YouTube 15 milyon aboneye ulaşan ünlü fenomen Enes Batur'a YouTube'dan ceza! YouTube'a video yüklemesi yasaklanan Batur, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla sitem etti. 15 milyon aboneye ulaştığı için YouTube için özel video hazırlayan fenomen "Topluluk kuralları ihtarları nedeniyle şu anda video yükleyemezsiniz" uyarısını aldı. Duruma Instagram hesabından isyan eden fenomen "Sinir krizi geçireceğim gerçekten. 5 yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube'a video yüklemem yasaklandı. Sıkıntıyı çözmeye çalışacağım bakalım dualarınızı eksik etmeyin" dedi.
Enes Batur'un, YouTube'a video yüklemesi yasaklandı. Bu yasak konusunda ne düşünüyorsunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı.
adam yapıyor abi yapacak bişi yok ve kazandığı paralara göre oldukça mütevazi ben kazanıyorum demeyi sevmeyen birisi parasını gözüne sokmayı sevmeyen adam dünyaları kazansın gereksiz videolar yapıyor olsada tictoc dilencilerinden iyidir adam yatırım yapar gibi video yapıyor istemeyen izlemez bu kadar basit
bahaneler tükenmez, youtube a güvenirsen sonun bu olur. 15 milyon abonesi olsa ne yazar , youtube a calıştı, onlar tarafından kullanıldı ve youtube şimdi sudan bahanelerle çöp gibi atıyor, bir platforma bagımlı kalmak böyle birşey, senin borun degil onların borusu öter, onlar zaten senin üzerinden alacagını aldı ve bir tek sen kaybettin.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Zaten sevmezdim. İyi oldu. Bunun gibi abuk subuk içerik koyan, küçüklere kötü örnek olan diğer YouTuberler de yasaklanmalı. Önce ebeveynlerin de çocuklarının sosyal medya kullanımını kontrol etmeli ve kısıtlama koymalı. Böyle lavukları izletmemeli.
Oooooo bu haber ciddi mi? Eğer öyle bir şey olduysa harika olmuş. Zaten yaptığı içerikler de çalıntı ve leşti. Nesi tuttu, nesi sevildi asla anlamadım. Hak etmediği güzel hayatı yaşayan biri bence. Yani oh olsun. 😂
5 yillik caba var kimse 10 gunde 15 mn aboneye ulasmiyo izlemedim hic kendisini ama yine de hak etmiuo yani o kdr emek ver sonra emeklerin elinden alinsin cocugu kiskanan onun kdr basari yakalayamamislar beceriksiz kültürsüz diyor. Ya allah aşkina siz cok mu kültürlüsünüz? Ayrica adamin kültürünü vs anlamaniz icin bizzat yüz yüze sohpet etmis olmaniz lazim insanlari tanimadan yargilamayi kesin kiskanacaniza siz de bir seyler yapin siz de "oturdugunuz yerden köşeyi dönün" boyle bisey yok. Emek caba olmadan kimse yattagi yerden "köşeyi dönmüyor" kudurmayın.
Kitlen ne kadar büyük olursa, yaptıkların o kadar göz önünde olur. 15 milyonluk bir Youtube kanalıyla, tüm paylaşımlarının didik didik edilmemesi absürt olurdu. İnsanlar onu örnek alıyor, bazı kitleler aşırı derecede kıskanıyor çünkü 22 yaşındaki gençlerin %95'inin yaşamayacağı lüks standartlarda bir hayat yaşıyor. Kazancını Youtube üzerinden sağlıyor, meyve veren ağaç taşlanır mantığıyla uğraşmaları normal.
Enes Batur'un içeriklerini beğenmiyorum, kendisine sempati de beslemiyorum ancak istikrarına, başarısına saygı duyuyorum. Bu sebeple tüm içeriklerine çok dikkat etmeli, büyümeye devam ettikçe onunla uğraşanların sayısı artacak. Yeni paylaşımlarında sıkı denetimler olmalı ki art niyetli kişilere fırsat olmasın.
Burada kadınları taciz edip TecavÜz eden hayvanlara sopayla vurup zehirleyen onos pu cocukaları çıkmıs adamı kötülüyor sen yap ozaman cık 15ml takipci yap senn reklamını bedava yapıcam awq evladı
Burada derken Türkiye den ve dünyadan bahsettim siteden değil. Cünkü adamı sadece buraya üye 500bin kişi içinden sevmeyen yok her yerden var. Kimse üstüne alınmasın. Alınması gereken kişiler hariç adama küfür edin falan karısmam ben. ya da kişiliği beni ilgilendirmez
size asla küfür etmem. küfür zayıf insanlrın tercihdiri kendilerini güçlü sanarlar genelde. sadece bu adamı sevsekte sevmesekte o kadar 15ml takipçi kasmış 5 yılda çok bir süre değil barıs özcan ruhi cenet bu adamlar o kadar professioanl o kadar diksiyon dersleri almışlar anlatımlarına asık olursun ona ragmen 5ml takipcisi var. büyük basarı. insallah kaldırılır cezası.
Bence influencer diye geçinen her gördüğü özenti ürünü link biraktifffnm yara sayfa yukkarii diyen youtuber da dahil tüm sosyal mecra çalışanlarına bu yasak gelmeli... nasıl ki tecrübe deniyor bir öğretmene ya da mühendise iş verilirken bunda da öyle olmalı... her kamerayı eline alan alakasız varlığın bu işi yapması yasaklanmalı🤷🏻♀️ hayır tvlerde her hafta bir dizide biri ölünce her dizide o hafta biri ölüyor heh bu yutuber tutuber denen gereksizlerde de iyyy glog geldiğ iyyy mukkkbankk mi mugbang mi mugbank mi bilmiyoğrom o geldi diye aynı tarz çekimler yahu bir insan da demiyor ki adam akıllı birşey çekelim de izlenecek düzgün birşey olsun 🙄 Bir defa kamera önünde çalışan (haber spikerinden muhabire muhabiri sen youtuberine oyuncusuna bu sektörde bence hepsi diksiyon ve Türkçe kullanma ve uygulama dersi almalı 🤷🏻♀️
Ben bu tip youtube fenomenlerini zaten görmekten nefret ediyorum Çapsız, kültürsüz, beceriksiz, seviyesiz, patavatsız tipler. İsabet olmuş diyebilirim.
Yazık çocuğa ya beş senelik video için ceza vermek nedir. Çok daha erken verilmesi gerekirdi bence zaman aşımı var kararın. Enes baturu takip etmiyorum ama benim ülkemin insanına bunun yapılmasınida istemem. Pis kapitalistler.
Sacmalik kendisini hic takip etmem videolarini hic izlemedim ama demek ki buyuk bir kitlesi var. Bu tur yasaklarin sacma oldugunu dusunuyorum fazla kisitlayici ve anlamsiz
İyi olmuş desem acımasızlık etmiş olmam herhalde. 15 Milyon abone nedir ya? Kim izliyor bunu? İçerikleri var da o yüzden izleniyor desem 15 Milyonluk aboneye ulaştıracak kadar kalite kokan videoları yok.
Niye ünlü olduğunu bilmediğimiz gereksizin biriydi zaten. Hep oyun meraklısı bacaksızlar videolarını izleyerek "meşhur" ettiler. Şimdi onlar dua etsin de yasağını belki kaldırırlar.
Şükürler olsun bu adamın nesini bu kadar seviyorlar anlamıyorum boş teneke içerikleri berbat toplumun eğitim seviyesi ile doğru oranda biliyorum ama yinede bu kadar olmamalı diye düşünüyorum.
Dün gece Enes Batur'u düşündüm. Eski samimi ve komik videolarını. Keşke değişmeseydin be Enes dedim. Neden abi? Neden değişirsiniz? Youtuberlar eski tadını vermiyorlar artık malesef.
Saçmalık ya. kac senedir çabalıyor. disiyle tırnağıyla br yere geldi. geliri de ordan ve nasıl olurda video yüklemedi yasaklanır. Ben olsam sınır krizi gecirirdim
Bu adamı izleyip gerçekten zevk alanlara şaşırıyorum...15 milyon aboneyi nasıl toplamış onada şaşırıyorum...ürettiği içerikler zaten 10 yaş altı çocuklar için... youtube olmazsa bunlar zaten hiç...
enes baturu kim izliyor bilmiyorum. hatta şu an bunu okuyunca gidip bir bakasım geldi ne çekiyorda bu kadar izleniyor. açıkçası bu çocuk her zaman adını bir yerden bana duyurdu. bu konuda başarılı.
Sadece enes batur için değil ne idüğü belirsiz, haksız kazanç sağlayan, yatarak milyonları götüren tüm sosyal medya fenomenleri için yasaklanmalı, yasağı kim koydu bilmiyorum ama ondan allah razı olsun