
Sorun olmaz yemek sepeti uyesi hackerlar tarafindan adresine kadar calindi..
Yani bilgi ile sorun yasamazsin
Parasi olanlar icin ilerde sorun yasayacak demek istedim
Benimde uyeligim var ve hic isim olmuyor para yatirmadim..
Takma bosver
Insallah abi valla çok korkuyorum çünkü herkes gibi hayallerim var ileride jandarma olmak istiyorum umarim birsey olmaz
Iddia kumar yeri degil ki borsa yani..
Yasal oldugu icin sorun yasanmaz
Kacak degil endise etme
Sağol abi valla azda olsa icime su serptin
Yazabilirsin sorun degil.. bu siteyi pek kullanan biri degilim
Arada bir soru sorup cikiyorum
Arkadasimda yok
Cok guzel soru neden cevap yazmamislar tuhaf.. sanirim sanssizsin
Evet sanırım şanssızım